FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kako ovo nad Stilicem nije bio faul na pocetku drugog poluvremena?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ermin će riješiti tekmu u Mostaru.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- desnibocni
- Kontakt:

Neki buket cvijeca, malo duzi aplauz, slikanje ispred Juga, i eto... Da mu se zahvalimo na dugogodisnjoj saradnji. Ne moze vise igrati, zaista je star, spor, i nedovoljno motivisan. Naravno, hvala mu za sve sto je dao u Želji.LjoZee je napisao/la:Aliii, ljudi ne do Bog da Bogicevic mora svaku igrati mislim da je prva opcija. Koliko on sam sebi zakomplikuje situaciju. Beze im dade korner jer se nesto vrtio oko naseg 16-erca, a iza njega njihov igrac. Umjesto da izbije on se uzyebo oko one linije.
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
- kolezeljovac
- Kontakt:
Dakle Pavic i Ramovic nece zbog kartona putovati u Mostar... Po mom misljenju ovako ocekujem startnih XI:
Eric
Stevanovic, Sipa, Kemo, Stanic
Mesa, Stila, Dado
E.Zec, Krpic, Veseli
Izuzetno teska utakmica, sa bodom bi bio zadovoljan...
Eric
Stevanovic, Sipa, Kemo, Stanic
Mesa, Stila, Dado
E.Zec, Krpic, Veseli
Izuzetno teska utakmica, sa bodom bi bio zadovoljan...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Kako ga raja na stadionu voli, a kako i ne. Sve bi mu oprostili. Veliki znalacirfo je napisao/la:Kako ovo nad Stilicem nije bio faul na pocetku drugog poluvremena?
Al i centaršut za 2-1,ko kap
Napokon ćemo i kod ofanzivnog prekida biti opasni.

Napokon ćemo i kod ofanzivnog prekida biti opasni.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Ovi kadrovi u tunelu, unutar zapada i dolazak igraca su mi prejaki 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kakva lopta Bogija na 7:59
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Meni je drag Ramovic, al frajer nece da igra. Bezveze dobio zuti karton, nemoguce da svaku utakmicu dobijes zuti. Pa da si retardiran razmisljao bi...
Treba se pomiriti da ce biti jos utakmica poput ove juce i da sve dok pobjedjemo podnosljivo je. Rezultati i bodovi se pisu, igru nece sutra niko spomenuti.
Po mom misljenju Asimu treba dati jos koju sansu a onda ozbiljno razmisliti da ne bude medju u 18.Trudio se, trcao ali to je bas tanko...
Primjetio sam da posljednje utakmice Pavic igra ofanzivnije, dok Sinisa vise igra defanzivno. Za razliku od ranije gdje je bilo kontra. Pavic se dosta popravio, Sinisa isto dobar. Vidjelo se kad Ermin udje da to izgleda puno bolje. Krpic dobar, mlatio se s onim papcicima, prava seljacka ekipa za druge lige
Nista, bodove pisi, igru brisi. U mostaru sam zadovoljan s bodom, al kao sto Amar rece ako budemo igrali ovako popušlić je...
Treba se pomiriti da ce biti jos utakmica poput ove juce i da sve dok pobjedjemo podnosljivo je. Rezultati i bodovi se pisu, igru nece sutra niko spomenuti.
Po mom misljenju Asimu treba dati jos koju sansu a onda ozbiljno razmisliti da ne bude medju u 18.Trudio se, trcao ali to je bas tanko...
Primjetio sam da posljednje utakmice Pavic igra ofanzivnije, dok Sinisa vise igra defanzivno. Za razliku od ranije gdje je bilo kontra. Pavic se dosta popravio, Sinisa isto dobar. Vidjelo se kad Ermin udje da to izgleda puno bolje. Krpic dobar, mlatio se s onim papcicima, prava seljacka ekipa za druge lige
Nista, bodove pisi, igru brisi. U mostaru sam zadovoljan s bodom, al kao sto Amar rece ako budemo igrali ovako popušlić je...
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Virgil van DijkRokoko87 je napisao/la:Kakva lopta Bogija na 7:59

Joj ali je onaj kapiten Mladosti smece obicno, ponasanje mu je dusmansko od prve utakmice ove godine u Kaknju
- kerimatomic1921
- Kontakt:

