NYKnicks Fan je napisao/la: U sta si ovo gledao? kasike, grah, kuglu il karte?
robert čudo dobrotvorac
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
NYKnicks Fan je napisao/la: U sta si ovo gledao? kasike, grah, kuglu il karte?
Skontat i uci nije isto pametni...kad sam reko skontat...mislio sam da ce te doc pameti i postat realniji...i Skontat u pravom smislu rijeci da nije lahko...jer ni tad necete uci u PL....a mozda se ugasite kao i kosarkaski tim....DrzavaTuzla je napisao/la:Mi cemo skontat 2015 da nije lako do PL, vi nece nikad ni skontat jer nikad necete ni uci u PL niti ste ikada i bili.
Izvinjavam se svim normalnim Gracanlijama ovom padobrancu sam morao odgovorit.
Anonimusa,jes to ti,sviju tiPlavoZuti je napisao/la:Skontat i uci nije isto pametni...kad sam reko skontat...mislio sam da ce te doc pameti i postat realniji...i Skontat u pravom smislu rijeci da nije lahko...jer ni tad necete uci u PL....a mozda se ugasite kao i kosarkaski tim....DrzavaTuzla je napisao/la:Mi cemo skontat 2015 da nije lako do PL, vi nece nikad ni skontat jer nikad necete ni uci u PL niti ste ikada i bili.
Izvinjavam se svim normalnim Gracanlijama ovom padobrancu sam morao odgovorit.
Toliko ste jadni da ste se svi uzbudili ideji olimpic sloboda heheheheh jadna majko...a mi u 2014 vec igramo PL
NE DAMOdjulba je napisao/la:Neko baci bombu i odma 10 dana bespotrebne rasprave.
NEDAMO SMAJLIJA![]()
![]()
![]()
ne seri !Slobodas je napisao/la:NE DAMOdjulba je napisao/la:Neko baci bombu i odma 10 dana bespotrebne rasprave.
NEDAMO SMAJLIJA![]()
![]()
![]()
cesc4 je napisao/la:
Jedan fini video iz 1991 godine![]()

Odlicno. Sjecam se ove utakmice i bio sam u Gracanici. Hvala mnogo za video.cesc4 je napisao/la:
Nista drug, ja se videa ne sjecam jer je sniman cetiri godine prije mog rodenjaProbisvjet je napisao/la:Odlicno. Sjecam se ove utakmice i bio sam u Gracanici. Hvala mnogo za video.cesc4 je napisao/la:
svaka cast druze!cesc4 je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.