@Rokoko87 imas pravo jednom da pogadjas
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Zaboravili ste jednu jako bitnu stavku!mohikanac12 je napisao/la:4.000 €. Ako je produzio clansku onda ok.![]()
Sta obavlja?UBIPITAR je napisao/la:Zaboravili ste jednu jako bitnu stavku!mohikanac12 je napisao/la:4.000 €. Ako je produzio clansku onda ok.![]()
BABUKA obavlja i funkciju SD-a,naravno za ove uslove!

U eurima mu je plataVirtu4l je napisao/la:Velika plata Amare, znači da klub koštaš 12,834.14 KM kad ti se uplate svi doprinosi i obaveze prema državi. Propadosmo.
Željo i Bokabraco je napisao/la:

Zbunio ih krov na istoku.Blagoje je napisao/la:Ako ne znaš na listu papira ocijeniti gdje je sjever, kako ćeš se orjentisati u prirodi.![]()
![]()
Ma 'ajde.BocaJuniors1905 je napisao/la:
U eurima mu je plata
Bas. Svako malo gdje je football Amare... pa hinjski ironicno. E moj Zeljovoltron30 je napisao/la:Za trenera Amarovog kalibra malo je i 50 000 mjesecno. Mi mozemo samo biti sretni sto je nas. One budaletine ne vrijedi pominjati, tamo imas brojem i slovom 3 (tri) lika koji potpaljuju atmosferu. Ko ih 'ebe!
Ah da, dje je football Amareeee... Kako im se babuka popisa u usta.
Jedan jedini!!!!LjoZee je napisao/la:
@Rokoko87 imas pravo jednom da pogadjas
Nije ti ovo ispuni mi želju , selam #tobejarabiiguita je napisao/la:Samo jos ovo i necu vise smarati sa ovim.Posto sam bas iziritiran ovim pitanjem o plati na zvanicnom pressu danas sto je neumjesno i neprofesionalno ,malo sam se raspitao zbog cega to sve,kazu istrazivacko novinarstvo. Sto malo ne budete istrazivacki novinari pa istrazite o potrosenom novcu naseg kluba na sve ovo sto sam u ranijem postu naveo.Sa se ne ponavljam.Koliko je sve to kostalo novca klub za sve te godine.Ko je sve to aminovao i dozvolio.I tako dalje.Eto istrazili ste o Amarovoj plati.Hajde budite korektni i mudonje pa istrazi te i ovo ,Puno navijaca Zelje to interesuje.Ako ste zbog nekoliko ljudi sa vise nickova danas na pressu pitali Amara to sto ste pitali valjda je profesionalno i korektno da istrazi te i ovo jer mnogo nas zeli da ima tu informaciju.Mnogo vise od nekoliko ljudi sa vise nickova.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.