Jesi li toliko retardiran,grob te yebo?Mamlaz je napisao/la:Ubipitar Djecace smiri se secer ces dobiti. Ti si se meni nakacio na temu, ja ti fino objasnio a ti glup pa glup. Ima veze jer igra sa Velezom u gostima i mogao bi zijaniti bodove
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Ma sta se bolan nabadas s tim laznim lobotomcem, pusti djete lupeta kao uvijek..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Ako si ti rekao , onda je to tako. Pozdravi sviju kuciBezideja je napisao/la:Ma sta se bolan nabadas s tim laznim lobotomcem, pusti djete lupeta kao uvijek..
adnaneDF žuti jazavče... jel te barem malo stid samog sebe kad lupaš u džezvu, bijedo jedna prodana... u rajlovac po paket jazavče jedan...
Covjek nije reko da zrinjski nije konkirent nego da nema veze sa nasim vracanjem na vrh tabele.Ukljuci malo mozak,amfetamina u kafu nije lose.Mamlaz je napisao/la:Ubipitar Djecace smiri se secer ces dobiti. Ti si se meni nakacio na temu, ja ti fino objasnio a ti glup pa glup. Ima veze jer igra sa Velezom u gostima i mogao bi zijaniti bodove
23
Joj strasna tri lika mi se obracaju. Sjebao sam se u zivot, tri debila foruma.GOAT je napisao/la:Covjek nije reko da zrinjski nije konkirent nego da nema veze sa nasim vracanjem na vrh tabele.Ukljuci malo mozak,amfetamina u kafu nije lose.Mamlaz je napisao/la:Ubipitar Djecace smiri se secer ces dobiti. Ti si se meni nakacio na temu, ja ti fino objasnio a ti glup pa glup. Ima veze jer igra sa Velezom u gostima i mogao bi zijaniti bodove
Mislim da će izvesti ovaj sastav:kerimatomic1921 je napisao/la:Ne stizem otici do treninga. Hoce li Brko mozda malo promijesati karte?
Volio bi i da Ermin zabije u subotu. Malo nam je ostao duzan ove sezone, ipak sam dosta vise ocekivao. Hajde zekooooo
Erić - Stevanović, Sipović, Bogičević, Pavić - Alispahić, Sadiković - E. Zec, Štilić, Veselinović - Krpić
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
Bilo je ocekivano da ce Bojo ispasti. Realno vise koristi imas od Sadikovica u svakom pogledu.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
- lijevapolutka
- Kontakt:
moraš imati tri igrača U21 u rosteru za utakmicu. ne mora ni jedan igratikerimatomic1921 je napisao/la:A u21 pravilo za startera?
moSa ljoŽe
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Hvala drug.lijevapolutka je napisao/la:moraš imati tri igrača U21 u rosteru za utakmicu. ne mora ni jedan igratikerimatomic1921 je napisao/la:A u21 pravilo za startera?
Bogi i Isakovic na tepihu Grbavice. Kakva privilegija
Ermine vrijeme je za simultanku opustio si se
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ma bice sutra lagano 3 boda.... A Zaim poceo ili sa klupe usao daje gol... Sinoc ga Bgm sanjao kako daje 
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
nema laganih tekmi ,idemo jako sutrakolezeljovac je napisao/la:Ma bice sutra lagano 3 boda.... A Zaim poceo ili sa klupe usao daje gol... Sinoc ga Bgm sanjao kako daje
- mohikanac12
- Kontakt:
Vidi ovog Amara, namjerno tu stao da ljudi ne mogu snimiti istok sto je Bing napravio.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
joj jeste im trn u oku ,zamisli kakvi su to jadovi da im je drago sto nam tuzbe stizumohikanac12 je napisao/la:Vidi ovog Amara, namjerno tu stao da ljudi ne mogu snimiti istok sto je Bing napravio.
- mohikanac12
- Kontakt:
A ko si ti?KANA je napisao/la:joj jeste im trn u oku ,zamisli kakvi su to jadovi da im je drago sto nam tuzbe stizumohikanac12 je napisao/la:Vidi ovog Amara, namjerno tu stao da ljudi ne mogu snimiti istok sto je Bing napravio.pratio sam duze vremena onaj forum Danan i Leon
dva glupana
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
neko ko bi im volio **** mater usta onu hinjavumohikanac12 je napisao/la:A ko si ti?KANA je napisao/la:joj jeste im trn u oku ,zamisli kakvi su to jadovi da im je drago sto nam tuzbe stizumohikanac12 je napisao/la:Vidi ovog Amara, namjerno tu stao da ljudi ne mogu snimiti istok sto je Bing napravio.pratio sam duze vremena onaj forum Danan i Leon
dva glupana
Dva glupana avlami i danin drkadzije na Amara prije 10 god, samo sto ocigledno nemaju obraza i stida.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Paromlinac i 21 gost.