FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Realno i Osim je kasnio debelo sa izmjenama, biće bolje, tek će biti zanimljivo 
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Zaslužen poraz nema šta, vrlo smo loše stajali na terenu tokom čitave tekme, uzeo nas Borac na iskustvo igrača + neke greške Amara, ne razumijem zašto vaditi Krpića, a ostavljati Ramovića npr al' helem, dešava se i najboljim.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Fareus1921
- Kontakt:
Gledaj Pitara više slave poraz Želje nego pobjedu 5arajeva.
GOLEM SI ŽELJO!!!
GOLEM SI ŽELJO!!!
Mi smo Željini,Željo je naš!!!
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
-
samoposmatram
- Kontakt:
U pravu si.Virtu4l je napisao/la:Vidiš.samoposmatram je napisao/la:Virtu vrijedjas razum. Sutra se igra protiv SNSD-a. **** od ekipe, ali na domacem terenu i na teritoriji republike srpske im nemoze niko nista. Sve je to politika, nema u tom klubu fudbala.![]()
Teško je igrati protiv ovako iskusne ekipe, nismo stvorili šansu na utakmici, pojeli su nas u sredini terena kao što sam i rekao. Ovo je utakmica koju igraš na bod i fokusiraš se na odbranu, a mi primamo dva gola iz kontre.
Ovaj poraz pripisujem Amaru, sve je promašio u ovoj utakmici.
Fali nam destruktivac.
Razbolit cu se.
Sad kad bi im odbili od plate do kraja bi dizali nos i jeli g. Odbijeno im je prosle sezone nakon pobjede nad Zrinjskim i znamo sta se poslije desilo. Visok je poraz, zasluzan, ali ako se ponovi sljedecu nesto slicno na terenu onda tek razmisljati da o nekoj kazni. Za sada je dovoljno da se skupe, sjednu i vide sta i kako dalje.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nije problem poraz, mora doći, problem je način na koji izgubiš.
Vidiš li irfo što ssm ti govorio da je ova sredina premekana za ovakve duele.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- MocMahale444
To je briga trenera, ne nasa. On je dosta tu kriv sto se tice ove tekme.
Znao je gdje ide, jezgro cetnika. Prvi je poraz i valjda ce nauciti svi skupa jednu lekciju.
Znao je gdje ide, jezgro cetnika. Prvi je poraz i valjda ce nauciti svi skupa jednu lekciju.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- kontrasviju
- Kontakt:
Sramotno izdanje. Svi su zakazali, i Amar i svih 14 igrača koji su dobili minute večeras.
Uvjeren sam bio da se ne može početi sa sredinom Alispahić - Bojo - Sadiković u ovakvoj utakmici - i nisu me demantovali, nažalost.
Poraz previsok, ali zaslužen. Sipoviću
Uvjeren sam bio da se ne može početi sa sredinom Alispahić - Bojo - Sadiković u ovakvoj utakmici - i nisu me demantovali, nažalost.
Poraz previsok, ali zaslužen. Sipoviću
1921
Dosta greski veceras. To ono kad krene nesto lose ne zaustavlja se. Samo iz greske u gresku.Raonffa je napisao/la:Zaslužen poraz nema šta, vrlo smo loše stajali na terenu tokom čitave tekme, uzeo nas Borac na iskustvo igrača + neke greške Amara, ne razumijem zašto vaditi Krpića, a ostavljati Ramovića npr al' helem, dešava se i najboljim.
Iskreno nisam nesto iznerviran jer je zasluzeno. Bilo mi je krivo ono za Slobodu, Tuzlu jer smo zasluzili vise, borba i sve to je tu bilo ok. Veceras nije i nema se sta za to nervirati.
- MocMahale444
Jedini pokazao nesto, ostali mlitavi.kolezeljovac je napisao/la:Sipa najbolji...Virtu4l je napisao/la:Zašto njemu? Daleko najbolji u ovom debaklu, dobio je 20 zračnih duela, poginuo na terenu.maldini3 je napisao/la:Je.bem li ti Sipovicu fameliju
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Koja sredina? Pa ispadali smo ko iz tramvaja. Ma sa loptom se sastavili nismo, pogubljeni totalno, ispadali amateri na momente. Ljudi nam u tri pasa izbace sve igrace. 4 puta nam istrcavaju 1na1 na golmana. Tablu apaurina sam mahnuo koliko su me iznerviraliRokoko87 je napisao/la:Nije problem poraz, mora doći, problem je način na koji izgubiš.
