FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sta kazu lobotomci, Stila igra ok al nista specijalno. Koja bolest, sreca da onaj glavonja danan ima samo tri acc, sta bi bilo da ima 5

Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- desnibocni
- Kontakt:
Samo da pozdravim ljude. Bio malo odsutan. 12 komada... Puno je vala da si protiv kadeta igrao.
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
[OBAVJEŠTENJE]
Na maločas održanom sastanku, između predstavnika našeg kluba i Željezničara, na zahtjev gostiju iz Sarajeva, sutrašnja utakmica se pomjera na 15:30, umjesto najavljenih 15:00.
Razlog tome je protokol koji za sutra imaju gosti iz Sarajeva, a prije utakmice obići će Memorijalni centar u Gornjoj Kalesiji, zatim udruženja "Ženo, majko, sestro" i "Osmijeh nade".
Ono što raduje, po primljenom spisku gostiju iz Sarajeva, jeste to da Željezničar dolazi u punom sastavu.
Na maločas održanom sastanku, između predstavnika našeg kluba i Željezničara, na zahtjev gostiju iz Sarajeva, sutrašnja utakmica se pomjera na 15:30, umjesto najavljenih 15:00.
Razlog tome je protokol koji za sutra imaju gosti iz Sarajeva, a prije utakmice obići će Memorijalni centar u Gornjoj Kalesiji, zatim udruženja "Ženo, majko, sestro" i "Osmijeh nade".
Ono što raduje, po primljenom spisku gostiju iz Sarajeva, jeste to da Željezničar dolazi u punom sastavu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Koliko je ovo falilo proteklih godina. Osim sto se medju igracima pravi odlicna atmosfera. Uspostavljaju se nove i ozivljavaju stare veze sa manjim sredinama.
I da, zao mi je sto Amar nema 50 000 KM platu da pojedini pocrkaju od mudojeda. Ziv nam i zdrav sefe bio i da sto duzes ostanes na klupi!!!
I da, zao mi je sto Amar nema 50 000 KM platu da pojedini pocrkaju od mudojeda. Ziv nam i zdrav sefe bio i da sto duzes ostanes na klupi!!!

Bilo im je fino danas, ugostili su ih lijepo u Orasju. Po storijima vidim i veceras u Kalesiji da su ih pripazili dobro.
Ma nemaš šta trenirati odbranu protiv ovih nižerazrednih ekipa, danas Hajduk 4x prešao centar. Sve vrijeme dominacija naše ekipe i posjed lopte. Hajduk najviše 3 dodira imao.Goodman je napisao/la:Trebali bi u ovim prijateljskim malo i odbranu trenirt.Bolje sad nego u prvenstvu.
Ali kakav gol dade Sipa makazicama
Dobar gol je dao i Zajmović petom.
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
Dečko nije normalan šta radiLjoZee je napisao/la:7:0 Zajmovic
@Osim13
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Meni je ovo kontraproduktivno.Nabijes nekog 10-0 i kontas iducu bice lako.Druzenje OK Ali **** 5-6-7 komada kad ti stvori u psihi igraca da ti Niko nista nemoze a vidjeli smo u Banjaluci sta nam uradi ta NASA nonsalatnost.
Lav Jašin, uskoro u najdražem dresu.LjoZee je napisao/la:
@Rokoko87
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Ibrahim Šehić!

