Safet Sušić - Pape

1988risha
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la 1988risha » 31 maj 2014, 12:46

Henderson je napisao/la:
Amarkony je napisao/la:Safet pokazao svoju velicinu na djelu. Hajmo tipkasi, nije grehota ni promijeniti misljenje i pokajati se za izrecene uvrede. Pa makar i sutnjom. A oni koji i dalje s mukom u zelucu pisu psovke i uvrede nasem najboljem selektoru - pa je li moguce da jedva cekate prvi kiks repke. Jadno. Jos cete dugo gledati Papeta na ovoj stolici i nervirati se. Nije dobro za zdravlje. A jednostavno je, samo je sujeta problem.

Uzitak je gledati ovu repku - jedva cekam Argentinu u ovoj formaciji aBd.
Veliki pozdrav!
Samo jedna stranica otipkana nakon pobjede, 50 nakon poraza od Egipta. Miševi ne izviru iz rupa danas. :kafa:
Odmaraju do Meksika.
A šta sad trebaju ko ti doći i provocirat,zbog toga što smo pobijedili B sastav Obale Slonovače,čiji je selektor stavio rezerviste i da vidi samo koga ce otpisat jer ima 28 igrača...
Čovjek sad zna ko mu je višak,jer za 2 dana se objavljuje konačni spisak 23 igrača... Ono sinoć nije ni sjena prave snage Obale Bjelokosti,tako da ne budali.. Bez Yaye i Kolo Tourea,Gervinha,Kaloua te sa Bokom i Drogbom od početka tekme,to je sasvim druga repka...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 31 maj 2014, 12:51

da ne bude da ga samo kritikujemo, dobra formacija sinoć..
ipak, ne mogu vjerovati šta sve čovjek radi, a prolazi mu to..

i ne mogu vas neke da razumijem da smatrate da ko ne voli papeta, ne voli repku, igrače, državu..
ja sanjam dan kad će onaj zločinac otić sa klupe BiH, ali da Bog da to bio odmah dan nakon finala..

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 31 maj 2014, 12:54

Jutros je sve perfektno bilo.

A ja ni sad ne mogu da shvatim da samo Ervi nije dobio vizu, i da su ga tek tako radi "ne discipline" otpisali.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 31 maj 2014, 12:56

pa jel može neko formaciju da napiše :cry:
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 31 maj 2014, 13:01

Pape nastaavlja da dominira,kakav je to mentol...
"Zukanović je napravio veliku grešku jer znam koliko su ljudi iz Saveza učinili da dobije vizu, ne znam iz kog razloga je to rekao i naljutio ljude iz Saveza, ali i igrače", istakao je bh. selektor naglasivši kako je ipak zadovoljan pobjedom protiv snažne Obale Slonovače"...
1..pa covjece kakave veze igraci imaju sa njegovom izjavom da je neko pogrijesio u savezu jer covjek nije dobio vizu,sta oni imaju tu se petljati,kako se ofirno krije...moj rumeni
2..Moj Safete ,hajde sto ti brat Sead kroji repku,samo mi objasni kako ti sada Savez pred jedno svjetsko prvenstvo to kroji,pa imas li ti muda covjece.
3.Da se ovo desilo DZeki,Spahicu ili njihovm haveru Senijadu i da su oni dali slicnu izjavu bili bilo sankcija ikakvih..uvijek na fukaru.
Safete pobijediti Nigeriju i mrtvi Iran ne smije uopste doci u pitanje..sa ovakvim igracima kojima ti raspolazes nebi trebalo biti problema proci grupu,al nikakvih...ako dobijes nekada ekipe poput Argentine,Njemacke,Brazila,Holandjana e onda cu ti se saget..a ovako Slovacka,Lihtenstajn,Litvanija.. :puke: jos nas je protiv Slovaka samo nafaka spasila... :kafa:
Begovic
Vranjes(Mujdza) Sunjic Spahic(hadzic) Kolasinac (Salihovic)
Besic Pjanic
Hajrovic(vrsajevic)Miske(Medunjanin)Visca
Dzeko(Ibisevic)...
nisu igrali amidzic i senijada..
to je to @ZAHA KING
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 31 maj 2014, 13:03, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 31 maj 2014, 13:02

Cestitam selektoru na pobjedi,odlicna taktika,odlicna igra Zmajeva,svaka cast! konacno igramo u formaciji 4-2-3-1- i pokazalo se da protiv jacih ekipa jedino tako mozemo igrati...imali smo sinoc dosta sansi,igrali smo i ofanzivno i defanzivno dobro...Hajrovic,Besic,Visca su bili odlicni! Mene je selektor odusevio,i moram ga pohvaliti! Besic i Pjanic pozadi odlicno izgledaju,imali smo brze bocne igrace,kad se tu jos dodaju Lulic,Mujdza,Bicakcic-umjesto vjerovatno Vranjesa,Sunjica i Visce,bicemo jos opasniji,iako su sinoc svi odigrali super,Sunjic je u skoku bio dosta dobar,ali ta doza nesigurnosti kod njega je prisutna... u svakom slucaju svaka cast selektoru i igracima,sve je bilo za 10!