oblio tamo negdje oko 40. minute, kada su po dvojica poceli da se izlezavaju po terenu. Ne postoji odvratnija ekipa od ove
MDK. Valjda su to seljastvo i krkanluk pokupili od trenera i kapitena, ja nemam drugo objasnjenje. Ima izuzetaka tipa Hiros,
Fanimo, “gradski” momci. Zao mi je sto ih opet nismo uspjeli natrpati ali nema veze, 3 boda su 3 boda.
Treba i Pavica pohvaliti, meni je jucer izgledao sasvim ok, niti jedan kiks nije napravio a jos je ubiljezio i lijepu asistenciju. Bravo momak, izgleda da je kod tebe sve do samopouzdanja.
Sa druge strane, meni je sada kristalno jasno sto se Brko htio rijesiti Sinise, pa ga “prevarise” da ostane radi eto tih “ratnih” zasluga. Od 50 dodira pogresnih je napravio 47. Ali nista ni sa cim jucer. Katastrofa bek, zivota mi. Nemamo mi ba toliki komfort da cekamo njegove plodne dane.
Asime jarane, ja naprosto ne mogu da svarim da nisi uspio ispreskakati Branka Bajica. Allahselamet. Imas ti svoju godisnju
kvotu golova, i stvarno postujem to, evo koliko vidim efikasniji si od Veselog, ali bas sam razocaran.
Vidjeli smo i koliko je Bojo vazan jucer za ritam ekipe, dosta brze izgledamo sa njim i to me raduje. Generalno, u blagom smo padu forme i kada bi uspjeli neporazeni napustiti Mostar, to bi extra bilo.
Atmosfera jucer kao i sva ta prica je bila fenomenalna. Ljepota je bilo vidjeti parove, porodice, ovu djecicu kako nose igracke u Zeljinim rekvizitima. Prava prica!
Malo sam posjetom razocaran, opet uslovi idealni, a samo 4
milje. Mislim da vise nema smisla kose cupati i pozivati raju, praviti evente. To je to od nas, takva nam je navijacka kultura i nema se sta dodati. Cekati euforiju, borbu za trofej, derbi i Evropa.
Volim te ZELJO!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Po mom misljenju posjeta je ok kad uzmes u obzir nase “navike” da vecina gleda zadnju utakmicu, igru, protivnika i sta znam vise. Ono popusili od Borca i sigurno ima nekih da zbog toga nisu dosli. Mislim da treba nastaviti sa slicnim aktivnostima kao za ovu tekmu. Marketing za ovu utakmicu bio je fenomenalan. Svaka cast i na idejama i na realizaciji.
Napokon si došao tobe.Bezideja je napisao/la:
Kažu jutros otišao Bogi na kafu i iz džepa izvadio rječnik, ključeve, žvake i Fanimairfo je napisao/la:Virgil van DijkRokoko87 je napisao/la:Kakva lopta Bogija na 7:59
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Pa sve je bilo idealno i onda jedva 4 hiljade. Trebas titrat raji i zanosit muda u krivini da dodju. Ma ko vas **** ba, ako trazis izvrsnost idi prati Real Madrid. Muka mi je od tako tih supcica sto gledaju kako si zadnju odigro.
Samo se nadam da nece htjeti doci kada budemo uzimali trofej, pa da ne zauzimaju mjesto onome ko je isao i kada je bilo najteze.
Samo se nadam da nece htjeti doci kada budemo uzimali trofej, pa da ne zauzimaju mjesto onome ko je isao i kada je bilo najteze.
Je li se meni cini ili se nesto radilo na ozvucenju? Nekako mi se cinilo mnogo jace i bolje da je nego prethodnih utakmica. Bukvalno “grmi” kad su pjesme ili ono GOOOOOOOOOOL ZA ŽELJEZNIČAR 

Rokoko87 je napisao/la:Kažu jutros otišao Bogi na kafu i iz džepa izvadio rječnik, ključeve, žvake i Fanimairfo je napisao/la:Virgil van DijkRokoko87 je napisao/la:Kakva lopta Bogija na 7:59

Ma nista oni plakati, djabe ulazi nisu postigli. Jedini nacin je da se ukine prenos domacih utakmica, ili da se naplacuje duplo skuplje od karte na stadionu. Tada bi po meni dobio jos 3-4 milje svaku tekmu.kerimatomic1921 je napisao/la:Pa sve je bilo idealno i onda jedva 4 hiljade. Trebas titrat raji i zanosit muda u krivini da dodju. Ma ko vas **** ba, ako trazis izvrsnost idi prati Real Madrid. Muka mi je od tako tih supcica sto gledaju kako si zadnju odigro.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Dzaba ulaz za djecu i zene, karte povoljne, a kome je skupo vala 5km za coskove juga onda ne znam. Lijepo vrijeme, idealan teren, najljepsi stadion u drzavi u centru grada kada gledas geografski (Grbavica je na pola puta kada gledas od Bentbase do Ilidze, otprilike). Fakat ne kontam raju.
Za 5km gledas Stilica kako zabija i asistira, jednog Ermina Zeca, imas i mlade reprezentativce, imas ikonu Bogija... ma bjezi bas sam razocaran.
Za 5km gledas Stilica kako zabija i asistira, jednog Ermina Zeca, imas i mlade reprezentativce, imas ikonu Bogija... ma bjezi bas sam razocaran.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.