Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Super..sad bar znam na čemu sam, palim zadnjih pola sata utakmice. Mancini JTJŽ!!! 
Otvori Edine usta,,,,i bjeziiiiiiiiiiii.
- Zenichanin
- Kontakt:
da se malo citiram od sinocZenichanin je napisao/la:ja bih bio zadovoljan da ga vidim bar od prve minuteBH430 je napisao/la:ja bih bio zadovoljan i sa jednimvalterboy je napisao/la:Sta kazete? Dzeko sutra 2 gola.
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
Samo se nadam,kao i cijeli prelazni rok,da Dzeko ide negdje,aBd Juve..Inace ga nece biti ni na mapi.. 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Balo ce kod Mancinija uvijek biti ispred Džeke, sem ako je povreda ili kazna u pitanju.. aBd Balo crveni, City izgubi
adas_barca je napisao/la:Hart, Kolo, Kompany (C), Zabaleta, Milner, Kolarov, De Jong, Yaya, Nasri, Balotelli, Tevez![]()
![]()
![]()
Balo its back
Tevez mu se posro u usta i opet igra..
❤ si baš. CMOKić
Sta se lozite bezveze kad je ocekivano da ce Balonja zaigrati umjesto Dzeke. Pa koce koga ako nece svoj svoga, molim vas. Steta sto Dzeko ima tako loseg agenta, da mu je Raiola (I ako ga mrzim) sinoc bi igro protiv Parme...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Amin, čak bi bilo lijepo da Edin zatraži transfer i sam sebi olakša prelazak u Juventus.Rios je napisao/la:Samo se nadam,kao i cijeli prelazni rok,da Dzeko ide negdje,aBd Juve..Inace ga nece biti ni na mapi..
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
sta opet masina neigra??
Igrarock87 je napisao/la:sta opet masina neigra??
Mislim da to ne bi nista promjenilo..Ovi ako ga budu zeljeli prodati to ce uraditi,a ako ne dzaba mu sve,samo moze pogorsati situaciju..Opet kazem da se iskreno nadam da ove price zadnjih dana imaju podlogu i da Dzeko ide u JuveOxygen je napisao/la:Amin, čak bi bilo lijepo da Edin zatraži transfer i sam sebi olakša prelazak u Juventus.Rios je napisao/la:Samo se nadam,kao i cijeli prelazni rok,da Dzeko ide negdje,aBd Juve..Inace ga nece biti ni na mapi..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Prosle dvije utakmice protiv Liverpoola je obe poceo i nikad ga nisam vidio u losijem izdanju, ustopo ga Skrtel pravo, mozda je i bolje da Balotelli pocne a on udje poslje. Uce sigurno prije 70-te minute, mozda u 60'.
Mislim da je vrijeme da Džeko otvori usta, prošli put ih vratio u meč golom sad ga ponovo ponizuje
-
samozeljo1987
- Kontakt:
Opet klupa
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 6561_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 6561_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
LoveManCity
- Kontakt:
ukoliko?
- adas_barca
- Kontakt:
Edin i nema baš puno izbora da pređe u neki drugi klub.Igra u najjačoj ligi na svijetu al u pogrešnom klubu i to vodi ga lik koji ne vjeruje u njega.
Gledam jučer United ,njihov stil igre bi mu odgovarao al gotovo je sad.
Šteta je što nema mjesta u EPL , pa će izgleda morat kad tad u Seriu A ligu koja je u padu i koja je (bar meni) nezanimljiva i nešto mi se ne sviđa nikako. U Citiju očigledno ima neki problem s Mancinijem i do kraja sezone ako se nista ne promijeni 1 od njih mora otići. Ako se njemu ovo sviđa ,nikakav problem nek i dalje se ne buni i ne pravi probleme , nek ostane u Citiju ,valjda on zna bolje od nas šta želi.
Šteta je što nema mjesta u EPL , pa će izgleda morat kad tad u Seriu A ligu koja je u padu i koja je (bar meni) nezanimljiva i nešto mi se ne sviđa nikako. U Citiju očigledno ima neki problem s Mancinijem i do kraja sezone ako se nista ne promijeni 1 od njih mora otići. Ako se njemu ovo sviđa ,nikakav problem nek i dalje se ne buni i ne pravi probleme , nek ostane u Citiju ,valjda on zna bolje od nas šta želi.
-
Juvelandia
- Kontakt:

ne vjerujte novinarima, vjerujte svojim ocima
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
- majestic24
- Kontakt:
Meni je cudno sto Inter nekrene po Dzeku...daje puno para za starkelje i idiote.
Mlito,Forlan i Pazzini (neznam jel bila trampa s Cassanom).
Morati sigurno ima 25 mill da iskesira za njega
Mlito,Forlan i Pazzini (neznam jel bila trampa s Cassanom).
Morati sigurno ima 25 mill da iskesira za njega
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Je li oficijalno da ne igra u prvoj ?
Jestjuveboy je napisao/la:Je li oficijalno da ne igra u prvoj ?
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.