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 31 maj 2014, 13:08

A milion puta smo pisali o ovoj formaciji na forumu,samo eto uz Lulića i Bičakčića i Mujdžu od početka... Sinoć je napokon lopta išla brže... Miske ipak prespor,Medunjanin pokretljiviji,al i on je taj spori tip igrača.. tako da mi oni i ne idu bas u prvih 11,al eto...
slika
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 31 maj 2014, 13:11

1988risha je napisao/la:A milion puta smo pisali o ovoj formaciji na forumu,samo eto uz Lulića i Bičakčića i Mujdžu od početka... Sinoć je napokon lopta išla brže... Miske ipak prespor,Medunjanin pokretljiviji,al i on je taj spori tip igrača.. tako da mi oni i ne idu bas u prvih 11,al eto...
slika
Ne zna se sta su igrali Hajrovic i visca..kako su to korisni igraci...cas na beku ,cas na krilu u spici...bravo momci..
a Besa grize one Slonove a oni gradjeni kao HULK. :mrgreen: ,al Besa grize li grize.. :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Sunjic sinoc odlican kao i Vranjes.. :bih: :bih:
Pape mora ostaviti Viscu protiv Argentine kao i Vranjesa jer imaju takmicarsku formu dok Mujdza i Lulic nisu bas najspremniji ,njih treba na Nigeriju i Iran baciti.. ;)
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 31 maj 2014, 13:13, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 31 maj 2014, 13:12

@mma_hz nije valjda pritka iz Sturma igrala stopera :shock: :lol:
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 31 maj 2014, 13:14

ZahaKING je napisao/la:@mma_hz nije valjda pritka iz Sturma igrala stopera :shock: :lol:
Da,da.. :D Pape odlucio a Hadzic se postavlja samo tako,a o njegovoj okretnosti i snalazljivosti kod onog povlacenja na rubu kaznenog da i ne govorim.. :thumbdown: :thumbdown:
FK SARAJEVO.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 31 maj 2014, 13:19

Je li ovo Safet konacno skuzio neke elementarne stvari? Da ne moze igrat bez zadnjeg veznog, da ne moze igrat sa dva cista centarfora, da Medunjanin mora na klupu, da nam trebaju trkaci? Jos mu treba da vidi da je Misimovic zreo za klupe i da je Sunjic amater.

A vidim nije imao muda uvest malog Svena. :rol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 31 maj 2014, 13:21

mma_hz je napisao/la:
ZahaKING je napisao/la:@mma_hz nije valjda pritka iz Sturma igrala stopera :shock: :lol:
Da,da.. :D Pape odlucio a Hadzic se postavlja samo tako,a o njegovoj okretnosti i snalazljivosti kod onog povlacenja na rubu kaznenog da i ne govorim.. :thumbdown: :thumbdown:
Mog'o sam j igrati štopera :facepalm: oooo bože ima li te

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 31 maj 2014, 13:22

Cartman je napisao/la:Je li ovo Safet konacno skuzio neke elementarne stvari? Da ne moze igrat bez zadnjeg veznog, da ne moze igrat sa dva cista centarfora, da Medunjanin mora na klupu, da nam trebaju trkaci? Jos mu treba da vidi da je Misimovic zreo za klupe i da je Sunjic amater.

A ni malu Kenijadu...tek nam sada Pape otkriva koga ustvari nece koristiti..amdzin mali i dzekin pulen..samo su tu za mir u kuci.. :lolno:
FK SARAJEVO.

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 31 maj 2014, 13:22

Cartman je napisao/la:Je li ovo Safet konacno skuzio neke elementarne stvari? Da ne moze igrat bez zadnjeg veznog, da ne moze igrat sa dva cista centarfora, da Medunjanin mora na klupu, da nam trebaju trkaci? Jos mu treba da vidi da je Misimovic zreo za klupe i da je Sunjic amater.

Misimovic nece na klupu niti je zreo za klupe taman da se vi svi okrenete naopacke

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 31 maj 2014, 13:27

Kad su svi zdravi,po meni je ovo naš najjači sastav... Hvala za sve Misketu i Medunjaninu al trenutno ima boljih,brzih,okretnijih... i treba da igraju,jer kao što Safet reče : Ko zna kad ćemo više otići na SP :D

slika
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 31 maj 2014, 13:28

To je to.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 31 maj 2014, 13:29

1988risha je napisao/la:Kad su svi zdravi,po meni je ovo naš najjači sastav... Hvala za sve Misketu i Medunjaninu al trenutno ima boljih,brzih,okretnijih... i treba da igraju,jer kao što Safet reče : Ko zna kad ćemo više otići na SP :D

slika
:ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota: eh kakve bi mi imali za buducnost veznjake
nazad Prci i Besic a gore Pjanke...e moj pape moj :plac: :plac:
FK SARAJEVO.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 31 maj 2014, 13:30

1988risha je napisao/la:Kad su svi zdravi,po meni je ovo naš najjači sastav... Hvala za sve Misketu i Medunjaninu al trenutno ima boljih,brzih,okretnijih... i treba da igraju,jer kao što Safet reče : Ko zna kad ćemo više otići na SP :D

slika
I po mom mišljenju najbolji sastav!!!!

Sent from my Home using fingers

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 31 maj 2014, 13:32

Cestitke Sušiću sto je sinoc onako postavio igru jer smo mogli da vidimo kako igramo sa brzim krilima bez napadaca..

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 31 maj 2014, 13:37

1988risha je napisao/la:
slika
To je to, bolji u ovom trenutku nemamo, to je sigurno.

Sent from my ST18i using Tapatalk
Izdržati, to je temelj vrline!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.