Da li je realno donijeti zaključak u kakvoj je neko formi tokom priprema, 2 treninga dnevno i po poluvrijeme u utakmicama?ElCartel11 je napisao/la:Nasa odbrana brate, premalo su agresivni, jos uz to sve Vladan poceo glumiti Hasagica sa ovim preigravanjimaMortemHz je napisao/la:Danas ili generalno pripreme?ElCartel11 je napisao/la:Iskreno meni je tanko ovo sve skupa.
Onda napad, Ahmetovic ce opet imati onaj svoj proljetni dio barem ako je suditi po pripremnim, Tatar je van forme takodje, Krste tu i tamo njegovo standardno.
Govorim generalno za pripreme, Astana je Real za nasu cijelu ligu, ali ovi nedostatci su se vidjeli i protiv ostalih klubova.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Srećom ni jedna ekipa u bosanskom prvenstvu nije kvalitetna poput Astane, tako da mislim da kod nas nećemo imati ogromnih problema.
Uglavnom nisam očekivao pobjedu. Sve u svemu ova naša bh. liga svoj maksimum može izvući kao razvojna liga za mlade igrače, pa nek kasnije idu u Hrvatsku, Belgiju, Tursku i tako dalje. Za nešto jače mi nismo, niti smo ikad bili.

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- AlfredNobel
- Kontakt:
Mi smo ravnopravni bili, i statistika to pokazuje. Jednostavno, dvije bezveze greške i to je to. Poraditi na prekidima do kraja priprema i to će biti odlično. Posebno mi se sviđa iznošenje lopte, standardna tiki-taka i dalje frcera, trka i sprema na nivou.
Ja sam i više nego zadovoljan. Ne zaboravite da su noge još teške i da su jutros imali trening. Kad se vrate ovamo i osvježe, biće to još bolje.
Ja sam i više nego zadovoljan. Ne zaboravite da su noge još teške i da su jutros imali trening. Kad se vrate ovamo i osvježe, biće to još bolje.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
JA se bas nebih slozio da smo bili ravnopravni, prvo poluvrijeme donekle. Imamo veliki problem sa iznosenjem lopte i prebacivanjem igre na protivnicku polovinu!
U novi boj ...
U sustini je ovo dobro,ne znam sta se desava sa Benjom,ali kao da igramo sa igracem manje...
Vidi se da Ahmetovic hoce ali njegovo proljece,kao i uvijek...
Kapic ima taj slif,tacno se vidi da jos ne poznaje ekipu,ali je top igrac...
Stanojevic dobar,ali zadnji pas danas poprilicno traljav...
Previse smo prostora pritiskom na zadnju liniju ostavili jednoj ovakvoj ekipi,to kod nas može proci,ali Astana je kvalitetan tim
Sve u svemu,pored rezultata ovo je jako dobro,s tim da se ove greske oko prkida moraju pod hitno popravljati...
Vidi se da Ahmetovic hoce ali njegovo proljece,kao i uvijek...
Kapic ima taj slif,tacno se vidi da jos ne poznaje ekipu,ali je top igrac...
Stanojevic dobar,ali zadnji pas danas poprilicno traljav...
Previse smo prostora pritiskom na zadnju liniju ostavili jednoj ovakvoj ekipi,to kod nas može proci,ali Astana je kvalitetan tim
Sve u svemu,pored rezultata ovo je jako dobro,s tim da se ove greske oko prkida moraju pod hitno popravljati...
Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 11 feb 2019, 17:03, ukupno mijenjano 1 put.
Meni je ovo odlicno. Ne dobijamo nikog, samo nas cackaju. Ima da se istresemo na ovim nasim sirotanima. Po meni odlicna igra, u dvije tekme u kupu sumnjam da je iko bolji, a ubjedjen sam da niko ne moze da nas stigne 5 bodova.
Po meni prvih 11.
Kovacevic
Hebibovic, Lazic, Mujakic, Pidro
Stanojevic, Rahmanovic, Kapic
Tatar, Ahmetovic, Velkoski
Ako Crepulja bude Ok onda njega umjesto Stanoja
Ma joj slatke muke za nasu ligu. Ako Bog da za dvije tri godine cemo imati ekipu koja ce se moci fino nositi sa ovakvim ekipama. Ma da ni sad nismo daleko, ali nismo ozbiljno zaprijetili. Sve u svemu zedni smo golova i iskalit cemo se na nasima. Amin
Po meni prvih 11.
Kovacevic
Hebibovic, Lazic, Mujakic, Pidro
Stanojevic, Rahmanovic, Kapic
Tatar, Ahmetovic, Velkoski
Ako Crepulja bude Ok onda njega umjesto Stanoja
Ma joj slatke muke za nasu ligu. Ako Bog da za dvije tri godine cemo imati ekipu koja ce se moci fino nositi sa ovakvim ekipama. Ma da ni sad nismo daleko, ali nismo ozbiljno zaprijetili. Sve u svemu zedni smo golova i iskalit cemo se na nasima. Amin
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Mene je danas najvize oduseevio pidro .... strasno naprreduje! A deficitarna pozicija u evropskim klubovima.
Poslije njega lazic je odlican bio
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Mene podsjeca na StrinicaPantelija je napisao/la:Mene je danas najvize oduseevio pidro .... strasno naprreduje! A deficitarna pozicija u evropskim klubovima.

