Prije 4 dana 7,5 granica, 7 bilo.
Sta mislite?
Btw hajd pomozite sta da stavim na 10 ojro pored zvezde i celzija. Da bar uduplam to, jer me bartoli momacki skarala danas
Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma
Ma nece to biti nesto posebno zestoka tekma 9 kartona da padne cisto sumnjam , ja cekm ispod zute i vise kornera u drugom poluvremenu za 50 mambi , zuti bi trebali ici ispod , ali ipak je sve do sudije i kako se on postaviStrux je napisao/la:Alberto Undiano Mallenco sudi Barca - Real veceras. Granica 8.5 kartona a njegov prosjek 4.2
Prije 4 dana 7,5 granica, 7 bilo.
Sta mislite?
Btw hajd pomozite sta da stavim na 10 ojro pored zvezde i celzija. Da bar uduplam to, jer me bartoli momacki skarala danas
BEM JE KRIVOOKUkelner je napisao/la:Na Li jos uvjek prati taj peh sa prvog Grand Slama sezone,to jest ono izgubljeno finale,iako je drzala sve konce u tom mecu,ali eto,takav je tenis.Jucer se malo trgnula,ali je prije toga ispadala u prvim kolima zadnja 4 mastersa,Dubai,Doha,Indian Wels i Miami,i to sve od daleko manje kvalitetnijih protivnika,tipa Zakopalove,Larson...haris10 je napisao/la:fin tiket sta mislis za na li i stosur,kakve su njima sansekelner je napisao/la:Chelzi Birmingham 1 1.25
Azarenka-Georges 1 1.3
Haider Maurer-Yani 1 1.25
Bartoli-Barois 1 1.45 ST
Raonic-Greul 1 1.3
Gasquet-Kavcic 1 1.2
KOEFICIJENT 5
UPLATA 20
Dobitak 100
Sretno ko isprati
Sabine Lisicki-Njemica koja nije nimalo bezazlen protivnik,ali NA LI je po kvaliteti miljama ispred,dakle sve je pitanje psihickog stanja kineskinje.Po mogucnosti izbjeci taj par,iako sam ga i ja stavio na ovom rezervnom listicu.
Stosur-U zadnje vrijeme igra dosta promjenjivo,ali lezi joj Hantuhcova koja nije u nista boljoj formi od australke.
Malo statistike-U 5 dosadasnjih duela,Samantha je slavila 4 puta,porazena je samo jednom i to davne 2003 godine u trecem kolu Australije.
Pozdrav
Bubreg na AzarenkuStrux je napisao/la:Je li Azarenka sigurna???
POSTENO. Stavljam je.kelner je napisao/la:Bubreg na AzarenkuStrux je napisao/la:Je li Azarenka sigurna???![]()
Edit-Oba
Jel Wwin,internet kladjenje.Ako jest,skrati na 5 EuraStrux je napisao/la:POSTENO. Stavljam je.kelner je napisao/la:Bubreg na AzarenkuStrux je napisao/la:Je li Azarenka sigurna???![]()
Edit-Oba
Znaci:
Kedzierzyn - Belchatow (1:1) 2 smicer stavio, zna lik odbojku fkt, a stavio je i treci par odbojke taj je fulio pa kontam da ne moze 2 fulit.
Celzi
Zvezda
Soderling
Azarenka
kv 3.24 na 7.5 eura ----> 24,30
Jel mozeeeeeeeeeeee?
Otislo, ostalo jos 10e na racunu pa nek gori sve! hahahahhakelner je napisao/la:Jel Wwin,internet kladjenje.Ako jest,skrati na 5 EuraStrux je napisao/la:POSTENO. Stavljam je.kelner je napisao/la: Bubreg na Azarenku![]()
Edit-Oba
Znaci:
Kedzierzyn - Belchatow (1:1) 2 smicer stavio, zna lik odbojku fkt, a stavio je i treci par odbojke taj je fulio pa kontam da ne moze 2 fulit.
Celzi
Zvezda
Soderling
Azarenka
Jel mozeeeeeeeeeeee?
Soderling ce dobiti Dodiga,ja stavio cistog keca,a ti gemovi su lutrija zesca,raonic ce uzeti,kao i azarenka,zadnja dva ne bi komentarisao,al cinjenica je da soderling cesto,cak precesto u zadnje vrijeme dobija tijesno,najcesce u 3 seta,u Miamiju je takodje dobio Dodiga,u 3,prije toga Andreva,Cilica,Mahuta,Tsongu,sve u 3 setalegenda reala je napisao/la:Kelner
Raonić 1
Azarenka 1
Janković -Petković 9.5 z2
Soderling-Dodig 9.5 z2
šta misliš ,bil uplatio
Bas zato,kad se kladionica igra,nema srljanja,ovo iskustvo iz mene govori,ako prodje opet ti je dobro,a ako ne ostat ce ti jos 5 Eura,ali eto,tvoje pare,tvoj bonus,hahahaStrux je napisao/la:Otislo, ostalo jos 10e na racunu pa nek gori sve! hahahahhakelner je napisao/la:Jel Wwin,internet kladjenje.Ako jest,skrati na 5 EuraStrux je napisao/la:
POSTENO. Stavljam je.
Znaci:
Celzi
Zvezda
Soderling
Azarenka
Jel mozeeeeeeeeeeee?
ma upravo zbog toga sam ga i stavio ,ma uplatiću pa šta bog dakelner je napisao/la:Soderling ce dobiti Dodiga,ja stavio cistog keca,a ti gemovi su lutrija zesca,raonic ce uzeti,kao i azarenka,zadnja dva ne bi komentarisao,al cinjenica je da soderling cesto,cak precesto u zadnje vrijeme dobija tijesno,najcesce u 3 seta,u Miamiju je takodje dobio Dodiga,u 3,prije toga Andreva,Cilica,Mahuta,Tsongu,sve u 3 setalegenda reala je napisao/la:Kelner
Raonić 1
Azarenka 1
Janković -Petković 9.5 z2
Soderling-Dodig 9.5 z2
šta misliš ,bil uplatio
Gdje ti gledas rezultate pa je realan dan? ^^Mulder je napisao/la:Jurgen rutinski prvi set... Ocekujem realan dan, i brdo love!![]()
Pa dobro, neko ne igra zenski tenis NIKADA, a neko je igrao Na Li..Strux je napisao/la:Gdje ti gledas rezultate pa je realan dan? ^^Mulder je napisao/la:Jurgen rutinski prvi set... Ocekujem realan dan, i brdo love!![]()
Hehehe. E to je druga prica onda. A vecina je stavila ili Bartoli (kao ja) ili Na Li. -.-'Mulder je napisao/la:Pa dobro, neko ne igra zenski tenis NIKADA, a neko je igrao Na Li..Strux je napisao/la:Gdje ti gledas rezultate pa je realan dan? ^^Mulder je napisao/la:Jurgen rutinski prvi set... Ocekujem realan dan, i brdo love!![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.