FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Mamlaz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Mamlaz » 21 okt 2019, 13:43

UBIPITAR je napisao/la:Pitaru šibe!

Za tebe,avangarda

Ako sam šta fulo,nek se jave,virto,mohikanac,irfo.....
Javite mu se molim vas hahahahaha

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 21 okt 2019, 13:47

Donja pipa,mamlaze
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Azpi
Kontakt:

Post Postao/la Azpi » 21 okt 2019, 13:50

Kakav debil :facepalm:
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 21 okt 2019, 14:06

Kako da ne,nakon petice pitarima,Ramić je jedini frajer od nekad "viđenijih"koji nije čestitao Amaru i ekipi.
Poražavajuće!
Yebem i njega i medalju!
MIGRANTI iz METROPOLE!

Mamlaz
Kontakt:

Post Postao/la Mamlaz » 21 okt 2019, 14:12

UBIPITAR je napisao/la:Kako da ne,nakon petice pitarima,Ramić je jedini frajer od nekad "viđenijih"koji nije čestitao Amaru i ekipi.
Poražavajuće!
Yebem i njega i medalju!
:bow: :rol: :rol:

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 21 okt 2019, 14:45

UBIPITAR je napisao/la:Kako da ne,nakon petice pitarima,Ramić je jedini frajer od nekad "viđenijih"koji nije čestitao Amaru i ekipi.
Poražavajuće!
Yebem i njega i medalju!
Yebo li te Amar, nije mu ni stadion čestitao kao što je znao u njegovom drugom mandatu pa da tribine ore jednoglasno njegovo ime, već je prošlo bez toga. Sad smo mi svi pitari jel , u stau te mentor dokurnjak.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 21 okt 2019, 14:57

IlProfessore je napisao/la:
Poražavajuće!
Yebem i njega i medalju!
Yebo li te Amar, nije mu ni stadion čestitao kao što je znao u njegovom drugom mandatu pa da tribine ore jednoglasno njegovo ime, već je prošlo bez toga. Sad smo mi svi pitari jel , u stau te mentor dokurnjak.
Jes vam Amar komplekse nabio, Misketovci mali :mrgreen:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 21 okt 2019, 15:09

Taj prava hinja ona jadna. Samo ceka da neko zakuha onda on hinjaka napada u coporu. Pravi lobotomac i njihova taktika.
Cuva Bog Zelju svog!

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 21 okt 2019, 15:09

Haj sto se protivnicima gace tresu od Brke, nego izgleda i ovim nasim. Svako ko nije cesitao ekipi i Amaru poslije derbija je za mene šupak, taman da mi je babo. Al doci ce raja tobe, aBd.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 21 okt 2019, 15:10

Evo moje misljenje.

Ramic je moj drug, veliki Željovac i cestitam mu na tituli prvaka, jako mi je drago zbog njega jer znam koliko sebe je ulozio u uspjeh. Svaka čast legendo, veliki uspjeh! Dalje, ako imamo razlicito misljenje to ne znaci da se moramo svadjati sa svojim drugovima, sa tribine, iz zivota, nebitno. Ja nisam taj tip i ne zelim da ucestvujem u takvim prepucavanjima. Sramota je to, nije Željo i slabi nas. Nemojte to raditi, ja licno bi za Alena dao ruku u vatru da voli Želju isto kao svi mi, mozda i vise. Isto tako, "Ubipitar" ima gostovanja sa Zeljom koliko neki mjeseci zivota i uradio je za Zelju toliko puno da ima pravo na svoj stav, a sigurni budite da sto kaze tu, kaze i ljudima u lice. Ni jedan od njih dva nisu piqke ni "derbi navijaci". Iako se ne slazemo ja to tako vidim i jako me rastuzuje kada vidim da se ove stvari desavaju.

Naravno iz ovog stava mozete iskljuciti supke koji su ovakve stvari i zapoceli, kao cuko danan ili ta tranvestitska kuja "profesor". Njima se politam po glavi.

Zeljeznicar za zivot cijeli.
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 21 okt 2019, 15:17

Ja kao pripadnik relativno mladje generacije se sjecam Alena i kakvom je covjek aurom zracio na jugu. Bila ti je cast da ga pozdravis i nabacis mu, to je jedan gospodin od glave do pete i Zeljovac - mozda veci zeljovac od svakog ovdje ponaosob. Covjek je sada u drugim vodama, nije vise u Bih, mozda mu pune glavu neistinama, mozda je jednostavno covjek formirao svoje misljenje, ko ce znati. Ali to nikome ne daje za pravo da ga vrijedja ili ponizava.

Mi smo klub istomisljenika i neistomisljenika. Ima milion primjera ljudi koji vole Brku kao oca svog a postuju Misimovica, i ja sam jedan od njih. Ovdje se uvijek moglo zdravo diskutovati. Diskusija da, misljenje da, ali vrijedjanje ne. Tako bi bar trebalo da bude kod nas istinskih Zeljovaca.

Malo smo se bili podijelili, malo poljuljali, zaboravili ko smo i sta smo - ali uskoro, aBd, svi k’o jedan samo za Zelju!!! Jer sada ove rusioce Zelje i svega sto predstavlja Zelju mozes izbrojati na prste jedne ruke.

