FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

mohikanac12
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la mohikanac12 » 21 okt 2019, 20:22

IlProfessore je napisao/la:
mohikanac12 je napisao/la:
IlProfessore je napisao/la:
U prvom mandatu sam bio mlađi pa mi je sve bila bajka, a politika kluba me nije plaho interesovala već isključivo rezultati i to je to.
A koliko ti je godina?
Zašto misliš da bih servirao svoje lične podatke liku koji na pokušaj argumentovane diskusije uzvraća psovkama u rangu autističnog prvačića? De ti meni reci šta sam slagao u vezi ujedinjenja juga i ulaska na stadion? Jesu li to ljudi koji bezrezervno vole Željezničar?
Po pisanju bi se reklo "old school", mozda smo i generacija. Koje si godiste?
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 21 okt 2019, 20:37

Po pisanju bi se reklo "old school", mozda smo i generacija. Koje si godiste?
Nisam baš old skul, reći ću ti samo da sam u najzrelijim navijačkim godinama (ako postoji nešto takvo :mrgreen: ) i najaktivniji na tribini bio kada su momci iz "Σ" glavno kolo vodili, sve ono prije, a i ovo što je došlo poslije nije bio neki pravac i ekipa sa kojom bih gonio, niti ambijent u kojem sam se vidio, a i društvo se uglavnom raspalo, svako svojim putem krenuo tako da sam zadnjih 5 godina uglavnom na sjeveru sa par momaka a na gostovanja haman nikako ne idem.
I ono gore me fakat pecnulo i ubilo u pojam, jer sam od malih nogu Jug idealizirao kao stub i kičmu Kluba, ali jednostavno su razočarenja svaki put bila sve veća i veća i dođe čovjek u životu do te tačke kada jasno i glasno mora reći da li mu je važnija navijačka grupa ili Klub i tu prelomiti. Nije u pitanju ni dušmanluk, ni pitarluk, niti nešto deseto, već zdrav razum i to je to.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 21 okt 2019, 20:43

Samo ti nama reci koje si godiste. Ili da ti olaksam, jesi isao na utakmice Zubandan, Newcastl, Siroki u gostima kada smo zijanili titulu, 0-3 na Kosevu, Wolsburg, Zenica finale kupa.

Na kojima si ti bio?

Biće Željo opet Šampion!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 okt 2019, 22:02

IlProfessore je napisao/la:Pošto nisam plaćeni bot i ne tipkam po zadatku za par feninga po postu poput ovog gore indijanca sa nekoliko svojih accounta, mogu bez zaleta da nabrojim i neke Senadove falinke poput izrazito lošeg sportskog segmenta, gomilanja bespotrebnih igrača, sabotiranja utakmica od strane fudbalera, manjka autoriteta i čega već sve ne, ali i kao takvi igrali smo Evropu, do zadnjeg kola se borili za titulu i jedan kup osvojili, što se ne može reći za onog koji nas je preuzeo u zimu i brrrr, zgrožavao se na zimu i minus a na kraju sezone još posraniji završio.
Šta misliš jesu li ovo falinke,
Kada je dotični došao na čelo kluba, na računima je bilo 3 miliona KM, na računima koje je Gredić prije toga odblokirao, a ubrzo su legle pare od Bajića (700.000), Džeke (700.000), Mersina (250.000) i nešto kasnije pare od Hadžiahmetovića (1.000.000). Kada ovo saberemo, dođemo do cifre od 5.650.000 KM koje su imali na raspolaganju na samom početku mandata. To naravno nije kraj prilivu novca, jer smo te godine u Evropi zaradili oko 1.300.000 KM (Ferencvaroš). To je cifra od SEDAM MILIONA KONVERTIBILNIH MARAKA.
Je li falinka to što je za vrijeme svog mandata spiskao oko 12 miliona konvertibilnih maraka? Je li falinka to što je izlobirao otkaz Odoviću, da bi nakon toga primorao Gredića da odstupi?

Je li falinka to što je omladinski pogon devastiran, uništen, i što su nam najveće talente uzeli Zrinjski i Sarajevo, jer je dotični uveo 'nove' metode rada i potjerao ljude koji su stvorili desetine igrača od kojih je klub živio?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 okt 2019, 22:06

“Također je komentarisao i situaciju kada su igrači Željezničara u susretu protiv Mladosti tražili penal, rekavši da je sudija donio dobru odluku.”

U kom minutu smo mi trazili penal? Ja se fakat ne mogu sjetiti ili ja to nisam upratio fino? :lol:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Goodman
Kontakt:

Post Postao/la Goodman » 21 okt 2019, 22:10

LjoZee je napisao/la:“Također je komentarisao i situaciju kada su igrači Željezničara u susretu protiv Mladosti tražili penal, rekavši da je sudija donio dobru odluku.”

