FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

revolt
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la revolt » 14 feb 2019, 20:22

Ne radi se o Jahicu. Radi se o nasem poganom mentalitetu. Bitan je default, nije bitno da li je to ukivanje u zvijezde ili pljuvanje. Samo za masom.
Jos gore od toga je ismijavanje i pljuvanje, sto se ne smije poistovijetiti sa kritikom, svoga trenera. Ma ko on bio u tom momentu. A najgore pljuvanje trenera koji ti je kao igrac i kao trener donio toliko radosti. Ovo zadnje mi je za bana.
Bas u ovoj raspravi oko Husrefa sam naveo razliku izmedju kritike i laganja i podmetanja, spina ili insijuacija. Potez Husrefa se mogao kritikovati iz jednog ugla ali konstrukcije o talu i tome kako ce potpisati amerikanca 100% i kako zbog njega se nece neko dijete povesti u Antaliju a poveli se svi itd itd... To su vec spinovi i zlonamjerno kreiranje lose atmosfere. A to je za bana. I to je krivica admina sto pusta takvu vrstu price.

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 14 feb 2019, 20:25

skoroalen je napisao/la:
simidobar je napisao/la:Jos malo i idu nove 3 bobe :mrgreen: :mrgreen:

Znaju ljudi sta rade... Lagano pisu istoriju kroz trnje i kamenje ove nase lijepe BiH-a.

Dace Bog da Kapic na derbiju pogodi onog morza direkt u usta. Rezultat moze bit i nerjesen u nasu korist. :mrgreen:
Ja bih više volio da pogodi rašlje, al eto.. :D
Uopste mi ni to nebi smetalo :mrgreen:
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 14 feb 2019, 20:26

Kamuflazn je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
Kamuflazn je napisao/la:Cuj strah? Pa ne daju navijaci pare iz svog djepa, dok su "davali" klub je bio pred gasenjem. Cuj strah, wtf. Jos jednom se dokazalo da se ne treba sumnjati u postenje Husrefa Musemica, pa valjda bi sina potpisao da je takav.
a Tucaković????????????????????????????? itekako je bilo razloga a sin mu je u klubu još ako se ne varam ;) iako nije za federalca

Sta je bilo sa tucakovicem? Ba, vas par pojedinaca oravite bauk od bezveze stvari.
pa šta je bilo? došao Rundin beban da prima platu za ležanje.....nije bezveze lažirat cv igračima preko Sarajeva, to je igranje sa imenom i časti kluba...pravit će se bauk vazda za te stvari....nema uhljebljavanja amatera bez ijednog nastupa iđe išta...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 14 feb 2019, 20:27

Denchi je napisao/la:
pa šta je bilo? došao Rundin beban da prima platu za ležanje.....nije bezveze lažirat cv igračima preko Sarajeva, to je igranje sa imenom i časti kluba...pravit će se bauk vazda za te stvari....nema uhljebljavanja amatera bez ijednog nastupa iđe išta...
De otvori pp, pročitaj to. :kafa:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 feb 2019, 20:28

revolt je napisao/la:Ne radi se o Jahicu. Radi se o nasem poganom mentalitetu. Bitan je default, nije bitno da li je to ukivanje u zvijezde ili pljuvanje. Samo za masom.
Jos gore od toga je ismijavanje i pljuvanje, sto se ne smije poistovijetiti sa kritikom, svoga trenera. Ma ko on bio u tom momentu. A najgore pljuvanje trenera koji ti je kao igrac i kao trener donio toliko radosti. Ovo zadnje mi je za bana.
Bas u ovoj raspravi oko Husrefa sam naveo razliku izmedju kritike i laganha i podmetanja, spina ili insijuacija. Potez Husrefa semogao kritikovati iz jednog ugla ali konstrukcije o talu i tome kako ce potpisati amerikanca i kako zbog njega se nece neko dijete povesti u Antaliju a poveli se svi itd itd... To su vec spinovi i zlonamjerno kreiranje lose atmosfere. A to je za bana. I to je krivica admina sto pusta takvu vrsru price.
Bravoo. To je to
Sad ide prica ne vjeruju nikom na slijepo, Jahic je juce bio okidac pljuvanja sutra ide neko drugi to smo mi nazalost

