FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sve u svemu sve ovo na kraju je pozitivno.
Nismo se nigdje osramotili, nismo ni pokazali Bog zna kakav fudbal, ukazali su nam [protivnici] na greške i slabosti. U biti tome i služe pripreme.
Iskreno malo sam uplašen zbog dosta loše odrađenog prijelaznog roka, mislim da smo morali dovesti par pojačanja da se zaoštri konkurencija u sastavu.
Amerikanac Jahić ne smije potpisati ugovor sa Sarajevo, moramo se otarasiti Nedima Runde i sličnih. Nema tu kvaliteta i ne sviđa mi se nikako povezivanje našeg kluba sa takvim kvazimenadžerima.
Sve u svemu mislim da ćemo osvojiti titulu bez obzira i na solidno odrađene pripreme.
Nismo se nigdje osramotili, nismo ni pokazali Bog zna kakav fudbal, ukazali su nam [protivnici] na greške i slabosti. U biti tome i služe pripreme.
Iskreno malo sam uplašen zbog dosta loše odrađenog prijelaznog roka, mislim da smo morali dovesti par pojačanja da se zaoštri konkurencija u sastavu.
Amerikanac Jahić ne smije potpisati ugovor sa Sarajevo, moramo se otarasiti Nedima Runde i sličnih. Nema tu kvaliteta i ne sviđa mi se nikako povezivanje našeg kluba sa takvim kvazimenadžerima.
Sve u svemu mislim da ćemo osvojiti titulu bez obzira i na solidno odrađene pripreme.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- sarajevo46
- Kontakt:
KrajisnikBosnjak je napisao/la:
Ostala na okupu ekipa koja prvom bježi 5, a drugom 15 bodova i koja je prošla u Kupu. Dovedeni Lazić i Kapić koji bi mogli igrati u svakoj ekipi u PL BiH haman povremeno i to je kod nas 'dosta loše odrađen prijelazni rok'. Najjaci smo na planeti.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Visoko smo postavili standarde u jednoj malenoj zemlji na brdovitom Balkanu.sarajevo46 je napisao/la:KrajisnikBosnjak je napisao/la:
Ostala na okupu ekipa koja prvom bježi 5, a drugom 15 bodova i koja je prošla u Kupu. Dovedeni Lazić i Kapić koji bi mogli igrati u svakoj ekipi u PL BiH haman povremeno i to je kod nas 'dosta loše odrađen prijelazni rok'. Najjaci smo na planeti.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Samo je mali problem što smo umjesto fenomenalnog razbijača ostali na jednom čija forma varira. K'o da Makelelea mijenjaš Gravesenom. Al dobro, ne sumnjam da će Miloš dat sve od sebe.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- TheNorthFace
- Kontakt:
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
I ja sam o tome razmisljaoTheNorthFace je napisao/la:fakat kod nas oni koji prodže ugovor redovno grohnu poslije tog
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Subota, 23.02.
FK Mladost Doboj Kakanj - NK GOŠK (14:30)
FK Krupa - FK Zvijezda 09 (14:30)
FK Tuzla City - FK Sarajevo (14:30)
NK Čelik - FK Sloboda (17:30 sati)
Nedjelja, 24.02.
FK Radnik - FK Željezničar (14:30)
NK Široki Brijeg - HŠK Zrinjski (17:00)
FK Mladost Doboj Kakanj - NK GOŠK (14:30)
FK Krupa - FK Zvijezda 09 (14:30)
FK Tuzla City - FK Sarajevo (14:30)
NK Čelik - FK Sloboda (17:30 sati)
Nedjelja, 24.02.
FK Radnik - FK Željezničar (14:30)
NK Široki Brijeg - HŠK Zrinjski (17:00)
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
A oni koji uđu u zadnjih 6 mjeseci ugovora, razbiju tu polusezonu pa se mi razbijamo oko tog što nisu potpisani.zagorski je napisao/la:I ja sam o tome razmisljaoTheNorthFace je napisao/la:fakat kod nas oni koji prodže ugovor redovno grohnu poslije togima nesto u tome
imal adukora ?
Ima, hoda po gradu.mirzatele je napisao/la:imal adukora ?
Jel iko gledao citavu tekmu ? Golove sam vidio, kakvi smo bili na terenu, mozemol sta ?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
malo obilazio stari mostskoroalen je napisao/la:Ima, hoda po gradu.mirzatele je napisao/la:imal adukora ?
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Čuj možemo li...?Lik je napisao/la:Jel iko gledao citavu tekmu ? Golove sam vidio, kakvi smo bili na terenu, mozemol sta ?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Moramo i hoćemoVanja8 je napisao/la:Čuj možemo li...?Lik je napisao/la:Jel iko gledao citavu tekmu ? Golove sam vidio, kakvi smo bili na terenu, mozemol sta ?
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
18.02 u 12h u Sarajevu.moj uzor-S.G je napisao/la:Kad je izvlačenje parova za kup?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Službeni ulaz na stadionu Asim Ferhatović Hase.

Gleda l' ko Ligu prvaka? Kad Veratti uđe u šesnaesterac s loptom, pod pritiskom faul dobi. Kod nas bi Milošu yebali majku majčinu da je onako pegla. 
Hvala na iscrpnim odgovorimaMortemHz je napisao/la:Moramo i hoćemoVanja8 je napisao/la:Čuj možemo li...?Lik je napisao/la:Jel iko gledao citavu tekmu ? Golove sam vidio, kakvi smo bili na terenu, mozemol sta ?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bordobijeli, Napapijri, Tatamata1946 i 44 gosta.