U kom minutu smo mi trazili penal? Ja se fakat ne mogu sjetiti ili ja to nisam upratio fino? :lol:
Mora da je to Bogi nešto samoinicijativno, bez da znaju ostali.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 okt 2019, 22:15

Vidim na drugom portalu u 35. minuti Asim trazio jer je navodno neki njihov igrao rukom. Sad da me ubiju ja se tog momenta sjetiti ne mogu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 21 okt 2019, 22:16

Goodman je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:“Također je komentarisao i situaciju kada su igrači Željezničara u susretu protiv Mladosti tražili penal, rekavši da je sudija donio dobru odluku.”

100% Bogi svoje ratove vodi :lol: :lol:
moSa ljoŽe

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 21 okt 2019, 22:17

A ovaj frajer je bivši sudija iz Zenice čini mi se.
Eto i oni imaju svoje ljude u savezu i komisijama,a ufatili se nas prozivati smradovi!

FK Željezničar nema ni čistačicu u savezu!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

kontrasviju
Kontakt:

Post Postao/la kontrasviju » 21 okt 2019, 23:51

lijevapolutka je napisao/la:Možda sam lud al ja bi u Mostaru probao sa Asimom i Zajimom na krilima.
Nipošto. Izaći s najjačim mogućim sastavom od prve minute, ne može se u ovako bitnim utakmicama nešto kombinovati i pokušavati, pogotovo ne sa Zajimom na krilu, kojeg Amar više gleda kao zamjenu za Krpića.

Zrinjskom je ovo bukvalno utakmica sezone gdje hvataju priključak sa gornjim dijelom tabele. Izgube li, vrlo vjerovatno mi i pitari odosmo na +9, odnosno +10. Bude li tako, oni su završili sa borbom za titulu. Znači pod ogromnim su pritiskom, valjda to bude dobro po nas. Ja sam uvjeren u pobjedu, samo da ne uđemo u utakmicu kako smo ušli protiv Borca. :pray:
1921

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 22 okt 2019, 00:15

Mislim da ce 100 posto Amar nadmudriti Vukasa u subotu :bih:
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 22 okt 2019, 06:49

lijevapolutka je napisao/la:
Goodman je napisao/la:

100% Bogi svoje ratove vodi :lol: :lol:
:lol:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Goodman
Kontakt:

Post Postao/la Goodman » 22 okt 2019, 07:57

Kada bi neko odvojio mjesec dana vremena pa napravio kompilaciju Bogijevih izljeva bijesa...

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 22 okt 2019, 08:08

..i sa desetinom qurcobolje prikazane u BL nemamo mi šta tražiti u Mostaru. Jedva se vratiše u utakmicu protiv jednog od fenjeraša nakon bukvalno ništa što su prikazali u prvih 45 minuta, a protiv Zrinjskog ako fasuju gol, nerješeno bi bilo ko kuća.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 22 okt 2019, 08:37

Goodman je napisao/la:

Jesu prikazali ponisteni go?

Biće Željo opet Šampion!

Goodman
Kontakt:

Post Postao/la Goodman » 22 okt 2019, 09:08

Goodman je napisao/la:

:nene:
Primarno je da se sačuva kredibilitet krovne kuće BiH fudbala sa gospodinom Begićem na čelu.

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 22 okt 2019, 09:13

Znaci "slobodno Beljino uvjerenje". Fino.

Gdje mi pobjeze "profesor adolescent"? Javi se profa!

Biće Željo opet Šampion!

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 22 okt 2019, 10:15

Goodman je napisao/la:

Hahahaha još uvijek mi je u sjećanju kad onaj reče evo u ovoj situaciji vidimo da ništa ne vidimo
moSa ljoŽe

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 22 okt 2019, 10:29

Goodman je napisao/la:

Čekaju snimak bočne kamere iz saveza,da Beljo izvuče liniju!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Mamlaz
Kontakt:

Post Postao/la Mamlaz » 22 okt 2019, 11:43

grbavicka1921 je napisao/la:..i sa desetinom qurcobolje prikazane u BL nemamo mi šta tražiti u Mostaru. Jedva se vratiše u utakmicu protiv jednog od fenjeraša nakon bukvalno ništa što su prikazali u prvih 45 minuta, a protiv Zrinjskog ako fasuju gol, nerješeno bi bilo ko kuća.
Ma mali pad forme nam se desio, poraz se morao desiti, ali onakva igra niije, zadovoljan bih bio i sa bodom protiv Zrinjskog, a naravno racunam na 3. Sve je do igraca da li ce odraditi stvari kako im Osim kaze i da li ce ozbiljno pristupiti od prve minute

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 56 gostiju.