FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Krle isti Forrest Gump na ovoj slici. 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
A jbg iskreno tako je I igro ovu polusezonuskoroalen je napisao/la:Krle isti Forrest Gump na ovoj slici.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
skoroalen je napisao/la:Krle isti Forrest Gump na ovoj slici.
Run Krle, run.Stroj1946 je napisao/la:skoroalen je napisao/la:Krle isti Forrest Gump na ovoj slici.samo da trči ko on, gdje bi nam bio kraj
Čuj moron e vala da sam ja moderator ne bi ti više nijedno slovo uspio napisati na ovoj temi. Sram te i stid bilorobertkosar je napisao/la:Koji je moron ovaj nas trener ima 27 igraca na pripremama a njega brine ovaj amatercic iz usa. Opasno je kad para podje udarat u glavu ali se nadam da ce ga hadjija spametovat savjetima
ISTINA ZA VEDRANA!
Imaš li neki problemrobertkosar je napisao/la:Koji je moron ovaj nas trener ima 27 igraca na pripremama a njega brine ovaj amatercic iz usa. Opasno je kad para podje udarat u glavu ali se nadam da ce ga hadjija spametovat savjetima

Bordo bijeli za život cijeli!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nema Foreste!!!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Strašan ovaj bijeli dux. Može li se kupiti u fanshopu?Denchi je napisao/la: al su na posmatranju![]()
Ako ima neko zelju gledat Roka, evo na areni 3. Prvih 35 min. se ne cuje, Tomic je za njega Zidan bar ovih proteklih minuta.
Sad sam vidio Adukora ispred BBI. Govorim drugarici, eno Aduke, on pogleda u mene. Rekoh, you should renew. 
- AlfredNobel
- Kontakt:
Vidjeh Kurdića u Cordobi, bolje ti je bježi.skoroalen je napisao/la:Sad sam vidio Adukora ispred BBI. Govorim drugarici, eno Aduke, on pogleda u mene. Rekoh, you should renew.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Steta sto ce ova Atalanta ligu prvaka igrat iduce sezone, najebali bi im se majke 
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Gledam ovu sliku direktorice male sise ima,
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ali nije loša.Pitar6785 je napisao/la:Gledam ovu sliku direktorice male sise ima,
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Al simpaticnaje, i ako smo je svi psovali kad se podvuce crvena linija dobar je poso odradila.
Al ova donje je duplo bolja kao treba i ljepoto a i u grudnom kosu
Al ova donje je duplo bolja kao treba i ljepoto a i u grudnom kosu
- KriskaKruha
- Kontakt:
robertkosar je napisao/la:Koji je moron ovaj nas trener ima 27 igraca na pripremama a njega brine ovaj amatercic iz usa. Opasno je kad para podje udarat u glavu ali se nadam da ce ga hadjija spametovat savjetima
Sta veli Rahmanovic, atmosfera u ekipi bolja 20% , poslije jucerasnje utakmice.
Često kažu da je Rahmanović prgav igrač...
"Rahmanović jeste prgav, ali Rahmanović i zabija. No, na meni su bila čak tri direktna crvena, preko 20 žutih, a i to vam nešto govori. Valjda imam takvu ulogu u ekipi, a i idem stoposto u svaki duel. Udaram, ali i mene udaraju. Dobijem, ali dam i ja. Neka sam najprgaviji igrač lige ako će to donijeti rezultate Sarajevu".
"Rahmanović jeste prgav, ali Rahmanović i zabija. No, na meni su bila čak tri direktna crvena, preko 20 žutih, a i to vam nešto govori. Valjda imam takvu ulogu u ekipi, a i idem stoposto u svaki duel. Udaram, ali i mene udaraju. Dobijem, ali dam i ja. Neka sam najprgaviji igrač lige ako će to donijeti rezultate Sarajevu".
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
benko21 je napisao/la:Često kažu da je Rahmanović prgav igrač...
- belosevic23
- Kontakt:
Zato i jesmo uspjesni ove sezone, istucemo skoro svaku ekipu, Rahman posebno a u tu su i Stanojevic, pa i Mujakic, momci ginu jedan za drugog.
Na derbijima se to izuzetno primjeti, zadnja 2 derbija smo ih istukli i bili dosta bolji, a prije toga 6-7 derbija su oni nas tukli i pobjeđivali iako su u polju bili duplo losiji kao ekipa.
Na derbijima se to izuzetno primjeti, zadnja 2 derbija smo ih istukli i bili dosta bolji, a prije toga 6-7 derbija su oni nas tukli i pobjeđivali iako su u polju bili duplo losiji kao ekipa.
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Terreasilver i 20 gostiju.