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 21 okt 2019, 15:32

IzManipulisan dečko,i kraj priče!
Takve ja više ne'ebem ni 2%!
MIGRANTI iz METROPOLE!

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 21 okt 2019, 15:35

IlProfessore je napisao/la:
Poražavajuće!
Yebem i njega i medalju!
Očigledno nisi bio na tekmi,klošaru!
MIGRANTI iz METROPOLE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 okt 2019, 15:49

Nimalo mi se ne svidja ovo sa tekstovima i nekakvim glupostima da protiv nas Zrinjski nece sigurno poloziti ispit ako bude kao do sada. Samo ih ovo dodatno moze motivisati, a i ovako se moraju vaditi iz g. Znamo kako prodjemo protiv ovih motivisanih (BL, drugi dio Mostara).
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 21 okt 2019, 15:56

kerimatomic1921 je napisao/la:Govedarica OUT za subotu.
Dobra vijest. Malo gledam rezultate Zrinjskog ove sezone i vidim da protiv jačih ekipa su dosta loši. Izgubili od pitara na Koševu i remi u Mostaru s igračem više, mi ih pobjedili, Široki ih pobjedio u Mostaru, izgubili od Radnika u Bijeljini, zatim remi sa Tuzlom City. Od ovih nezgodnih ekipa su zjanili od Veleža, a prvu s Veležom jedva dobili autogolom Zvonića, a Velež je koliko se sjećam imao dosta šansi.

Sve u svemu imaju samo 1 pobjedu protiv ekipa iz gornjeg dijela tabele, a to je protiv Borca kući, sve ostale pobjede u prvenstvu su im protiv posljednjih pet ekipa na tabeli.

Uglavnom oprezno protiv njih ali nisu nikakav bauk! Možemo mi to!

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 21 okt 2019, 16:02

LjoZee je napisao/la:Nimalo mi se ne svidja ovo sa tekstovima i nekakvim glupostima da protiv nas Zrinjski nece sigurno poloziti ispit ako bude kao do sada. Samo ih ovo dodatno moze motivisati, a i ovako se moraju vaditi iz g. Znamo kako prodjemo protiv ovih motivisanih (BL, drugi dio Mostara).
Pod Bijelim Brijegom se vazda moglo igrati,nisu ekipa koja udara neprestano.
Obratiti pažnju koga će delegirati za sudiju,ako nam kući ovako sude,šta očekivati od Beusa i co.
MIGRANTI iz METROPOLE!

FoxMulder
Kontakt:

Post Postao/la FoxMulder » 21 okt 2019, 16:53

UBIPITAR je napisao/la:Sve sa razlogom,pametnom dosta!
stani ispred njega i reci mu to u facu mangupčiću
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 21 okt 2019, 17:24

Njima je ovo ovo biti ili ne biti, ustvari Hari Vukasu, igrace i zaboli **** jer imaju strasna primanja za nase uslove. E sad, to sto njima gori je mac sa 2 ostrice za nas. Ili cemo se ukakiti kao protv borca ili cemo ih znalacki sacekati i lupati kontre.
Bilo kako bilo, bez strasne motivacije i pravog pristupa mi dole nemamo sta traziti. Po mom misljenju, bekovi ce biti na velikom udaru, kao i zadnji vezni. Imamo srecu sto nema Govedarice koji jednim potezom moze rijesiti tekmu. Izostana stojkica ne vidim kao nesto dobro za nas jer je u drugom planu iz Rugasevica koji igra strasno dobro na poziciji LB. Znaci Sinisa i Ermin ce biti na udaru Ibanjeza i Rugasevica, dok ce rustemovic, sovsic i curjuric pritiskati Dadu, Boju, Stilu ili Mešu, zavisi koga Brko odabere. To su 2 polja gdje ce se lomiti tekma.
@bracina analiza je samo podstrek za momke da se moze, i ne vidim razlog da ne odigramo muski i pametno dole, pa i da ih klepimo jer su u knock downu.
U jedno sam siguran, Brko i momci to mogu!!!

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 21 okt 2019, 17:33

UBIPITAR je napisao/la:
kerimatomic1921 je napisao/la:
A sto to tako ubitarpi, i mene zanima?
Ja koliko sam upoznat, Alen je Zeljovac citav svoj zivot, vodja navijaca, uvijek je i pomagao sve akcije. Nisam nista ruzno cuo za njega, cak naprotiv.
Jašta,pljuvač br.1,kazandžijska politika,jadnik u Austriji,i pljuje porodicu Osim,nabijem ga na k...c ,to sam u reko u lice,frajer koji je 2003 stao za Amara protiv tadašnjih plaćenika,a sad pljuje gdje stigne,jer mu jedan šošon iz kazandžiluka soli pamet.
Takve na spolovilo!

Sjecam se protiv Njukastla Ramic bio najveci fan Amar. Ovo sto radi je katastrofa jer znam momka. Sta se desi, veze nemam... Puno cita ono pakasa danina..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 21 okt 2019, 17:35

FoxMulder je napisao/la:
stani ispred njega i reci mu to u facu mangupčiću
Lahko je iza tastature mišu malom mlatiti, u suprotnom bi ga ćelo pojeo za predjelo.
Al kad krenu sa pričom da je kamatarević svetac i da ne pravi greške, tu mi je kraj, umirem na takve izjave...
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.