Safet Sušić - Pape

Principatus
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Principatus » 31 maj 2014, 08:26

Henderson je napisao/la: Kada se pobjeđuje nema vas. :bih:
Ne samo da ne shvacas, nego uz to i ne vidis. Bravo. :urnebes:

Shvatite: Reprezentacija i nasi momci ce se uvjek podrzavati i navijaci ce se uvjek radovati pobjedi. Kriminal se nece podrzavati. Dosta jednostavno objasnjeno mislim, pa i za ove prostije prirode.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 31 maj 2014, 08:27

Evo ja kao neko ko manje gotivi Safeta, al realno gledam na sve, svama cast za sinocnu formaciju iznenadio me pozitivno, poceo je razmisljat ne mozes protiv svake repke sa dva napadaca.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 31 maj 2014, 08:27

Duke pozdravio te Safet.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 31 maj 2014, 10:25

Moram da pohvalim Susica za ovu utakmicu. Izabrao je slicnih 11 koje sam ja i prizivao. 4-5-1. Vranjes umjesto Mujdze. Besic i Pjanic zadnji vezni. Sto sam uvjek i govorio. Dvojica pravih krila Hajrovic i Visca. Cak je i dao sansu Visci, mada smo svi prizeljkivali Salihovica. Covjek je izabrao jako dobro taktiku. I nadam se da je uvidio koliko nam znaci igra po krilima, kada rastegnemo igru protivnicima. Jedina " greska" odnosno igrac koji je falio u tih prvih 11 je Zukanovic koji je puno bolji i sigurniji od Sunjica koji nije odigrao lose. Sada kada pada u vodu da ce se Kolasinac i Besic koristiti kao stoperi to ne izgleda bas najbolje. Da ovisimo o Vranjesu i Sunjicu. Steta velika za Zukanovica. Treba po meni izgladiti odnose i pozvati Ervina u Brazil za dobrobit svih a najvise navijaca.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 31 maj 2014, 10:35, ukupno mijenjano 2 puta.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 31 maj 2014, 10:26

Konacno jedna utakmica gdje je Susi pres'o preko svoje filozofije i monotone formacije 4-4-2 i postavio dosta moderniju taktiku koja zahtijeva vise trke.
Mislim da je ovo formacija u kojoj cemo nastupiti 2 od 3 utakmice u grupnoj fazi a dalje cemo vidjeti. :mrgreen:

Besic kao zadnjih vezni u paru sa Pjanicem je veliki dobitak za ekipu, Mume je momak koji trci za dvojicu i nema nikakvih kalkulacija pri ulazak u duele. Jako dobro po nas je to da je u odlicnoj fizickoj spremi.

Koncept sa Hajrovicem se pokazao kao dobra stvar, Izet je brz prodoran a i u par navraa se ubacio u napad kao pravi spic i tako napravio pometnju. Definitivno kalibar za prvih 11.
Visca momak koji obecava svojom brzinom i zrelom igrom, jos kad se doda vracanje u defanzivu :thumbup:

Sa Kolasincem da beku smo dobili puno, stabilnost u defanzivi ali i opasnost u napadu preko lijevog beka. vidjeli smo u onih 10-ak minuta da je momciluk izuzetno opasan u napadu.
Utakmica je pokazala da je Hadzic visak igrac u ovoj ekipi i da se tu treb'o naci Gojko Cimirot ili neko drugi. Prije svega spomenuo sam Cimirota jer je tip igraca kao i Besic, momak za kojeg nema izgubljene lopte a isto tako ima zavidnu tehniku i iznosi lopte odlicno.

Nadam se da povrede nisu ozibljne i da ce svi biti spremni za Argentinu, jer defanzivna linija bez Spahica nam ne postoji.

Sto se tice "afere" Zukanovic mislim da je supacki nacin na koji je momak ispao, ali kaze Susic da je to dogovor njega, saveza, igraca tako da nije fer stavljati krivicu samo na njegova ledja jer su svi krivi, pa i sam Zukanovic...

Ovi sto ne mirisu Susicu i navijaju protiv Bosne ne bi li ga sto prije otjerali nek im ide na cast, a naravno da im zelim dugo patnju i jedenje sopstvenih bubrega.
Koliko god neko bio protiv ili za Susica ako voli ovu zemlju ne treba stvarati neki pritisak i traziti "glave" prije zavrsetka prvenstva. Stvarno ne vidim sta bi reprezentacija dobila da sad Susic dobije otkaz 10 dana pred prvu utakmicu ?

ZA BOSNU, ZA HERCEGOVINU, ZA SVE NAS :bih:
1946

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 31 maj 2014, 10:56

Selektor dijeli pljuske bojkotasima!!!