Yebaji ga, valjda oni znaju gdje su griješili, dobro će nam doći ova pauza nakon ovakvog poraza, možda smo malo i 'poletili' sa onim šesticama na Grbavici al' dobro, ako ih ovo opameti onda i nije toliko bolnoLjoZee je napisao/la:Dosta greski veceras. To ono kad krene nesto lose ne zaustavlja se. Samo iz greske u gresku.Raonffa je napisao/la:Zaslužen poraz nema šta, vrlo smo loše stajali na terenu tokom čitave tekme, uzeo nas Borac na iskustvo igrača + neke greške Amara, ne razumijem zašto vaditi Krpića, a ostavljati Ramovića npr al' helem, dešava se i najboljim.
Iskreno nisam nesto iznerviran jer je zasluzeno. Bilo mi je krivo ono za Slobodu, Tuzlu jer smo zasluzili vise, borba i sve to je tu bilo ok. Veceras nije i nema se sta za to nervirati.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- kontrasviju
- Kontakt:
Na zimu OBAVEZNO štopera i beka izmisliti. 6 opcija u odbrambenoj liniji NE MOŽE izgurati čitavu sezonu. To se već osjeti.
1921
Pa nema sredine, u tome i jest problem, nijedan os njih nije osigurač.Mamlaz je napisao/la:Koja sredina? Pa ispadali smo ko iz tramvaja. Ma sa loptom se sastavili nismo, pogubljeni totalno, ispadali amateri na momente. Ljudi nam u tri pasa izbace sve igrace. 4 puta nam istrcavaju 1na1 na golmana. Tablu apaurina sam mahnuo koliko su me iznerviraliRokoko87 je napisao/la:Nije problem poraz, mora doći, problem je način na koji izgubiš.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
I izgubio svaki duel na zemlji. Vranjes dvije asistencije pored njega pravi a treci go gleda kako lopta pored njega stoji. Al nije to samo danasnja utamica previse se golova primilo preko njega. Samo se sjetim derbija na grbavici 0 3 i kako ahmetovic protrcava pored njega ....Virtu4l je napisao/la:Zašto njemu? Daleko najbolji u ovom debaklu, dobio je 20 zračnih duela, poginuo na terenu.maldini3 je napisao/la:Je.bem li ti Sipovicu fameliju
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Ti ba nisi dobar ,ja nez koju si ti utakmicu gledao. Nemoj me jos ti dodatno nervirati svega timaldini3 je napisao/la:I izgubio svaki duel na zemlji. Vranjes dvije asistencije pored njega pravi a treci go gleda kako lopta pored njega stoji. Al nije to samo danasnja utamica previse se golova primilo preko njega. Samo se sjetim derbija na grbavici 0 3 i kako ahmetovic protrcava pored njega ....Virtu4l je napisao/la:Zašto njemu? Daleko najbolji u ovom debaklu, dobio je 20 zračnih duela, poginuo na terenu.maldini3 je napisao/la:Je.bem li ti Sipovicu fameliju
Najviše me živciralo što su naši igrači griješili u pasovima, što kratkim, što dugim. Opet sam nekako imao osjećaj tokom utakmice da imamo dovoljno prostora da se nešto uradi jer nije baš da nismo mogli golu prići, ali ta anemičnost i netačnost u pasovima nas je koštala.
Koliko god Veselinovic znao ofulat i jest g, najbolji je i najkorisniji sto se tice krila. Nekako mi se cini da bi imali vecu korist od Ermina kad bi usao sa klupe kao i u Sirokom.
- plavousrcu
- Kontakt:
Poraz od 3:0 treba da nas boli. Nije propast svijeta samo igraci i struka danas podbacili. Brine me sto ba strani tako lako primamo golove i to pogotovo ovo na otvaranju utakmica. To J**+ svu koncepciju. Mora se proraditi na tome. Iz prvih sansi mi primamo golove protiv Sarajeva, Tuzle, Sirokog i sad Borca. Ne mozes se uvijek vracati.
Upravo tako iskomplikujemo sa deset pasova u krug ljudi nam uzmu loptu ,u tri poteza izadju 1na1 sa golmanom, Stila je morao od prve igrati, Krpica nije trebao izvoditi. Sadikovic, Bojo, Alispahic, Ramovic, Stevanovic cista 0braco je napisao/la:Najviše me živciralo što su naši igrači griješili u pasovima, što kratkim, što dugim. Opet sam nekako imao osjećaj tokom utakmice da imamo dovoljno prostora da se nešto uradi jer nije baš da nismo mogli golu prići, ali ta anemičnost i netačnost u pasovima nas je koštala.
Zadnja izmjena: Mamlaz, dana/u 06 okt 2019, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: GavranBeli, Hansestadt, Hrasno15 i 56 gostiju.