Upravo tako.A i sa druge strane zovne te neko za godisnjicu da mu uvelicas proslavu. Ti ga natrpas 12 komada. Pa moglo se ljudski stati na 4 pa im i pustiti neki pogodak. Ovako te ljudi zamrze, a igraci se nafuraju da su galaktikosi a Borcu centar ne predju kako trebaAlipasino je napisao/la:Meni je ovo kontraproduktivno.Nabijes nekog 10-0 i kontas iducu bice lako.Druzenje OK Ali **** 5-6-7 komada kad ti stvori u psihi igraca da ti Niko nista nemoze a vidjeli smo u Banjaluci sta nam uradi ta NASA nonsalatnost.
Neki dan sam pisao da se vraca na zimskomAdmir74 je napisao/la:Ibrahim Šehić!![]()
![]()
E samo sam cekao da neko spomene utakmicu sa Borcem i tim fazonom tamo nijedan ovamo 12.
Ljudi se zahvaljuju sto smo dosli. Prevelika je razlika u kvaliteti pogotovo sa ovim sastavom sa kojim smo otisli. Eto, kolega kaze da ljudi nisu imali tri dodira sa loptom sto je i ocekivano.
Nit navijaci trebaju da se “busaju” sa 12 komada nit igraci. Jednostavno “zaboraviti” koji je rezultat bio jer je on nebitan skroz. Lijepo je sto su otisli nasi, Osim bio na svecanom prijemu, Krpic dobio priznanje od navijaca, ljudi se druzili sa nasim igracima. To je bitno, a rezultat uopste nije.
Ljudi se zahvaljuju sto smo dosli. Prevelika je razlika u kvaliteti pogotovo sa ovim sastavom sa kojim smo otisli. Eto, kolega kaze da ljudi nisu imali tri dodira sa loptom sto je i ocekivano.
Nit navijaci trebaju da se “busaju” sa 12 komada nit igraci. Jednostavno “zaboraviti” koji je rezultat bio jer je on nebitan skroz. Lijepo je sto su otisli nasi, Osim bio na svecanom prijemu, Krpic dobio priznanje od navijaca, ljudi se druzili sa nasim igracima. To je bitno, a rezultat uopste nije.
Sad vam i smeta što trpamo,jel?Mamlaz je napisao/la:Upravo tako.A i sa druge strane zovne te neko za godisnjicu da mu uvelicas proslavu. Ti ga natrpas 12 komada. Pa moglo se ljudski stati na 4 pa im i pustiti neki pogodak. Ovako te ljudi zamrze, a igraci se nafuraju da su galaktikosi a Borcu centar ne predju kako trebaAlipasino je napisao/la:Meni je ovo kontraproduktivno.Nabijes nekog 10-0 i kontas iducu bice lako.Druzenje OK Ali **** 5-6-7 komada kad ti stvori u psihi igraca da ti Niko nista nemoze a vidjeli smo u Banjaluci sta nam uradi ta NASA nonsalatnost.
Gubilo se i gubiće se opet,problem neki?
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Sta ima rezultat nebitan skroz isto kao sto je i nama bio nebitan npr protiv Partizana, pa sta ti mislis da Dinamo nije mogao Slobodi uvaliti osam komada. Pusti ba tu pricu ispali smo bahati u svakoj prijateljskoj protiv treceligasa. Zapeli ko sivonje to se tako ne radi. U ostalom kada si jedva cekao da neko spomene Borac zasto tu nisu zapeli ko sivonje? Da se igralo tri dana gola im ne bi daliLjoZee je napisao/la:E samo sam cekao da neko spomene utakmicu sa Borcem i tim fazonom tamo nijedan ovamo 12.
Treceligasi se ne trpaju kada te pozovu da im uvelicas godisnjicu. Ponosan sam bio kada smo natrpali Zvijezdu i Mladost to su bile takmicarske utakmice. Na revijalnim se pokazuje velicina, ljudskost, postovanjeUBIPITAR je napisao/la:Sad vam i smeta što trpamo,jel?Mamlaz je napisao/la:Upravo tako.A i sa druge strane zovne te neko za godisnjicu da mu uvelicas proslavu. Ti ga natrpas 12 komada. Pa moglo se ljudski stati na 4 pa im i pustiti neki pogodak. Ovako te ljudi zamrze, a igraci se nafuraju da su galaktikosi a Borcu centar ne predju kako trebaAlipasino je napisao/la:Meni je ovo kontraproduktivno.Nabijes nekog 10-0 i kontas iducu bice lako.Druzenje OK Ali **** 5-6-7 komada kad ti stvori u psihi igraca da ti Niko nista nemoze a vidjeli smo u Banjaluci sta nam uradi ta NASA nonsalatnost.
Gubilo se i gubiće se opet,problem neki?
Pa sutra da zovnemo mi za 100 godina neki jaci evropski klub (ne racunam ove balkanske) ljudi zbog razlike kvaliteta bi nas natrpali isto. Ako je tu bitan rezultat onda zovi nekog slicnog kvaliteta.
Po mom misljenju iskazali smo postovanje i jer smo doveli prvi tim. U svakoj prijateljskoj do sada gdje smo ovako isli domacini su trazili prvi tim da dodje. Bukvalno su i u Bihac i ovamo isli oni koji redovno igraju ligu/kup.
Pa sam si rekao jedni su treceligasi, a drugi igraju ligu kao mi i sa odredjenim brojem solidnih igraca ok stoje na tabeli plus igras kod njih kuci gdje pun stadion i gdje du te ljudi procitali da valja gdje je svaka nasa opasnost odsjecena. Nije to isto.
Po mom misljenju iskazali smo postovanje i jer smo doveli prvi tim. U svakoj prijateljskoj do sada gdje smo ovako isli domacini su trazili prvi tim da dodje. Bukvalno su i u Bihac i ovamo isli oni koji redovno igraju ligu/kup.
Pa sam si rekao jedni su treceligasi, a drugi igraju ligu kao mi i sa odredjenim brojem solidnih igraca ok stoje na tabeli plus igras kod njih kuci gdje pun stadion i gdje du te ljudi procitali da valja gdje je svaka nasa opasnost odsjecena. Nije to isto.
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, Pact1921, Sarun i 30 gostiju.