FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Šta se dešava sa Gljivom?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- robertkosar
- Kontakt:
Eeee djesi bre Milorade ja te tek sad poznadohLecler je napisao/la:Čuj moron e vala da sam ja moderator ne bi ti više nijedno slovo uspio napisati na ovoj temi. Sram te i stid bilorobertkosar je napisao/la:Koji je moron ovaj nas trener ima 27 igraca na pripremama a njega brine ovaj amatercic iz usa. Opasno je kad para podje udarat u glavu ali se nadam da ce ga hadjija spametovat savjetima

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
- Kontakt:
A što bi potpisao? I sam kažeš da lik nije za nas. Jesu li to opet na sceni prijateljsko-poznaničke veze? Opet, nakon Tucakovića koji nije imao mjesta u raspalom Čeliku, treba da potpiše i ovaj lik koji je očito zalutao u profesionalni fudbal, ali je pulen Husrefovog jarana Runde. Mislio sam da se naš klub oslobodio starih navika ( da se u istom može igrati preko veze), kao što je toga uvijek bilo. Ovo nisu paušalne tvrdnje, jer je jedan moj rođak (ime nije bitno) igrao u Papetovoj eri za prvi tim, a vjerujte da po kvaliteti nije bio iznad nivoa ondašnje republičke lige, ali je njegov otac bio direktor jednog velikog preduzeća u Sarajevu, pa je mogao srediti da mu sin igra za prvi tim sarajeva i to cijelu sezonu. Ali se pitam ko je Runda, pa da on može srediti da jedan ovakav antitalenat dobije ugovor u Sarajevu (ovo je drugi slučaj - ako ga dobije). Ovo su jedini razlozi zbog čega većina ovdje piše protiv Husrefa - vezano za ovaj slučaj.Stroj1946 je napisao/la:Pa i šta da potpišu onog Jahića. Vidjelo se da nije za nas i da veze blage nema. Taj neće odigrati 90 minuta u drugom dijelu prvenstva i na kraju sezone će ga poslat u Bosnu na posudbu. Libo me, nebitan lik skroz. Nek se osvoji titula, to je primarni cilj.
Previse se amarove i lutvine djece nakotilo ovdje.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Ocito da moze. Kod nas sve moze.bordopoeta je napisao/la:A što bi potpisao? I sam kažeš da lik nije za nas. Jesu li to opet na sceni prijateljsko-poznaničke veze? Opet, nakon Tucakovića koji nije imao mjesta u raspalom Čeliku, treba da potpiše i ovaj lik koji je očito zalutao u profesionalni fudbal, ali je pulen Husrefovog jarana Runde. Mislio sam da se naš klub oslobodio starih navika ( da se u istom može igrati preko veze), kao što je toga uvijek bilo. Ovo nisu paušalne tvrdnje, jer je jedan moj rođak (ime nije bitno) igrao u Papetovoj eri za prvi tim, a vjerujte da po kvaliteti nije bio iznad nivoa ondašnje republičke lige, ali je njegov otac bio direktor jednog velikog preduzeća u Sarajevu, pa je mogao srediti da mu sin igra za prvi tim sarajeva i to cijelu sezonu. Ali se pitam ko je Runda, pa da on može srediti da jedan ovakav antitalenat dobije ugovor u Sarajevu (ovo je drugi slučaj - ako ga dobije). Ovo su jedini razlozi zbog čega većina ovdje piše protiv Husrefa - vezano za ovaj slučaj.Stroj1946 je napisao/la:Pa i šta da potpišu onog Jahića. Vidjelo se da nije za nas i da veze blage nema. Taj neće odigrati 90 minuta u drugom dijelu prvenstva i na kraju sezone će ga poslat u Bosnu na posudbu. Libo me, nebitan lik skroz. Nek se osvoji titula, to je primarni cilj.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Još 10 dana
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Odbrojavanje je počeloBordoSarajevo je napisao/la:Još 10 dana
Bordo bijeli za život cijeli!!
-
- Kontakt:
Kakav li je travnjak na kosevu ?
-
- Kontakt:
Ko si ti da imas pristup Kosevu?koalem je napisao/la:Slikacu sutra ako ne zaboravim
Insajder.
Ban.