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 feb 2019, 20:30

Možemo li sada bataliti negativu kada nam je Emir pokazao da radi dobre stvari?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 14 feb 2019, 20:39

bordobijeli je napisao/la:
revolt je napisao/la:Ne radi se o Jahicu. Radi se o nasem poganom mentalitetu. Bitan je default, nije bitno da li je to ukivanje u zvijezde ili pljuvanje. Samo za masom.
Bas u ovoj raspravi oko Husrefa sam naveo razliku izmedju kritike i laganha i podmetanja, spina ili insijuacija. Potez Husrefa semogao kritikovati iz jednog ugla ali konstrukcije o talu i tome kako ce potpisati amerikanca i kako zbog njega se nece neko dijete povesti u Antaliju a poveli se svi itd itd... To su vec spinovi i zlonamjerno kreiranje lose atmosfere. A to je za bana. I to je krivica admina sto pusta takvu vrsru price.
Bravoo. To je to
Sad ide prica ne vjeruju nikom na slijepo, Jahic je juce bio okidac pljuvanja sutra ide neko drugi to smo mi nazalost
to nije priča, ne postoji lik kojem bi ja rekao "eeee sve je u redu ja ti vjerujem radi šta hoćeš" s mojim klubom :think:
ko to može on je obožavatelj tog lika više nego kluba - realno

nadam se da niko neće biti toliko glup da pokuša provuć nekakvog sličnog amatera poput ovog il onog "kapitena"teloptika, ili sl.
jer imamo konstantnu zalihu puno boljih igrača iz Akademije, tako da TREBA da nas interesuju vrlo,vrlo KVALITETNI igrači i ništa ispod....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 14 feb 2019, 20:44

Ja mislim da nismo svjesni kakvog smo igraca dobili, mislim na Cruza.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 14 feb 2019, 20:49

Najgluplja prica u historiji kluba je stvorena u vezi tog Tucakovica. Frajer dosao, zadovoljio na probi i bio treci golman (iako je vjerovatno trebao biti drugi iza Dzafica, po planovima). Realno, nije mogao dobiti priliku pored njih dvojice, a i kako vi mozete da sudite kada niste gledali kako brani? Vecina raje ovdje je pojela **** u vezi tog Runde, talova i slicnih gluposti, budite fer i zavrsite s tom temom.
Amer Dupovac!

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 14 feb 2019, 20:56

skoroalen je napisao/la:
alacious je napisao/la:
skoroalen je napisao/la: U pravu je Laznjak, da svi uslikaju barem pet ulaznica iz ove polusezone, prazan bi forum ostao. Budi, podrži, navijaj, ne daj na Husrefa... Al preko streama. Na stadionu pustinja.
Imam ja sve Bgm, mogu li pisati :mrgreen:

Nek je prošlo više i ovo hvala Bogu, fakat je odvratna tema bila za čitati...

Što se tiče generalke protiv Rudara, neće se moći pogledati utakmica kao i inače ili?
Viđen si u mjestu Doboj, kod Kaknja, kod Zenice. Znači, možeš. Ja garantujem za tebe. :lol:
@ado76 ma uvrede jesu otišle predaleko. Razlika je u argumentovanom postu i vrijeđanju. Loše je izgledalo, odlično se završilo i idemo dalje. Svakom na obraz ko je vrijeđao ikog i pisao svašta.
Ne sumnjam za karte, iz nicka mogu zaključit da pripadaš starijoj gardi. :mrgreen: Moja prva karta je negdje iz 2007., do tad se Sarajevo gledalo na Hajatu, ako antenu uspiješ naštimat. :lol:
mogu li ja pisati :D :D
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 14 feb 2019, 20:56

Rahma je napisao/la:Najgluplja prica u historiji kluba je stvorena u vezi tog Tucakovica. Frajer dosao, zadovoljio na probi i bio treci golman (iako je vjerovatno trebao biti drugi iza Dzafica, po planovima). Realno, nije mogao dobiti priliku pored njih dvojice, a i kako vi mozete da sudite kada niste gledali kako brani? Vecina raje ovdje je pojela **** u vezi tog Runde, talova i slicnih gluposti, budite fer i zavrsite s tom temom.
najgluplja priča je njegov dolazak uopšte....amater ko i ovaj
buncaš momčino jer je došao kad je Pavlović bio prvi,Adilović drugi , Vladan treći
i vladan ide na posudbu a on dolazi, nikad on nije bio ni u kakvom planu osim da mu se lažira karijera i cv

