Zukanovic je napisao/la:Salcinovic, Klaric i Gljiva imaju ugovore. zato su u prvom timu na TM. Klaric ima samo do 01.04.19 ugovor. Salcinovic do 2020 i Gljiva do kraj sezone.
ali sto je Glijva opet tu ne znam. kako sam jednom rekao on je imao zadnu utakmicu 13.08.2016. i realno mislim neko ga gura u klubu. sto dobio 12.09.2018 novi ugovor ako nije igrao 2 godine? ili bila neka povreda 2 godine?
sada treba viditi sta hoce od Klarica. mozda ima neku opcije da ostane jos. on je fino poceo u Igmanu ali onda doslo ova teska povreda. ja bi mu makar jos ugovor do kraje godine dao. ne kosta puno i nama treba 3 mladi napadac. za Salcinovica mislim da opet traze klub da moze tamo igrati.
Čim nije igrač tvog idiota Bulića odmah je "guranje". U pitanju je naše dijete koje nam je donijelo kao kadet 200.000 KM kada je prešao u Dortmund. Momak se na našem treningu prije godinu i pol teško povrijedio. Imao je tri operacije stopala i dok se ne vrati u formu i ne oporavi trenira sa timom jer je naše dijete i klub nije zaboravio da je on donio dobar novac u kasu. Sigurno je da od Premijerligaškog fudbala nema ništa za njega poslije povreda, ali je i više nego pohvalno kakav je odnos klub pokazao u ovom slučaju.
Salčinović i Klarić imaju ugovore do kraja sezone. Klarić nakon oporavka nastavlja u Igmanu, Salčinović ima povredu ramena koju još nije sanirao i moguće je da će i on na posudbu u prvu ligu federacije ili neki lokalni klub je nije dugo igrao.