Prvo, želje, a drugo, vjera da naša uprava nije luda da radi takav potez(nelogičan prije svega).Nije to džabe bio najveći transfer da bi ga se nakon 3 sezone(i to po nj učinku, kakve 3 sezone) riješavali.Ako će ih jedan Guardiola nakon toliko godina preobratiti onda je ovaj svijet otišao u neku stvargeronimo je napisao/la:Želje (ne moraju biti pusteS-Y-L-A-R je napisao/la: Najbolji napadač Bayerna u posljednjih nekoliko godina neće ići nigdje![]()
) ili? Da me ne bi pogrešno shvatio, ne sporim prvi dio tvoje rečenice, nego ostali.
![]()
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
i evo robben 2-0,finoo da zakljuci utakmicu a i vrati si malo samopouzdanje
Kako volim kad odigraju na nulu 
Bas kako sam ocekivao.Mandzo dominira
Slijedi Arsenal, a bgm ne pise im se dobro

Slijedi Arsenal, a bgm ne pise im se dobro
Zavuče ga i Robben kao šlag na kraju.
Što Mandžo posla Zwayera u PM.
Što Mandžo posla Zwayera u PM.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nije pitanje moze li Arsenal pobjediti Bayerna nego moze li im zabiti gol!? 
cesce se kurban zakolje nego bayern primi gol
dobrageoxx je napisao/la:cesce se kurban zakolje nego bayern primi gol
Al stvarno mi ide na **** ova igra preko kurca i ova zajebancija
MOgli su bar 4 komada jos zabiti
Thomas Müller - Fußballgott
- BavaracZenica
- Kontakt:
Super, pogotovo radi Robbena .. 71 utakmica 41 gol
Bayern nastavlja gdje je stao. Kako mi je drago vidjet kad ne primimo gol 
Dante super igra stvarno je momak nemam rijeci ono perfekcija
Mislim za te pare koje je doveden 
Idemo sa Arsenalom odigrat najbolje sto znamo.
Dante super igra stvarno je momak nemam rijeci ono perfekcija
Idemo sa Arsenalom odigrat najbolje sto znamo.
FC Bayern !!!!!
don_burza je napisao/la:Al stvarno mi ide na **** ova igra preko kurca i ova zajebancija
Ne treba se bez potrebe trošiti pred utakmicu sa Arsenalom.Nismo zabili 4 al' jesmo 2 dosta.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
Bundesliga
- Kontakt:
I opet MUller namake asistenciju
Ali Robben je izlijecio sve svoje frustracije onom bombom
Rutinski opet, mada su stvarno i zeznuli par akcija gdje su mogli da postignu jos koji gol.
Nista sada se okrenuti Arsenalu i tamo izvuci dobar rezultat.
Ali Robben je izlijecio sve svoje frustracije onom bombom
Rutinski opet, mada su stvarno i zeznuli par akcija gdje su mogli da postignu jos koji gol.
Nista sada se okrenuti Arsenalu i tamo izvuci dobar rezultat.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Opet i opet se dominira.
Trenutni Bayern je najbolji u historiji postojanja a to ce se na kraju sezone zapecatiti(
) na bijelom papiru.
Momci su strasni u svakom segmentu ove igre.
Ne zna se gdje su bolji, dali je to napad ili odbrana, za vezni red da ne pricam.
Tacno sam znao da Muller mora nesto korisno uraditi za ekipu, veceras je to bila asistencija unatoc po meni losoj predstavi s njegove strane.
Svinja, pa nopokon, ali napokon da pokaze nesto od svog znanja. Puno on moze, samo mu je ocigledno mrsko da pokrene gujcu.
Trenutno smo na +18 u odnosu na konkurenciju
, no sutra se to moze malo smanjiti, ali sasvim malo.
Robben, gori od zelje da igra a to moze donijeti samoj jos jednu prednost u igri Bayerna. Kada dobije priliku daje maximum, evo veceras je pogodio sto je preporuka Juppu da ga mora ranije uvoditi u igru.
Da spomenem jos Neuera i njegovu paradu kod Diegovog slobodnjaka. Ono je samo bilo malo zagrijavanje.
Slijedi priprema za Arsenal, s kojim ce biti potrebno puno vise muke i puno vise agilnosti u odnosu na vecerasnju utakmicu ali ja sam uvjeren da u Londonu mozemo stvoriti dobar rezultat za uzvrat.
Trenutni Bayern je najbolji u historiji postojanja a to ce se na kraju sezone zapecatiti(
Momci su strasni u svakom segmentu ove igre.