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 14 feb 2019, 21:03

Denchi je napisao/la: najgluplja priča je njegov dolazak uopšte....amater ko i ovaj
buncaš momčino jer je došao kad je Pavlović bio prvi,Adilović drugi , Vladan treći
i vladan ide na posudbu a on dolazi, nikad on nije bio ni u kakvom planu osim da mu se lažira karijera i cv
Druze, red bi bio da se izvines javno, nebuloze koje si pisao na ovu temu su fuj.
Amer Dupovac!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 14 feb 2019, 21:09

Rahma je napisao/la:
Denchi je napisao/la: najgluplja priča je njegov dolazak uopšte....amater ko i ovaj
Druze, red bi bio da se izvines javno, nebuloze koje si pisao na ovu temu su fuj.
da se izvinem za šta konkretno?
za moje mišljenje? ovo gore se može provjeriti za minut
i svi smo gledali kako brani na pripremama, kao i ovog sada i preloš je bio
:stop: izađi s interneta

Rahma, Rahmanović - sve ostvareni ljudi...

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 14 feb 2019, 21:16

Denchi je napisao/la:
Kamuflazn je napisao/la:Cuj strah? Pa ne daju navijaci pare iz svog djepa, dok su "davali" klub je bio pred gasenjem. Cuj strah, wtf. Jos jednom se dokazalo da se ne treba sumnjati u postenje Husrefa Musemica, pa valjda bi sina potpisao da je takav.
a Tucaković????????????????????????????? itekako je bilo razloga a sin mu je u klubu još ako se ne varam ;) iako nije za federalca

Sta je bilo sa tucakovicem? Ba, vas par pojedinaca oravite bauk od bezveze stvari.[/quote]

pa šta je bilo? došao Rundin beban da prima platu za ležanje.....nije bezveze lažirat cv igračima preko Sarajeva, to je igranje sa imenom i časti kluba...pravit će se bauk vazda za te stvari....nema uhljebljavanja amatera bez ijednog nastupa iđe išta...[/quote]

Nidje veze.. Husref je zasluzio nakon dovodjenja cimirota da ima 1 fulu bez sa mu se trpa da je taldhija.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 14 feb 2019, 21:17

Joj uprave i Hadzije sta nam rade. Pa ispunjavaju sve zelje nas forumasa, kao nikad do sad...

Ja mislim da je zrelo vrijeme za duplu krunu i iskorak u Evropi :beba:
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 14 feb 2019, 21:17

Revlot je objasnio, gdje te je opisao u bobu. Svoje misljenje iznosis na krajnje nepristojan nacin. Nekada sasvim uracnuljiv forumas, a u zadnje vrijeme Evander 2.
Amer Dupovac!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 14 feb 2019, 21:19

Kamuflazn je napisao/la:

Nidje veze.. Husref je zasluzio nakon dovodjenja cimirota da ima 1 fulu bez sa mu se trpa da je taldhija.
slika
slika

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 14 feb 2019, 21:25

Još 9 danaaa :opaopa:
Bordo bijeli za život cijeli!!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 14 feb 2019, 21:25

Nikad vrijedjati,al uvijek kritikovati.
Samo je FK Sarajevo nedodirljivo,ostali svi su prolazni i potrošni.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 14 feb 2019, 21:30

Bas u ovoj raspravi oko Husrefa sam naveo razliku izmedju kritike i laganja i podmetanja, spina ili insijuacija. Potez Husrefa se mogao kritikovati iz jednog ugla ali konstrukcije o talu i tome kako ce potpisati amerikanca 100% i kako zbog njega se nece neko dijete povesti u Antaliju a poveli se svi itd itd... To su vec spinovi i zlonamjerno kreiranje lose atmosfere. A to je za bana. I to je krivica admina sto pusta takvu vrstu price.
Na ovo bih dodao još samo to da zbog takvih likova tema propada, rezultira time da forumaši više komentarišu jedni druge, a ne sami klub. Prvi ja, jer me vrijeđaju gnusne stvari koje neki pišu. I zaista bi valjalo kad bi se nekako restrikcija udarila na ta pljuvanja i konstrukcije, ali realno teško.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, haklamas, plisek, Rule_hz, skoJaa, Tatamata1946 i 56 gostiju.