FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skoroalen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 14 feb 2019, 19:29

alacious je napisao/la:
skoroalen je napisao/la: U pravu je Laznjak, da svi uslikaju barem pet ulaznica iz ove polusezone, prazan bi forum ostao. Budi, podrži, navijaj, ne daj na Husrefa... Al preko streama. Na stadionu pustinja.
Imam ja sve Bgm, mogu li pisati :mrgreen:

Nek je prošlo više i ovo hvala Bogu, fakat je odvratna tema bila za čitati...

Što se tiče generalke protiv Rudara, neće se moći pogledati utakmica kao i inače ili?
Viđen si u mjestu Doboj, kod Kaknja, kod Zenice. Znači, možeš. Ja garantujem za tebe. :lol:
@ado76 ma uvrede jesu otišle predaleko. Razlika je u argumentovanom postu i vrijeđanju. Loše je izgledalo, odlično se završilo i idemo dalje. Svakom na obraz ko je vrijeđao ikog i pisao svašta.
Ne sumnjam za karte, iz nicka mogu zaključit da pripadaš starijoj gardi. :mrgreen: Moja prva karta je negdje iz 2007., do tad se Sarajevo gledalo na Hajatu, ako antenu uspiješ naštimat. :lol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 feb 2019, 19:29

skoroalen je napisao/la:Ljudi su čekali rasplet situacije. Kao što Vanja kaže, plašili se opet Tucakovića, a budimo realni ba, sve je mirisalo da će Jahić ostat. I broj zadužio i poveden u Antaliju bez gledanja itd. Bilo je sumnjivo i raju bilo strah da se ne kvari odličan dojam u polusezoni.
Uostalom, pola likova koji sad stoje svim srcem iza Husrefa ga je prošle sezone zvala Usro, zvali ga Krstinim guznim haverom i šta sve ne. Pusti ba, ovdje slabo ko ima svoje mišljenje, svi se priklanjaju kako vjetar puše. U pravu je Laznjak, da svi uslikaju barem pet ulaznica iz ove polusezone, prazan bi forum ostao. Budi, podrži, navijaj, ne daj na Husrefa... Al preko streama. Na stadionu pustinja.
Kakav ba rasplet 30 dana negativa i pljuvanje prodji zadnji 50 tak stranica pa vidi sta i kako se pisalo, vas par onako kroz sarkazam i podsmjeh podrzavali ste tu hajku.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 14 feb 2019, 19:33

skoroalen je napisao/la:
alacious je napisao/la:
skoroalen je napisao/la: U pravu je Laznjak, da svi uslikaju barem pet ulaznica iz ove polusezone, prazan bi forum ostao. Budi, podrži, navijaj, ne daj na Husrefa... Al preko streama. Na stadionu pustinja.
Imam ja sve Bgm, mogu li pisati :mrgreen:

Nek je prošlo više i ovo hvala Bogu, fakat je odvratna tema bila za čitati...

Što se tiče generalke protiv Rudara, neće se moći pogledati utakmica kao i inače ili?
Viđen si u mjestu Doboj, kod Kaknja, kod Zenice. Znači, možeš. Ja garantujem za tebe. :lol:
@ado76 ma uvrede jesu otišle predaleko. Razlika je u argumentovanom postu i vrijeđanju. Loše je izgledalo, odlično se završilo i idemo dalje. Svakom na obraz ko je vrijeđao ikog i pisao svašta.
Ne sumnjam za karte, iz nicka mogu zaključit da pripadaš starijoj gardi. :mrgreen: Moja prva karta je negdje iz 2007., do tad se Sarajevo gledalo na Hajatu, ako antenu uspiješ naštimat. :lol:
Ma ja sam mislio na karte iz lige BiH, a prva karta je jos prije rata :tralala: Metuzalem :urnebes:

Dajte malo pozitive, zajebancije, dosta medusobnih, bespotrebnih prepucavanja,uvreda, svada. Svima je isti cilj!!!
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 14 feb 2019, 19:35

Normalno da nije niko osudio, što bi osudili.. Lako je sad pametovati, a kad je trebalo stati uz Husrefa, na prste ruke si mogao prebrojati forumaše koji su stali uz njega. Nemam ja problema, ne voliš nekog pa ne voliš i to mi je sasvim normalno. Ne odgovara ti ovaj trener, igrač, to je sve logično, imaš argumente i vozdra. Ali, psovati nekome familiju, nazivati ga pogrdnim imenima, pisati da je ovakav onakav, a čovjek igračka i trenerska legenda FKS, to mogu samo imbecili. I opet nigdje kazne, niko ban da dobije, ništa sve isto. Ne znam ni što će ona pravila na početku ovog foruma, kad se svako piša ovdje kako hoće i kako stigne. Zato su trebali odmah dobiti ban, pa kući materi i kenjaj. Onako od pdf-a napravili ruglo, a admini prst u uho, nigdje nikog. Ovi lafo nešto opominju, daju opomene nekakve pred ban, kao ono promijeniće to nešto hahahahahahhah.

