Tatar apsolutno. Šišića zadnjih 30 minuta, da probija brzinom!dagerHZ je napisao/la:Kome dati prednost u prvih 11 u Tuzli, Tataru ili Sisicu?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Tatar apsolutno. Šišića zadnjih 30 minuta, da probija brzinom!dagerHZ je napisao/la:Kome dati prednost u prvih 11 u Tuzli, Tataru ili Sisicu?
Samba rumbaa cha chaAlfredNobel je napisao/la:Tataru normalno. Svakako će Benjo početi, tako da ne znam čemu polemika uopšte.dagerHZ je napisao/la:Kome dati prednost u prvih 11 u Tuzli, Tataru ili Sisicu?
MortemHz je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:DUPLA KRUNA
Kapic i Crepulja su totalno dva razlicita igraca,i igraju razlicite pozicije ne kontam izvedes veznog uvedes krilofks74 je napisao/la:Mislim da ce poceti u Tuzli , skoro ista postava kao danas. Mozda sa dvije izmjene, Kova i Tatar out a Dzafic i Sisic in. Drugo poluvrijeme , Crepulja van a Kapic ulazi, stim sto bih Kapicu i Rahmanu zamijenio pozicije .Idemo po te bodove.![]()
Ja sam procitao komentar na fb napisa lik spic i vezni, sta je sa veznimbelosevic23 je napisao/la:Puče bomba, niko ni habera...
Odakle ti to da je Kapic krilo?zagor1987 je napisao/la:Kapic i Crepulja su totalno dva razlicita igraca,i igraju razlicite pozicije ne kontam izvedes veznog uvedes krilofks74 je napisao/la:Mislim da ce poceti u Tuzli , skoro ista postava kao danas. Mozda sa dvije izmjene, Kova i Tatar out a Dzafic i Sisic in. Drugo poluvrijeme , Crepulja van a Kapic ulazi, stim sto bih Kapicu i Rahmanu zamijenio pozicije .Idemo po te bodove.![]()
Trenutno korisnika/ca: alacious, belosevic23, bvsic, Dave, Grk1234, Hajdeee, juka55, keli, Pantelija, perodeformero, rimljanin90, samoFKS, zagorski, Zeko87 i 77 gostiju.