Sent from my Home using fingers

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 31 maj 2014, 10:59

Mi nemamo selektora.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 31 maj 2014, 11:02

Istina je da bi bolje igrali s drugim selektorom ali popustite pljuvaci dok ne prodje mundijal. Sada trebamo svi biti uz domovinu.
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 31 maj 2014, 11:04

U jednoj sam vukoj..... daleko od kuce i internet mi je tako slab da nisam mogao pratiti tekmu nego samo textualno. Kako stvari stoje na svu srecu ona predvidjanja sporta se nisu ispunila i isprobano je ono sto je i moralo biti. Bogu hvala pa je nas selektor otvorio oci i napokon uvidio da je ovo nocas repka koja bi mogla biti obecavajuca. Cestitke za to od mene. Mislim da u nicemu drugom cestitke niti ne zasluzuje. Za malog Besica koji je kako cujem odigrao odlicno drago mi je kao da mi je obitelj. Bravo momcino. Samo naprijed. I jos nesto da nije ovog foruma i svih nas koji smo za ili protiv tesko bi sinoc mogao znati ista detaljnije o toku utakmice. Zato bravo duplom sportu i clanovima foruma i za to :bih:

Alan24
Kontakt:

Post Postao/la Alan24 » 31 maj 2014, 11:13

Pape odlicno postavio igru i prelijepo smo igrali, a uz to smo i pobijedili. Pobjeda dobija jos vise na snazi jer smo igrali bez Lulica i Mujdze u prvih 11, te rane povrede Kolasinca i neigranja Bicakcica. Sunjic me pozitivno iznenadio i zaista je odradio dobar posao. Sto se tice Zukanovica, ishitreno je reagovao i popljuvao Savez koji konacno radi dobre poteze i svaka cast Papetu ako ga ne pozove u Brazil. To samo pokazuje kolika je ljudina taj Pape, niko nije veci od repke, pa tako ni Zukanovic. Mogao je sacekati da dobije vizu za Brazil, ali je izgleda naljutio i igrace i strucni stab i Savez, tako da ce posmatrati Mundijal preko TV-a, kao i mi.

Sto se tice utakmice, Hajrovic je bio nas najbolji igrac sinoc i izgleda je dobra stvar sto nije bio standardan u Galati pa je momak "pozelio lopte". Besic je takodjer odradio odlican posao i stvarno je dobitak sto je izgladio odnose sa Vladom i poziv je uslijedio kako je Pape i obecao.

qqlele
Kontakt:

Post Postao/la qqlele » 31 maj 2014, 11:19

Alan24 je napisao/la:Pape odlicno postavio igru i prelijepo smo igrali, a uz to smo i pobijedili. Pobjeda dobija jos vise na snazi jer smo igrali bez Lulica i Mujdze u prvih 11, te rane povrede Kolasinca i neigranja Bicakcica. Sunjic me pozitivno iznenadio i zaista je odradio dobar posao. Sto se tice Zukanovica, ishitreno je reagovao i popljuvao Savez koji konacno radi dobre poteze i svaka cast Papetu ako ga ne pozove u Brazil. To samo pokazuje kolika je ljudina taj Pape, niko nije veci od repke, pa tako ni Zukanovic. Mogao je sacekati da dobije vizu za Brazil, ali je izgleda naljutio i igrace i strucni stab i Savez, tako da ce posmatrati Mundijal preko TV-a, kao i mi.

Sto se tice utakmice, Hajrovic je bio nas najbolji igrac sinoc i izgleda je dobra stvar sto nije bio standardan u Galati pa je momak "pozelio lopte". Besic je takodjer odradio odlican posao i stvarno je dobitak sto je izgladio odnose sa Vladom i poziv je uslijedio kako je Pape i obecao.
Nisi dobar u glavi nikako, mene bi bilo stid napisat ovako nešto :oops:
po tebi je ispravno sto je poveo sina od brata , a jedan igrač kao sto je Ervin ne moze. bio je uz repku i u kvalifikacijama za EP i SP i sad se pojave neki novi likovi i oni idu a Ervin ne moze..

Alan24
Kontakt:

Post Postao/la Alan24 » 31 maj 2014, 11:23

qqlele je napisao/la:
Alan24 je napisao/la:Pape odlicno postavio igru i prelijepo smo igrali, a uz to smo i pobijedili. Pobjeda dobija jos vise na snazi jer smo igrali bez Lulica i Mujdze u prvih 11, te rane povrede Kolasinca i neigranja Bicakcica. Sunjic me pozitivno iznenadio i zaista je odradio dobar posao. Sto se tice Zukanovica, ishitreno je reagovao i popljuvao Savez koji konacno radi dobre poteze i svaka cast Papetu ako ga ne pozove u Brazil. To samo pokazuje kolika je ljudina taj Pape, niko nije veci od repke, pa tako ni Zukanovic. Mogao je sacekati da dobije vizu za Brazil, ali je izgleda naljutio i igrace i strucni stab i Savez, tako da ce posmatrati Mundijal preko TV-a, kao i mi.