Ne zna se gdje su bolji, dali je to napad ili odbrana, za vezni red da ne pricam.
Tacno sam znao da Muller mora nesto korisno uraditi za ekipu, veceras je to bila asistencija unatoc po meni losoj predstavi s njegove strane.
Svinja, pa nopokon, ali napokon da pokaze nesto od svog znanja. Puno on moze, samo mu je ocigledno mrsko da pokrene gujcu.
Trenutno smo na +18 u odnosu na konkurenciju
Robben, gori od zelje da igra a to moze donijeti samoj jos jednu prednost u igri Bayerna. Kada dobije priliku daje maximum, evo veceras je pogodio sto je preporuka Juppu da ga mora ranije uvoditi u igru.
Da spomenem jos Neuera i njegovu paradu kod Diegovog slobodnjaka. Ono je samo bilo malo zagrijavanje.
Slijedi priprema za Arsenal, s kojim ce biti potrebno puno vise muke i puno vise agilnosti u odnosu na vecerasnju utakmicu ali ja sam uvjeren da u Londonu mozemo stvoriti dobar rezultat za uzvrat.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- supermario
- Kontakt:
Ma mandžo ubija, ima ga svugdje po terenu, nije mi se nesto tekma svidjela, nekako je bila napeta a wolfsburg nije uopce lose izgledao na terenu. Dosta gresaka pogotovu u odbrani, van buyten je imao sigurno 2-3 losa dodavanja( iz kojih je eventualno i nas gol mogao biti ugrozen), lahm mi je potanak bio vcrs ( nekad je odlicno radio prebacivanje lopte na drugu stranu kad nema nekih opcija a gledam u ovoj tekmi zavlaci se gore sa mulerom a dole mu kompanija mase sa strane). drago mi malo sto Neuer onaj slobodnjak odbranid a coek vidi da nije ispao iz forme, Ribery je gazio onog malog po strani al je onda Naldo dolazio u pomoc. Ovo smo bas ono igrali da se neko ne povrijedi i da se ne umori a gol je dosao iz prekida (majstorija Mandze). Tekma bar meni nije bila toliko na nivou ali s obzirom na okolnosti reklo bi se rutinski odigrano 
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
- anelbavarac
- Kontakt:
Nema se tu puno sta pisati ovo je dominacija rekordi se nizu jedan za drugim 18 pobjeda zaredom
Okrecemo se Arsenalu idemo po pozitivan rezultat,kako izgledamo na terenu ma koliko ovo preoptimisticno zvucalo idemo po pobjedu.
Okrecemo se Arsenalu idemo po pozitivan rezultat,kako izgledamo na terenu ma koliko ovo preoptimisticno zvucalo idemo po pobjedu.
Ama ko nam se to javljasecer je napisao/la:totalna dominacija na svim poljima![]()
Dominacija
geronimo je napisao/la:Imam osjećaj da bi ovo mogla biti utakmica za Robbena (ako ga ovaj na vrijeme pusti u igru
Bravo
To je to, još nisi naučio da Muller istinu govori čak i onda kada lažegeronimo je napisao/la:Mulija nije nešto u elementu.
prenesi u pravo značenje
Asist je pao, i to na izvrstan način samo kako on zna, a u zadnjih 10 minuta bilo prostora za šlaga, no nije im se dao zadnji pas, valja i respekt protivniku, te ih malo pomilovati. Odobravam!
ps:Timke ponovo u akciji
Dokle više braćo mila.
A Robben je gorio i čak poslije gola načomrdio skoro da je obrve sastavio, oči zatvorio.
- anelbavarac
- Kontakt:
anelbavarac je napisao/la:Nema se tu puno sta pisati ovo je dominacija rekordi se nizu jedan za drugim 18 pobjeda zaredom![]()
Mala ispravka ne 18 pobjeda zaredom nego 18 utakmica bez poraza
Da, ono 90% golmana posmatra, kao što posmatraju navijači.Omerbavarac je napisao/la:Da spomenem jos Neuera i njegovu paradu kod Diegovog slobodnjaka.
Zagrijavanje za šta?Ono je samo bilo malo zagrijavanje.
Ne možemo, jaki su k'o crna zemlja.Omerbavarac je napisao/la:ja sam uvjeren da u Londonu mozemo stvoriti dobar rezultat za uzvrat.
Dominacija jeste, ali dedera prebroj još jednom za svaki slučaj.anelbavarac je napisao/la:ovo je dominacija rekordi se nizu jedan za drugim 18 pobjeda zaredom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.