sacekaj...jeli mozda ta voda pada iz oblakaLBJ MVP je napisao/la:Evo da ti ja pomognem,ako može![]()
Vidiš to ti je neka voda i pada s neba(valjda)E kako se zove ta nadprirodna pojava
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
joj cema koji si te genijeCeMa je napisao/la:sacekaj...jeli mozda ta voda pada iz oblakaLBJ MVP je napisao/la:Evo da ti ja pomognem,ako može![]()
Vidiš to ti je neka voda i pada s neba(valjda)E kako se zove ta nadprirodna pojava
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
Cuj iz oblakaaa......hahahah.....pa ne pada kisa jeßo ga ti......CeMa je napisao/la:sacekaj...jeli mozda ta voda pada iz oblakaLBJ MVP je napisao/la:Evo da ti ja pomognem,ako može![]()
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
aj da se vise ne zaebajemo, to je snijeg

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
@LBJ MVP jesi stvarno iz Breze?
Barca u srcu je napisao/la:Slažem se. Još Pape ima puno lakšu grupu od Ćire, a veliko je pitanje hoćemo li otići u baraž. Ćiru je narod volio, a Papeta sada (skoro) niko ne voli kao Ćiru (vole ga samo oni koji navijaju za Sarajevo, oni čine 95% onih koji ga vole). Pa kada nekog na ulici pitaš: Znate li ko je Ćiro, 95%, ako ne i više će ti odg. da zna, a kada ga pitaš za Papeta, možda 75-80% će reći da zna. Uglavnom, uradio je ono što niko prije njega nije, bio je 2. u grupi i odveo nas je u baraž. To ako Pape uspije, ja mu skidam kapu.robovi88 je napisao/la:da, odveo nas u Baraž i odigrao 2 sjajne utakmice u kojima smo mi zaslužili daprodjemo iako u drugoj utakmici nisu igrali Muratovic--Rahimic-Spahic-Misimovic ja mislim ...Megamon je napisao/la:
Sto?
Ciro je naturalizirani hrvat koji se stidi Bosne,dos'o ovdje nalozio beze raju,"yebo" Turcima i Spancima majku i otis'o sa parama i Mikado cokoladom.
Vidjecemo ovog Safeta Sušića koji se raduje golu protiv Rumunije kao da je dao gol Špancima ili Njemcima ... Dokaz nemoći ... Najgluplji trener(ako se smije tako nazvati) na svijetu
Kako ste nezahvalni, kaze yebo te baraz, pa sto prije njega 10 trenera to nije uspjelo, Mrzim ove koje brane Sušića a nije lik nista dosad uradio
Sve stoji al garantujem da vise ljudi i u Bosni i u svijetu zna ko je Pape, virtuoz sa telećim pogledom
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
jeste ba reko sam ti već jednom,zove se kao naš poznati redatelj Kenović ,znaš li malog LBJ MVP koji je toalacious je napisao/la:@LBJ MVP jesi stvarno iz Breze?
Ama neznam,vec zivim veoma blizu...,pa rek'o mozda igra fudbal...samo tako ga mogu poznavat 
ma antitalenat zta fudbalalacious je napisao/la:Ama neznam,vec zivim veoma blizu...,pa rek'o mozda igra fudbal...samo tako ga mogu poznavat
e on ti igra košarku ,ali je veliki antitalent ,samo misli da zna ,fura se na Lebrona ,navija za Reala ,stara mu nastavnica ,učenik generacije ,prepisuje tipove u ss.ba ligi,alacious je napisao/la:Ama neznam,vec zivim veoma blizu...,pa rek'o mozda igra fudbal...samo tako ga mogu poznavat
LBJ MVP IMA ŠTELU
J.Goerges je napisao/la:e on ti igra košarku ,ali je veliki antitalent ,samo misli da zna ,fura se na Lebrona ,navija za Reala ,stara mu nastavnica ,učenik generacije ,prepisuje tipove u ss.ba ligi,alacious je napisao/la:Ama neznam,vec zivim veoma blizu...,pa rek'o mozda igra fudbal...samo tako ga mogu poznavat![]()
ma papak veliki bolje ti je da ga ne znaš
![]()
LBJ MVP IMA ŠTELU
Hahahhahahahahhah!...velis stara mu steli mjesto uceika generacije
Odakle si ti...jesi blizu Visokog....alacious je napisao/la:Ama neznam,vec zivim veoma blizu...,pa rek'o mozda igra fudbal...samo tako ga mogu poznavat
jel ko gled'o lud, zbunjen, normalan ?? ono na kraju pos'o im neki iz jablanice janjetine
zna se gdje je najbolje pecenje 
Kod Maksumica....mmmjasmin256 je napisao/la:jel ko gled'o lud, zbunjen, normalan ?? ono na kraju pos'o im neki iz jablanice janjetine![]()
![]()
![]()
pa normalno đeće on ovakav papak biti učenik generacije on je antitalenatalacious je napisao/la:
Hahahhahahahahhah!...velis stara mu steli mjesto uceika generacije
adis.p je napisao/la:Kod Maksumica....mmmjasmin256 je napisao/la:jel ko gled'o lud, zbunjen, normalan ?? ono na kraju pos'o im neki iz jablanice janjetine![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hahahahah....joj jesi mafia....jasmin256 je napisao/la:adis.p je napisao/la:Kod Maksumica....mmmjasmin256 je napisao/la:jel ko gled'o lud, zbunjen, normalan ?? ono na kraju pos'o im neki iz jablanice janjetine![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma bolja je na Zdravoj vodi. ovo malo reklamisem zdravu vodu, jer mi stara tamo radi
![]()
![]()
al' ozbiljno sad. radila mi je stara i kod maksumica pa sam i njihovo pecenje prob'o, al bolje je bar meni na zdravoj. neg adise dolazis li kad u jablanicu ?

Ma kad se vracam s mora, onda svracam, drugacije nikako....jasmin256 je napisao/la:al' ozbiljno sad. radila mi je stara i kod maksumica pa sam i njihovo pecenje prob'o, al bolje je bar meni na zdravoj. neg adise dolazis li kad u jablanicu ?![]()
jos nam reci kako se zove ... pa kad odem da dobijem malo vise z'buta ... 
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, StevieG8 i 26 gostiju.