Niko vam ga i nije nudio.mandraX je napisao/la:U Barci bi mogao biti samo vodonoša.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
pa taj i u realu ne igra nema ga ni na mapi a pogotovo u barciM4kaveli je napisao/la:Granero: Nema novca za koji bih prešao u Barcelonu !
Ovaj izdanak Kraljevskog kluba pohvalio je rad trenera Josea Mourinha koji, kako kaže, daje mnogo šansi igračima iz omladinske škole Real madrida, popularne Fabrike koju je poredio sa onom katalonskom, najpoznatijom na svijetu.
"Ne vjerujem da u Barceloni daju više šansi mladim igračima nego što to rade u Realu. Ne interesuje me kako igraju i ono što vam mogu reći je to da nikada ne bih mogao zaigrati u tom timu", kazao je 25-godišnji Granero, koji je u karijeri igrao i za Getafe, klub iz predgrađa Madrida.
Why so serious ?
I jel on zbog ovog madridista ?
A i ko je rekao da bi imao mjesto cak i na klupi ?
cuj ne vjeruje lik da se daje vise sanse mladim igracima u barci neg u realu,jedino ak je corav,najvece talente real rasprodaje svake godine ,boli njih za omladinski pogon.Morata, joselu i ostali mogu samo u predsezoni dobit ko malo sanse samo da se zamazu oci i to je to kad pocne sezona to je druga prica
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
To nije Granero rekao.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
M4kaveli je napisao/la:Granero: Nema novca za koji bih prešao u Barcelonu !
Ovaj izdanak Kraljevskog kluba pohvalio je rad trenera Josea Mourinha koji, kako kaže, daje mnogo šansi igračima iz omladinske škole Real madrida, popularne Fabrike koju je poredio sa onom katalonskom, najpoznatijom na svijetu.
"Ne vjerujem da u Barceloni daju više šansi mladim igračima nego što to rade u Realu. Ne interesuje me kako igraju i ono što vam mogu reći je to da nikada ne bih mogao zaigrati u tom timu", kazao je 25-godišnji Granero, koji je u karijeri igrao i za Getafe, klub iz predgrađa Madrida.
Why so serious ?
I jel on zbog ovog madridista ?
A i ko je rekao da bi imao mjesto cak i na klupi ?
Granero - Barcelona = teško zamisliti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Taj ne bi mjesta u Veležu imao 
Portillo je realan samo kada u pitanju nisu Barca ili Real.
LBJ sve zna a samo kontrira
A vama je neko madridista cim pocne pljuvati i omalovazavati Barcelonu. Na to sam mislio.
LBJ sve zna a samo kontrira
A vama je neko madridista cim pocne pljuvati i omalovazavati Barcelonu. Na to sam mislio.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
A ti si hvala Bogu uvijek realan, cak i kad kazes da je Real na silu dao 130 golova i osvojio 100 bodova, pobjegao "BOLJOJ" ekipi DEVET bodova, a opet u tome ne vidis nista cudno.M4kaveli je napisao/la:Portillo je realan samo kada u pitanju nisu Barca ili Real.
- anonymousHD
- Kontakt:

Što će nam ovaj?
Poredio sam Real sa Barcelonom o tome kako ko postize golove.
Naravno da ti kao najveci madridista svih vremena to neces potvrditi, mislim mozda hoces al Namiksu u pm
Naravno da ti kao najveci madridista svih vremena to neces potvrditi, mislim mozda hoces al Namiksu u pm
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Kad pocnes gledati utakmice Reala, onda cu te shvatiti ozbiljno u raspravi. Sudeci po onome sto pises, ja sam dobio dojam da si pogledao sveukupno tri, u vr' glave cetiri utakmice Reala prosle sezone, nedovoljno.
[youtube][/youtube]
Uzivaj.
[youtube][/youtube]
Uzivaj.
Nisam odgledao samo nekih 5-6 utakmica sa pocetka sezone.
I sta si ti sad meni postavio ovaj video ?
Samo neki golovi, lucidnost Ronalda a nema prikazane akcije,tj. kako se doslo do tog gola.
Kada CR7 zabije go sa 30 metara to se ne zove akcija, niti kada se Valdez igra lace sa Puyolom i Piqeom pa dodje Benzema i zabije go.
Ja tebi mogu postavit 10 videa od po 10 minuta Barcelone da vidis te nemoguce akcije, naravno nemoguce za sve klubove osim Barce.
I sta si ti sad meni postavio ovaj video ?
Samo neki golovi, lucidnost Ronalda a nema prikazane akcije,tj. kako se doslo do tog gola.
Kada CR7 zabije go sa 30 metara to se ne zove akcija, niti kada se Valdez igra lace sa Puyolom i Piqeom pa dodje Benzema i zabije go.
Ja tebi mogu postavit 10 videa od po 10 minuta Barcelone da vidis te nemoguce akcije, naravno nemoguce za sve klubove osim Barce.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivani sastavi za večerašnju prijateljsku tekmu prema Marci

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
A na onom sastavu sto si na Milanovoj temi postavio, nalazi se Jese umjesto Di Marije 
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Makaveli pouzdan ko onaj gejzir old faitful u jeloustonu, ko sto je sigurno da ce gejzir svako malo izbacit paru i toplu vodu tako je isto sigurno da ce makaveli svako malo ejakulirati neku glupost na forum.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
U koliko sati se ovo igra,hoce li biti neki stream?
Valjda u 02:00.Dzoni je napisao/la:U koliko sati se ovo igra,hoce li biti neki stream?
Nego ova Real Madrid Castilla izgleda nema namjeru da se dugo zadrzi u Segundi prodali desnog beka Bayeru pa sad i su najboljeg strijelca Joselua
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.
Di Maria i Higuain svoje poluvrijeme zajedno moraju odraditi ostale nek rotira kako želi 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
ja sam se radovao i el clasicu u segundi , steta da tako kvalitetne igrace olako prodajete , malog jesea treba zadrzati , momak je talenat , i taj bocni sto je otisao u leverkusen je takodjer odlican igrac .
Obojica su otisla sa buy back klauzulama,za obojicu su nadjena rijesenja.
Morata je u prvom timu al vjerujem da ce odraditi velik broj utakmica za Castilju..
cilj je opstanak naravno..
Morata je u prvom timu al vjerujem da ce odraditi velik broj utakmica za Castilju..
cilj je opstanak naravno..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- raul-zakon
- Kontakt:
Ako bi došao ovaj Witsel, onda bi u ekipi imali 2 izrazita čupka. 
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.