U sustini ofanzivni dio u Antaliji najtanji,to su ti igraci za koje je vjerovatno i Husref govorio da traze formu.Dali ce je naci nadamo se da da,jel ce nam trebati.Sisic je puno bolje djelovao od Tatara koji je off totalno.I ovo golova sto smo dali dali su igraci iz drugog plana plus veznjak(Amar).Valjda budu u optimali do Tuzle.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ako Bog da, za 12 dana, da nas što više ode u Tuzlu da damo podršku našim igračima, jer svi smo mi pozelili vikend uz Sarajevo.. Svi zajedno ka jednom cilju a to je TITULA 

Bordo bijeli za život cijeli!!
Realno pidro dosta tanak danas kao i tatar, ahmet i krle. Trkacki je dobro.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Ovo je dobro, ali ima jos raditi, pogotovo iznosenje lopte, posebno stanojevic da se ne zajebaje ispred 16erca...to mu se mora trubiti non-stop, Vladan malo pre-opusten mora se malo utegnuti, malo uspavan, nema sumnjanja Vladane, kad sumnjas primamo...Kapic zna vidi se ali je prerano za prvih 11, crepulja I rahman nadam se samo iz predostroznosti...Tatar ide na klupu trenutno, Sisic mu uzima mjesto...Ahmet bi morao s klupe isto pocinjat al bi tu mogao Hus se glupirati I ostaviti ga u prvih 11...Halil I Kapic s klupe uz Sabanovica najblizi ekipi, Hare naravno isto, imamo sirine sada fine...
Inace ovo je nasa boljka zadnju deceniju PREKIDI u oba smjera...nit ih organizovano branimo niti ih dobro napadamo sto je pateticno s obzirom na broj visokih igraca u ekipi...ocigledno se to ne zna ni prenijeti...pamti li ko kad smo iz prekida dali gol direktno? Jel Tatar dao?
Astana ne igra na posjed inace nego na kontre...i prekide znaju izvoditi...to je vrlo jednostavno uigrati I sa 11 novih igraca...ne treba posebnih sposobnosti osim jakog I visokog targetmena...koji su relativno laki za naci...vidi se da je to dosta isplativiji nacin igre u evropi...
Inace ovo je nasa boljka zadnju deceniju PREKIDI u oba smjera...nit ih organizovano branimo niti ih dobro napadamo sto je pateticno s obzirom na broj visokih igraca u ekipi...ocigledno se to ne zna ni prenijeti...pamti li ko kad smo iz prekida dali gol direktno? Jel Tatar dao?
Astana ne igra na posjed inace nego na kontre...i prekide znaju izvoditi...to je vrlo jednostavno uigrati I sa 11 novih igraca...ne treba posebnih sposobnosti osim jakog I visokog targetmena...koji su relativno laki za naci...vidi se da je to dosta isplativiji nacin igre u evropi...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Po meni Stanojevic danas najagilniji i najborbeniji, dok mi se poprilicno svidja nacin na koji Kapic igra, brzo i direktno sa pasovima, bez pretjeranog komplikovanja i izuzetno je dobar prilikom prenosa lopte.
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Joj od kakve je samo vaznosti, utakmica sa Tuzlom. Tereni katastrofa a igraci teski, da bi uzeti 3 boda kako bilo. 

Mujakic krivac za drugi gol.Obavezno lika na klupu, stoperski par moju ciniti Lazic i Dupovac i sto prije ih poceti uigravati.
O NE!"Golman je morao da bolje reaguje kod gola jer je to njegov prostor, ali šta je-tu je".

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- KriskaKruha
- Kontakt:
Nisam gledao jel ulazio Brazilac i justin biber
Sutra je B ekipaKriskaKruha je napisao/la:Nisam gledao jel ulazio Brazilac i justin biber
Joj volio bi da Nathan sarne al male sanse
Nisu bili ni na klupi danas.KriskaKruha je napisao/la:Nisam gledao jel ulazio Brazilac i justin biber
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.