FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nikad bolje pripreme, sve smo uigrali. Od igre s igračem manje, do tuče. Još je samo ostalo da nas zakači neka krađa i sudija ala Bjelica na ovim pripremnim i full smo. 
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ne moze toliko stati...skoroalen je napisao/la:Ma džaba ulaz svima, raja nafurana na ovo... moglo bi hladno na 30 hiljada otić, što da ne. Ja koga god pitam od raje, svi idu.
Sabrine mi moje!
Jbg, ne znam koliko su ostavili mjesta na tribinama, al očekujem da se ispuni. Ako ovaj ubica ne rastjera raju, svaki komentar na društvenim mrežama je "Eto ga sutra na EYOF", uz 100+ lajkova. Moji svi odustali već majke mi, sam dolazim haha.BosnianKingdom je napisao/la:Ne moze toliko stati...skoroalen je napisao/la:Ma džaba ulaz svima, raja nafurana na ovo... moglo bi hladno na 30 hiljada otić, što da ne. Ja koga god pitam od raje, svi idu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ono sto otvara ****, kakvo je on, primitivac, i onaj ko ga je pozvao i odabrao za ovo, neka mu i dodje.
Od svega prave politicke skupove, **** im politika djecu rodjenu
Od svega prave politicke skupove, **** im politika djecu rodjenu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Sutra kad bude himna BiH obavezno otpjevati jedna si jedina citav stadion.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- KriskaKruha
- Kontakt:
Zvizdati onoj ''himni'' i otpjevati Mi smo divovi!KrajisnikBosnjak je napisao/la:Sutra kad bude himna BiH obavezno otpjevati jedna si jedina citav stadion.
- ElCartel11
- Kontakt:
Nidje veze brate, bude ovakvih stvari na svim utakmicama. Dobro se sjecam LP fajt igraca Intera i Valencie cini mi se da je bila 2007 godina, kad je ludjak Adriano spucao sakom jednog igraca ValencieKrajisnikBosnjak je napisao/la:Neozbiljno je smatrati se ozbiljnim klubom, a ovakvu glupost raditi na utakmici kakvog god tipa.
Nisam ponosan na ovo što se danas desilo, ne smiju nam se slične gluposti dešavati. Sve dok budemo ovakve stvari radili bićemo smatrani klubom iz zemlje trećeg svijeta, a mi se moramo boriti da izađemo iz tog začaranog kruga!
Onda El Clasico dok je Murinho vodio Real, svaki je bio na noz i uvijek neka frka tako, da kazem ima toga na najvisim fudbalskim nivoima, a kamoli ovdje.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
ali on imo Srđana Ramu, da je nama bar MehmedagićElCartel11 je napisao/la:Nidje veze brate, bude ovakvih stvari na svim utakmicama. Dobro se sjecam LP fajt igraca Intera i Valencie cini mi se da je bila 2007 godina, kad je ludjak Adriano spucao sakom jednog igraca ValencieKrajisnikBosnjak je napisao/la:Neozbiljno je smatrati se ozbiljnim klubom, a ovakvu glupost raditi na utakmici kakvog god tipa.
Nisam ponosan na ovo što se danas desilo, ne smiju nam se slične gluposti dešavati. Sve dok budemo ovakve stvari radili bićemo smatrani klubom iz zemlje trećeg svijeta, a mi se moramo boriti da izađemo iz tog začaranog kruga!
Onda El Clasico dok je Murinho vodio Real, svaki je bio na noz i uvijek neka frka tako, da kazem ima toga na najvisim fudbalskim nivoima, a kamoli ovdje.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jok treba pustiti da ti nwko ozlijedi igraca koji ti je bitan za titulu pa onda kukati i kriviti upravu syo se ide u antaliju.
Meni kako rece nas igrac, sve se desilo jer su bile desetinenfaulova gdje je mogla nekome stradati noga, kako on rece, u premijer ligi nas niko nije izudarao kao ovi, a nekoliko puta su znali i bez lopte uvaliti lakat i saku gurati u ledja ili stomak. Kada su startovali opt divljacki tu je onda poceo belaj.
U prijateljskoj utakmici, gdje trebas taktiicki da se priprrmas tebi divljak dodje i hoce nogu da ti slomi i ti treba da gledas, a imas historijsku sansu da ostvatis velike stvari... ma daj
Meni kako rece nas igrac, sve se desilo jer su bile desetinenfaulova gdje je mogla nekome stradati noga, kako on rece, u premijer ligi nas niko nije izudarao kao ovi, a nekoliko puta su znali i bez lopte uvaliti lakat i saku gurati u ledja ili stomak. Kada su startovali opt divljacki tu je onda poceo belaj.