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Još 5 dana
- BordoSarajevo
- Kontakt:
KLISMortemHz je napisao/la:Još 5 dana
FK Sarajevo
"S druge strane, evidentan je pad forme mladog vratara Vladana Kovačevića. Nekoliko njegovih grešaka koštalo je bordo ekipu jeftino primljenih pogodaka te ne treba predstavljati iznenađenje ako već protiv Tuzla Cityja (23. februar) u prvom susretu proljetnog dijela Premijer lige BiH na golu bude stajao Elvis Džafić."
Jeb... SC

Jeb... SC

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa nije daleko od istine s tim da bi ja ostavio Vladana na golu jer pripremne nisu mjerilo. Ako u ligi počne teško griješiti onda ga moraš skloniti bez obzira na sve.Zukanovic je napisao/la:"S druge strane, evidentan je pad forme mladog vratara Vladana Kovačevića. Nekoliko njegovih grešaka koštalo je bordo ekipu jeftino primljenih pogodaka te ne treba predstavljati iznenađenje ako već protiv Tuzla Cityja (23. februar) u prvom susretu proljetnog dijela Premijer lige BiH na golu bude stajao Elvis Džafić."
Jeb... SC![]()
Problem je i sto je Džafic primio neke golove ,za koje se smatra da ne bi smjeli biti primljeni, shodno tome gdje se lopta nalazi...
Mislim da Kova ima tih "djecijih" bolesti,ali sam misljenja da ce sve ovo na pripremama itekako pozitivno uticati na njega za Prvenstvo...
Možda Keno...
Mislim da Kova ima tih "djecijih" bolesti,ali sam misljenja da ce sve ovo na pripremama itekako pozitivno uticati na njega za Prvenstvo...

Možda Keno...

Ko da je mrtvi Dzafic bolji. vidili smo u kupu kakav je on golman. ako je on bolji od Kovacevic onda ja nikad vise necu pratiti fudbal. lik vise golova prijmio nego utakmica igrao.
kako ja znam jednu gresku imao Vladan ( Derby) i koliko puta nas spasio ? ali nazalost kod Musemica nista se ne zna.
kako ja znam jednu gresku imao Vladan ( Derby) i koliko puta nas spasio ? ali nazalost kod Musemica nista se ne zna.
- robertkosar
- Kontakt:
Vladan Kovacevic je talentovan golman ali ima tu nesrecu sto ga trenira trener Adilovic koji u karijeri nikad nije istrcao na pet metara da uhvati loptu znaci linijas. Kako onda da momak nauci osnovne stvari od jednog golmana trenera koji nezna da je pet metara obiljezeno kao golmanski prostor gdje on mora bit suveren . Kad golman drekne u petercu moja njegovi odbrambeni igraci automatski staju i tu je golman gazdaMortemHz je napisao/la:Pa nije daleko od istine s tim da bi ja ostavio Vladana na golu jer pripremne nisu mjerilo. Ako u ligi počne teško griješiti onda ga moraš skloniti bez obzira na sve.Zukanovic je napisao/la:"S druge strane, evidentan je pad forme mladog vratara Vladana Kovačevića. Nekoliko njegovih grešaka koštalo je bordo ekipu jeftino primljenih pogodaka te ne treba predstavljati iznenađenje ako već protiv Tuzla Cityja (23. februar) u prvom susretu proljetnog dijela Premijer lige BiH na golu bude stajao Elvis Džafić."
Jeb... SC![]()

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Upravo to,on nije viknuo MOJA protiv Astane i nije mogao od Stanojevica doci do lopte kada smo primili onaj prvi gol...Tako je, kada se golman oglasi svi nasi igraci moraju automatski stati jer on ide na nju...robertkosar je napisao/la:Vladan Kovacevic je talentovan golman ali ima tu nesrecu sto ga trenira trener Adilovic koji u karijeri nikad nije istrcao na pet metara da uhvati loptu znaci linijas. Kako onda da momak nauci osnovne stvari od jednog golmana trenera koji nezna da je pet metara obiljezeno kao golmanski prostor gdje on mora bit suveren . Kad golman drekne u petercu moja njegovi odbrambeni igraci automatski staju i tu je golman gazdaMortemHz je napisao/la:Pa nije daleko od istine s tim da bi ja ostavio Vladana na golu jer pripremne nisu mjerilo. Ako u ligi počne teško griješiti onda ga moraš skloniti bez obzira na sve.Zukanovic je napisao/la:"S druge strane, evidentan je pad forme mladog vratara Vladana Kovačevića. Nekoliko njegovih grešaka koštalo je bordo ekipu jeftino primljenih pogodaka te ne treba predstavljati iznenađenje ako već protiv Tuzla Cityja (23. februar) u prvom susretu proljetnog dijela Premijer lige BiH na golu bude stajao Elvis Džafić."
Jeb... SC![]()
Džafić ništa bolji nije od Vladana. Podsjeća me na Bandovića i Pavlovića, zagrli liniju i ne pomjera se s nje. Protiv ovog Tamburala juče, dva gola su većinom njegova. Jest Kova pao u formi al ni Džafić nije De Gea. Jedino Dizdarevića gurnut, al gdje ćemo to ba...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, Varijantas8 i 12 gostiju.