Nisi dobar u glavi nikako, mene bi bilo stid napisat ovako nešto :oops:
po tebi je ispravno sto je poveo sina od brata , a jedan igrač kao sto je Ervin ne moze. bio je uz repku i u kvalifikacijama za EP i SP i sad se pojave neki novi likovi i oni idu a Ervin ne moze..
Ne bih bio dobar u glavi da sam napisao da je to bio plan da se sabotira viza za Zukanovica zbog Safetovog bratica. Pape da mrzi Zukanovica ne bi ga nikako pozivao, ali mu je dozvolio da igra u toliko utakmica. Zaista je glupost reci da je sve izrezirano zbog Papetovog bratica, ako se uzme u obzir koliko utakmica je Ervin odigrao i u koliko utakmica je bio starter. Ako se pojavio problem sa vizom za SAD, mogao je sacekati da ide direktno u Brazil, a ne popljuvati sve.

Danas je izgleda popularno reci da je za sve kriv Safetov bratic i Agencija. To je nevidjena glupost. Nemoj dozvoliti da te mrznja prema Papetu zaslijepi...

Pogba
Kontakt:

Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Pogba » 31 maj 2014, 11:24

Dobri smo obzirom na to kakav ublehas i analfabeta nas vodi.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 31 maj 2014, 12:14

Napokon smo počeli trčat... :D Al uvijek imamo problem,jer nama nestane daha u drugom poluvremenu,još kad se dodaju i silne povrede,dobro se zavrsi... Misimović me razočarao,ipak se vidi da je pred penziju,polako može razmisljat o povlačenju nakon SP... U napadu dobro guramo,al zato odbrana uvijek klimavo... ko god da je protivnik,uvijek se nadje neko koga ne mozemo zaustavit...
Jedva čekam Meksiko,biće puno ozbiljnija tekma..
Ovakva Obala Slonovače nije neki ozbiljan protivnik,na osnovu kojeg možemo vidjeti gdje smo i šta smo...
Šteta što nisu bilu u punom sastavu,bilo bi svega...
Al eto dobra je pobjeda zbog samopouzdanja,ako nista drugo.... Al' realno sa ovakvom odbranom,tesko protiv Argentine,jedino ako nas bas Bog pogleda,pa se desi cudo...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 31 maj 2014, 12:31

Principatus je napisao/la:
Henderson je napisao/la: Kada se pobjeđuje nema vas. :bih:
Ne samo da ne shvacas, nego uz to i ne vidis. Bravo. :urnebes:

Shvatite: Reprezentacija i nasi momci ce se uvjek podrzavati i navijaci ce se uvjek radovati pobjedi. Kriminal se nece podrzavati. Dosta jednostavno objasnjeno mislim, pa i za ove prostije prirode.

Šta očekuješ, hodže uvijek lažu :) to im je u krvi :D :mrgreen:

Nisam gledao utakmicu, pa jel ima igdje formacija?
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 31 maj 2014, 12:31

Safet pokazao svoju velicinu na djelu. Hajmo tipkasi, nije grehota ni promijeniti misljenje i pokajati se za izrecene uvrede. Pa makar i sutnjom. A oni koji i dalje s mukom u zelucu pisu psovke i uvrede nasem najboljem selektoru - pa je li moguce da jedva cekate prvi kiks repke. Jadno. Jos cete dugo gledati Papeta na ovoj stolici i nervirati se. Nije dobro za zdravlje. A jednostavno je, samo je sujeta problem.

Uzitak je gledati ovu repku - jedva cekam tekmu sa Argentinom da igramo u ovoj formaciji aBd.
Veliki pozdrav!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 31 maj 2014, 12:34

Amarkony je napisao/la:Safet pokazao svoju velicinu na djelu. Hajmo tipkasi, nije grehota ni promijeniti misljenje i pokajati se za izrecene uvrede. Pa makar i sutnjom. A oni koji i dalje s mukom u zelucu pisu psovke i uvrede nasem najboljem selektoru - pa je li moguce da jedva cekate prvi kiks repke. Jadno. Jos cete dugo gledati Papeta na ovoj stolici i nervirati se. Nije dobro za zdravlje. A jednostavno je, samo je sujeta problem.

Uzitak je gledati ovu repku - jedva cekam Argentinu u ovoj formaciji aBd.
Veliki pozdrav!
Samo jedna stranica otipkana nakon pobjede, 50 nakon poraza od Egipta. Miševi ne izviru iz rupa danas. :kafa:
Odmaraju do Meksika.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 31 maj 2014, 12:36

Odbrana prekida Safete je očajna... fix it
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 31 maj 2014, 12:39

Sad frka oko snimka, dajte linkove bojkotasima!!! :-)

Sent from my Home using fingers

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 31 maj 2014, 12:44

[youtube][/youtube]

:opaopa:
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.