Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
Hajde Liverpoooool 
Iako nemam link, kanio sam gledati utakmica... No, sa saznjanjem da Edin nece igrati od prve min.-BOJKOT!
je.boli mu baloteli mamu italijansku
Gdje su oni vijesti: Dzeko od prve minute na Anfield Road-u! ? .... 
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
- TheVerminator
- Kontakt:
E ovo je stvarno prešlo svaku granicu.. Pa stavlja Balotellija koji je gu.zio cure u St.Tropezu dva dana prije početka sezone.. 
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
- Omerbavarac
- Kontakt:
To joe bilo podgrijavanje javnosti.Emir_BIH je napisao/la:Gdje su oni vijesti: Dzeko od prve minute na Anfield Road-u! ? ....
Ko je mogao sa sigurnoscu jucer znati dali ce Dzeko igrati ili ne. Pa cak ni sam Mancini nije znao sastav koji ce izvesti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
samo se brukaju sa takvim "vijestima"Emir_BIH je napisao/la:Gdje su oni vijesti: Dzeko od prve minute na Anfield Road-u! ? ....
- Evolution87
- Kontakt:
yebo li ga baloteli. pa doke vise mancini?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Moguće da Mancini izborom Balonje koji vec dugo nije odigrao citavu utakmicu pokušava isprovocirati Džeku da bi eventualno došlo do realizacije nekog transfera u ovih par dana trajanja prelaznog roka ..možda dolazak Jovetića , a prodaja Džeke ..
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Sezam se, kad bi mi malo razmisljali znali bih da nebi danas odigrao tekmu jer je on treca opcija. Ja sam da budem realan i ocekivao da nece odigrati. Sto se tice transfer City sad ceka da dovede 1-2 igraca eh onda ima Edin dobru sansu da pregovara sa Juve.Omerbavarac je napisao/la:To joe bilo podgrijavanje javnosti.Emir_BIH je napisao/la:Gdje su oni vijesti: Dzeko od prve minute na Anfield Road-u! ? ....
Ko je mogao sa sigurnoscu jucer znati dali ce Dzeko igrati ili ne. Pa cak ni sam Mancini nije znao sastav koji ce izvesti.
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
Se7en je napisao/la:Odkud ova info.. i to na naslovnojManchester City gostuje Liverpoolu
Džeko od prve minute na Anfield Roadu
❤ si baš. CMOKić
Nista sad samo Boga molit da Balo ili Tevez nogu slome pa i njima pauzica ko i Agueru
Ovaj Mancini je samo takav slucaj
Kontam ja da Balo do sad nije odigrao ni jednu tekmu od prosle sezone i da treba da pokaze sta zna. Al stavit ga protiv Liverpoola koji City vazda namuci je van svake pameti!!! Dzeki da je Bog na pomoci!!! 
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ima li iko link Sport kluba?
Nije lud Jovetic da dode, pa da bude na klupimostar_mo je napisao/la:Moguće da Mancini izborom Balonje koji vec dugo nije odigrao citavu utakmicu pokušava isprovocirati Džeku da bi eventualno došlo do realizacije nekog transfera u ovih par dana trajanja prelaznog roka ..možda dolazak Jovetića , a prodaja Džeke ..
Ballavi se inace cesto zna zahvalit svome tati na ukazanom povjerenju sa jednim CRVENIM kartonom pa se nadam da ce mu i danas prirediti iznenadjenje!
Ovo je tacno postalo psihicko zlostavljanje naseg Edina!
Ovo je tacno postalo psihicko zlostavljanje naseg Edina!
- legenda reala
- Kontakt:
Džeko i Balo se vesele u tunelu

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
dzeko pod hitno trba napustit citya,bacit se gdje bilo drugo...najgori mu je izbor ostat igrac citya
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ovo mi izgleda kao neka defanzivnija formacija. Balo se vise vraca i pomaze odbrani od Edina. Vidim da nema ni Silve.
Tesko da ce ovdje biti puno golova, ja odigrao over 2
Tesko da ce ovdje biti puno golova, ja odigrao over 2
Siti igra 3-5-2
nema jednog igraca i cova mijenja sistem---
nema jednog igraca i cova mijenja sistem---
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
1-0

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], perun, Proximic, Wilshere10 i 59 gostiju.