A još gori ovi ahbabi, likovi kojima je bordo boja u srcu, kojima teče bordo krv i koji su gledali Haseta na Koševu. Izgleda ta priča o starosti najbolje pali na ovakvim mjestima, samo reci da si 50+, da si gledao Haseta ili nekog drugog i odmah zaradiš neko poštovanje. A to što su postovi smiješni i što se 95% sadržaja svodi na Akademiju i jedno te isto ponavljanje, ma to je nebitno. Bitno je da njemu teče bordo krv. Mrš u pm i oni i ta patetika više.

Moraću u potpis staviti da sam ubačeni element da ljudi znaju. :kafa:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 14 feb 2019, 19:35

Kamuflazn je napisao/la:Cuj strah? Pa ne daju navijaci pare iz svog djepa, dok su "davali" klub je bio pred gasenjem. Cuj strah, wtf. Jos jednom se dokazalo da se ne treba sumnjati u postenje Husrefa Musemica, pa valjda bi sina potpisao da je takav.
a Tucaković????????????????????????????? itekako je bilo razloga a sin mu je u klubu još ako se ne varam ;) iako nije za federalca
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 14 feb 2019, 19:38, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 feb 2019, 19:36

Razotkrio te momak Škoro, ne znam kako te nije stid svog stida u tom stidu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 feb 2019, 19:38

Izvini ali to je prilično licemjerno od tebe iako se slažem u nekim stvarima.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 14 feb 2019, 19:39

MortemHz je napisao/la:Razotkrio te momak Škoro, ne znam kako te nije stid svog stida u tom stidu
De banuj me na jedno mjesec dana, ljubi te brat. Dizao sam hajku na Husrefa, ja mrzim Sarajevo, volim ŽeljA, preko streama sve utakmice gledao. Što ću ja na ovom forumu među zakletim pitarima, što ću na onom stadionu među 27 hiljada navijača koji ginu za Sarajevo? :facepalm:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 14 feb 2019, 19:48

ah man jarabi generala poslije bitke, pa što ne izletište ako ste bili toliko sigurni svi na tih par što pljuvaše na "nevinog" Husrefa

nego baš sačekali zadnji dan da ne potpiše ovaj mali...znači da ste se isto nadali da nije najcrnji scenario koji se činio neizbježan....

čak i u izjavi da neće potpisati za nas se nazire da je momak htjeo igrati a da možda nije da bi sad bio pored Cruza na slici....

uh što ne mogu supe na viljušku vala....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 14 feb 2019, 19:48

Denchi je napisao/la:samo da javno obznanim da više niko neće biti u opasnosti nošenjem broja 15 na dresu našeg tima

sretni brojevi sada su 19, 26 i 7

:rol: :rol: :rol: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
A taman sam skupio hrabrosti.

A bio sam se prep'o, kontam il ce me izbost il ce me silovat nekako je dvosmisleno zvucalo. Tjesio sam se danima da je noz, srafciger il bilo sta drugo samo da je hladno orudje :D

Nesto kontam mozda ce ga Cruz sad nosit.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 14 feb 2019, 20:00

Ako nekom nije mrsko, nek otvori na forumu 16800tu stranicu, i krene čitat 2-3 stranice unaprijed. Datum 7.3.2018., postovi nakon utakmice Sarajevo - Sloboda. Husrefa nazivaju "vojnikom kluba", "Usrefom", psuju mu kosti i njemu i igračima, i mnogi postovi su od ovih likova koji ga danas srčano brane i prozivaju sve nas ostale koji ne mislimo kao oni. Nemamo svi kratko pamćenje. Al svakom na obraz, kao što rekoh.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 feb 2019, 20:05

Denchi je napisao/la:ah man jarabi generala poslije bitke, pa što ne izletište ako ste bili toliko sigurni svi na tih par što pljuvaše na "nevinog" Husrefa

nego baš sačekali zadnji dan da ne potpiše ovaj mali...znači da ste se isto nadali da nije najcrnji scenario koji se činio neizbježan....

