Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Zhegrova je fudbalski genijalac. Allahu dragi šta sve u ovom klubu završi!! 
FJ
Tri boda su bitna.
Sada Milan i okrsaj.
Sada Milan i okrsaj.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Sreća dadosmo drugi na vrijeme, bilo bi panike da nismo.
Bili smo dominantni 99 posto utakmice, ali nije nekih prilika bilo realno, osim prečke Holma i onu fulu Džonatana u prvom poluvremenu.
Odmoriti i idemo jako i protiv Milana. Ovu ekipu krasi što imamo strijelce na sve strane.
Bili smo dominantni 99 posto utakmice, ali nije nekih prilika bilo realno, osim prečke Holma i onu fulu Džonatana u prvom poluvremenu.
Odmoriti i idemo jako i protiv Milana. Ovu ekipu krasi što imamo strijelce na sve strane.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- Burberry46
- Kontakt:
Fina pobjeda +5 u odnosu na Como, priblizili se Napoliju na -3
Bravo Juve, idemo dalje
Bravo Juve, idemo dalje
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
dinoo je napisao/la: ↑19 apr 2026, 22:14Znam da je prezvakana tema 1000x ali locateli je jednostavno ogranicenih mogucnosti. Njegova ljubav, lojalnost, pozrtvovanost, profesionalnost nisu upitne. Upitne su, ali jako, njegove fudbalske mogucnosti i sposobnosti da ovaj klub povede naprijed. za ovaj juventus trenutni je on vise nego dovoljan, za 60,70 bodova tim je super, ali sutra nekad za neki novi jaki juventus, on ce itekako biti ogranicavajuci faktor, a kako vidimo klub ga je zakljucao za mnogo godina unaprijed.
MANIJACI JUG 1987
Zna li se zašto je Holm izašao na poluvremenu? Djelovao je solidno prvo poluvrijeme, pogotovo u defanzivi
- Juventinisimo
- Kontakt:
Lok je haman produzio do 2030...tesko se nama...
Inace, fine ocjene ima, prvom do sebe, nikakve kreativnosti, spor, trom, kokuz...po ocjenama bi neko treba poslati ponudu od 150m...nije za njega Juve, on je visi nivo..
Inace, fine ocjene ima, prvom do sebe, nikakve kreativnosti, spor, trom, kokuz...po ocjenama bi neko treba poslati ponudu od 150m...nije za njega Juve, on je visi nivo..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Pogba je napisao/la: ↑18 apr 2026, 23:16Jako bitan mec, u slučaju pobjede ima se prostora za disanje jer imamo svakako teške tekme s ekipama oko nas na tabeli.
Ono što je svakako problem je sto nemamo napadaca, a trebamo golove. Svaki mec koji David pocne je igrač manje za nas. Covjek je neshvatljivo previse sansi dobio dok taj recept nije primijenjen za citav niz igraca koji su sikanirani na klupi ili otjerani.
Za sutra imamo Kenana kao dodatan problem, on se muci s koljenom i bolje je da Boga pocne lijevo pa da vidimo treba li Kenana ikako forsirati.

-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
To bi trebalo bit to sto se tice lige prvaka,jos 7 bodova otp i matematicki dovoljno a moglo bi se napasti i drugo mjesto.
Fino ovo odradi Spaleti,mora se ispostovati na ljeto sa ozbiljnim igracima
Fino ovo odradi Spaleti,mora se ispostovati na ljeto sa ozbiljnim igracima
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Osjetio bol u mišiću pa ga izvadili da ne rizikuju ništa.
MANIJACI JUG 1987
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
#JonathanDavid
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Ali Zhergova je prekucao od ulaska, pristojnih 15 minuta i 6 blokiranih centarsuteva.
Na kraju se i komentator iznervira,haha, kaze pa svi znaju da ce na lijevu i centarsutUmjetnikZijad je napisao/la: ↑20 apr 2026, 11:15Ali Zhergova je prekucao od ulaska, pristojnih 15 minuta i 6 blokiranih centarsuteva.
Ono je smiješna karikatura od igrača
Svaki napredniji pionir u Juve Primavera ima jaci sut od njega
Svaki napredniji pionir u Juve Primavera ima jaci sut od njega
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Jel moguće da se Juve zanima za Lewu, kojem će u augustu 38 godina, i da se mnogima to sviđa?
Najjače mi je kad vidim sliku sa Lewom, Allisonom i Bernardom Silvom u dresu Juventusa, a naslov je 'Novi Juventus'
Kao da je u pitanju Galata ili Fener. Možda ima nešto proročanski u zajedničkoj nominaciji Italije i Turske za Euro 2032.
Najjače mi je kad vidim sliku sa Lewom, Allisonom i Bernardom Silvom u dresu Juventusa, a naslov je 'Novi Juventus'
Kao da je u pitanju Galata ili Fener. Možda ima nešto proročanski u zajedničkoj nominaciji Italije i Turske za Euro 2032.
Za jednu slabašnu italijansku ligu je on premija. A pogotovo ako Dusan ne produzi i panj David bude devetka. Rizikovali bi deseto mjesto.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
U svlacionici nam treba pameti, damu, iskustva, ljudi koji su osvajali nesto...ako je to neki igrac barce i citya, odlicno....
Od nasih 25 kolko ih ima titule neke osvojene? Ne znaju jesul posli il su dosli. Gdje imamo kapitalca , naravno da ne treba dovoditi starudiju, ali ima dosta mjesta u timu gdje bi neko iskustvo dobro doslo
Od nasih 25 kolko ih ima titule neke osvojene? Ne znaju jesul posli il su dosli. Gdje imamo kapitalca , naravno da ne treba dovoditi starudiju, ali ima dosta mjesta u timu gdje bi neko iskustvo dobro doslo
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Lewandovski je raspad od igraca, u Barci koja nema drugog napadaca je na klupi.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Dosta zanimljivo i vidljivo na golo oko da ga je stalo malo sa golovima, asistencije ne pikam jer su klošari fulili 20 mrtvih prilika koje im je servirao.
MANIJACI JUG 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.