U prijateljskoj utakmici, gdje trebas taktiicki da se priprrmas tebi divljak dodje i hoce nogu da ti slomi i ti treba da gledas, a imas historijsku sansu da ostvatis velike stvari... ma daj
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 10 feb 2019, 12:26, ukupno mijenjano 2 puta.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tražili su samo izgovor, nisu ni htjeli ići.skoroalen je napisao/la:Jbg, ne znam koliko su ostavili mjesta na tribinama, al očekujem da se ispuni. Ako ovaj ubica ne rastjera raju, svaki komentar na društvenim mrežama je "Eto ga sutra na EYOF", uz 100+ lajkova. Moji svi odustali već majke mi, sam dolazim haha.BosnianKingdom je napisao/la:Ne moze toliko stati...skoroalen je napisao/la:Ma džaba ulaz svima, raja nafurana na ovo... moglo bi hladno na 30 hiljada otić, što da ne. Ja koga god pitam od raje, svi idu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tražili su samo izgovor, nisu ni htjeli ići.skoroalen je napisao/la:Jbg, ne znam koliko su ostavili mjesta na tribinama, al očekujem da se ispuni. Ako ovaj ubica ne rastjera raju, svaki komentar na društvenim mrežama je "Eto ga sutra na EYOF", uz 100+ lajkova. Moji svi odustali već majke mi, sam dolazim haha.BosnianKingdom je napisao/la:Ne moze toliko stati...skoroalen je napisao/la:Ma džaba ulaz svima, raja nafurana na ovo... moglo bi hladno na 30 hiljada otić, što da ne. Ja koga god pitam od raje, svi idu.
Nek su se malo polupali to jača karakter i zajedništvo 
evo kažu Krle najgore prošo, nefali mu dlaka s glave, ustvari fali jer se šišnoStroj1946 je napisao/la:Nek su se malo polupali to jača karakter i zajedništvo

al su na posmatranju

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Emir Hadžić 
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Sve kontam Marija Serifovic do Hadzije 
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
-
bordopoeta
- Kontakt:
Ovo što neki pišu nije nam trebalo ovo, samo da kažem nemaš ti šta da izbjegavaš kada je protivnik imao bezbroj pogibeljnih startova i tuča počela, tada nema druge nego stati na crtu, zauzeti gard i udri, brani svoje drugove. Radi toga spomenuh Dedića, sjećate li se kako ispuca onog Barbarića na Koševu (tada trenera Širokog) kada je ovaj napao Varešanovića. Od ovih gruzijaca kompletna klupa uletila i umjesto da rastavljaju, oni počeše tući naše igrače. Joj, kako bi ih Deda povalj'o! Kao što je Muftić, dok je branio za Famos u dugoj ligi - Zapad, u Kidričevu (Slovenija) zajedno sa, čini mi se Jelaškovićem, svih 10 igrača Aluminija, osim golmana, povaljao na centru igrališta i poslagao ih kao cjepanice. Silan je bio Muftija, pisao sam već kako je serijom nokautirao Zorana Miladinovića iz Partizana,najvećeg i najjačeg mesara i kostolomca u ondašnjoj Jugi, ili kako je na utakmici sa Junajtedom u Mančesteru, nakon bezbroj hinjskih faulova Besta nad našim igračima (prođe pored igrača i kucne ga petom i ni jednom sudija nije vidio), pa je Muftija, nakon utakmice, sa Jesenkovićam-Lavom i Bajićem krenuo da mariše Besta, ovaj je poput miša mekinjaša pobjegao u njihovu svlačionicu i zaključao se, a naš ti Muftija i Lav i Bajić, izvale vrata svlačionice ulete u istu i podijele mu priličan broj vaspitnih, a ovaj je cvilio k'o čkapi.bordopoeta je napisao/la:E zato nam je trebao u stručnom štabu biti Mirsad Dedić.ThrillerHz je napisao/la:Oj jes me bijes obuzeo nakon odgledavanja ovog klipa, pu majku im gruzijsku
Ko je ovaj lijevo?Denchi je napisao/la:evo kažu Krle najgore prošo, nefali mu dlaka s glave, ustvari fali jer se šišnoStroj1946 je napisao/la:Nek su se malo polupali to jača karakter i zajedništvo![]()
al su na posmatranju![]()
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ma Krle sređivo frizuru dok su mu se raja marisalaDenchi je napisao/la:evo kažu Krle najgore prošo, nefali mu dlaka s glave, ustvari fali jer se šišnoStroj1946 je napisao/la:Nek su se malo polupali to jača karakter i zajedništvo![]()
al su na posmatranju![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.