čak i u izjavi da neće potpisati za nas se nazire da je momak htjeo igrati a da možda nije da bi sad bio pored Cruza na slici....

U tom i jest fora i da je potpisao Jahic za mene bi bilo isto kao i sad, vjerovao bi u titulu u Husrefa i išao bi u Tz kao sto cu i sad aBd. Radi se o lazima i naivnošcu pitara koji jedva cekaju neku negativu da se upale na to.

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 14 feb 2019, 20:06

Denchi je napisao/la:
Kamuflazn je napisao/la:Cuj strah? Pa ne daju navijaci pare iz svog djepa, dok su "davali" klub je bio pred gasenjem. Cuj strah, wtf. Jos jednom se dokazalo da se ne treba sumnjati u postenje Husrefa Musemica, pa valjda bi sina potpisao da je takav.
a Tucaković????????????????????????????? itekako je bilo razloga a sin mu je u klubu još ako se ne varam ;) iako nije za federalca

Sta je bilo sa tucakovicem? Ba, vas par pojedinaca oravite bauk od bezveze stvari.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 feb 2019, 20:12

Mislim da ne treba više spominjati Jahića jer neće imati nikakve veze sa FK Sarajevo.
Nova anketa je aktivna.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 14 feb 2019, 20:14

Aaa jeste navalili na Tešanj. :lol:
Ne bih išao gore na tekmu iz principa, Kurdić je iz Tešnja. :rol:

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 14 feb 2019, 20:15

Jos malo i idu nove 3 bobe :mrgreen: :mrgreen:

Znaju ljudi sta rade... Lagano pisu istoriju kroz trnje i kamenje ove nase lijepe BiH-a.

Dace Bog da Kapic na derbiju pogodi onog morza direkt u usta. Rezultat moze bit i nerjesen u nasu korist. :mrgreen:
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 14 feb 2019, 20:16

simidobar je napisao/la:Jos malo i idu nove 3 bobe :mrgreen: :mrgreen:

Znaju ljudi sta rade... Lagano pisu istoriju kroz trnje i kamenje ove nase lijepe BiH-a.

Dace Bog da Kapic na derbiju pogodi onog morza direkt u usta. Rezultat moze bit i nerjesen u nasu korist. :mrgreen:
Ja bih više volio da pogodi rašlje, al eto.. :D

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 feb 2019, 20:16

Ja više čekam žrijebanje kupa i gostovanje Širokom, znam, lud sam. :lol:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 14 feb 2019, 20:21

MortemHz je napisao/la:Ja više čekam žrijebanje kupa i gostovanje Širokom, znam, lud sam. :lol:
Nisi, ja sam se dvoumio između Zrinje i Širokog, koga bih više volio. Sad se pofajtaš s jakom ekipom, ako prođeš na konju si, ako ispadneš okrećeš se ligi 100%. Nikad ne mogu zaboravit da je Sloboda izgubila sve 2015/16 jer su bili pohlepni, igrali jednako žustro oba takmičenja pa zijanili oba, i naša sezona 16/17, gdje doduše nismo bili toliko ozbiljan konkuret u ligi al ganjali smo oba takmičenja do samog kraja pa ostali praznih ruku.
Zadnja izmjena: skoroalen, dana/u 14 feb 2019, 20:22, ukupno mijenjano 1 put.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 14 feb 2019, 20:21

bordobijeli je napisao/la:
Denchi je napisao/la:ah man jarabi generala poslije bitke, pa što ne izletište ako ste bili toliko sigurni svi na tih par što pljuvaše na "nevinog" Husrefa

U tom i jest fora i da je potpisao Jahic za mene bi bilo isto kao i sad, vjerovao bi u titulu u Husrefa i išao bi u Tz kao sto cu i sad aBd. Radi se o lazima i naivnošcu pitara koji jedva cekaju neku negativu da se upale na to.
kakve laži i kakvu negativu, da je potpisao Jahić to bi bilo loše, kao i Kramar, Tucaković, one 2 ublehe Ješićeve.....nikog ne slušam slijepo niti mi je iko preči od kluba....taman posla da se nekom daje slijepo vjerovanje i da nije podložan kritici...itekako jeste svaki koji dođe u ovaj klub....nema zaštićenih vrsta ba.....ZABORAVITE TO

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.