FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma logicno je ako dodje mada se nebi ni iznenadio da je drugi igrac u pitanju... Fali nam u rotaciji jos napadac i zadnji vezni da budemo u fulu igramo na 2 fronta tu su i kartoni povrede imamo izjednacen kvalitet igraca koju ce ako Bog da moc doprinijeti osvajanju duple krune i pohoda na ligu evrope, mislim da ovo sa posudbama je prava stvar jer imamo zdrave temelje i indicije na koje ce nam posuditi igraca... Nadat se najboljem
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Gledam Real sad, kakvu glupost uradi kapiten ekipe, preiskusni Ramos, u takmičarskoj utakmici. Kod nas svi bili spremni da popljuju Vladana zbog onog penala, a Ramos uradi istu stvar. Penal se može i promašit.
Btw, da li kod nas vrijedi ono pravilo da se ne daje crveni uz penal? Na derbiju kad smo izgubili s Repuhom 0:1, Ivetić je dobio crveni a Željo penal. U Evropi je to odavno promijenjeno, šta je s nama?
Btw, da li kod nas vrijedi ono pravilo da se ne daje crveni uz penal? Na derbiju kad smo izgubili s Repuhom 0:1, Ivetić je dobio crveni a Željo penal. U Evropi je to odavno promijenjeno, šta je s nama?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Gledam Gironu, a mislim na Čelik i Slobodu. Ista im svrha postojanja - ponekad pobijediti velike klubove. To pravilo važi za sve federacije pod okriljem FIFAe, tako i za nas. Uvedeno je jer je "velika šteta" ostaviti ekipu s igračem manje te protiv njih dosuditi penal. Ali je i sudiji ostavljena diskretna odluka da može isključiti igrača ukoliko u toj situaciji s namjerom čini prekršaj odnosno ukoliko nema nikakvu šansu da igra loptom. Isto ovo važi i kad je faul van 16, a zadnji igrač čini prekršaj.skoroalen je napisao/la:Gledam Real sad, kakvu glupost uradi kapiten ekipe, preiskusni Ramos, u takmičarskoj utakmici. Kod nas svi bili spremni da popljuju Vladana zbog onog penala, a Ramos uradi istu stvar. Penal se može i promašit.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
? obično se smatra greškom sudije ako ne da crveni ako je penalskoroalen je napisao/la:Gledam Real sad, kakvu glupost uradi kapiten ekipe, preiskusni Ramos, u takmičarskoj utakmici. Kod nas svi bili spremni da popljuju Vladana zbog onog penala, a Ramos uradi istu stvar. Penal se može i promašit.
i u evropskim takmičenjima(CL i EL) su strožiji kriteriji i kazne...
to "velika šteta" pravilo prvi put čujem, šteta je i ne kazniti rušenje protivnika u izglednoj šansi za pogodak od strane zadnjeg čovjeka odbrane
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 17 feb 2019, 13:51, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Hvala prosvjetljenju. Mislio sam da je ovo forum GRAND PRODAKŠNA. Otpozdrav.VenamaHrabrih je napisao/la:Cuo sam za doticnog, iako ne slusam tu i takvu vrstu, hajmo reć, muzike. Moje emocije zbog njegove pogibije su proporcionalne eventualnim njegovim zbog moje.SarajevoJeBordo je napisao/la:Pogino Šaban![]()
![]()
kuknjava
Ako vec toliko zalis zbog njegove tragicne smrti, daj citulju u neke od dnevnih novina. Mislim da ovo nije mjesto za te i takve obavijesti.
Pozdrav.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
@Denchi Evo sad je Ramos rukama zaustavio loptu koja je išla u gol, Girona dobila penal a Ramos žuti. Moguće da je to dio protekcije velikih ekipa, kako kaže @SarajevoJeBordo, valjda je na sudiji da odluči.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
mislim bar si mogao napisati ŠaulićSarajevoJeBordo je napisao/la:Hvala prosvjetljenju. Mislio sam da je ovo forum GRAND PRODAKŠNA. Otpozdrav.VenamaHrabrih je napisao/la:Cuo sam za doticnog, iako ne slusam tu i takvu vrstu, hajmo reć, muzike. Moje emocije zbog njegove pogibije su proporcionalne eventualnim njegovim zbog moje.SarajevoJeBordo je napisao/la:Pogino Šaban![]()
![]()
kuknjava
Ako vec toliko zalis zbog njegove tragicne smrti, daj citulju u neke od dnevnih novina. Mislim da ovo nije mjesto za te i takve obavijesti.
Pozdrav.
jer imamo i igrača koji se zove Šabanović pa može doć do zabune
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma real uzimati u te sudijske odluke je suludo, prvo im je u toj situacija svirao faul(za real, samo sudija je znao zasto), da nije bilo vara ne bi bilo ni penala. Oborise me ja iz keca u kec igro, smijesnoskoroalen je napisao/la:@Denchi Evo sad je Ramos rukama zaustavio loptu koja je išla u gol, Girona dobila penal a Ramos žuti. Moguće da je to dio protekcije velikih ekipa, kako kaže @SarajevoJeBordo, valjda je na sudiji da odluči.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
ma protekcija, jer hends bilo gdje na terenu je žuti automatski, a zaustavljanje pogotka , morao bi biti crveni...samo ga treba svirat Ramosu, kapitenu Reala, jel i španije kapiten? pojma nemam al eto....skoroalen je napisao/la:@Denchi Evo sad je Ramos rukama zaustavio loptu koja je išla u gol, Girona dobila penal a Ramos žuti. Moguće da je to dio protekcije velikih ekipa, kako kaže @SarajevoJeBordo, valjda je na sudiji da odluči.
Mak je da te podsjetim igro premijer ligu našu sa 16 ili17 godina, gdje ima 15, 16 nastupa. Otišo u Udinese-evu akademiju koja ima bolje uslove i trenere, jedna od boljih u Italiji. Sve to stoji, al slabo se Mustafić razvija, evidentno je to. Da nije tako, igro bi već recimo umjesto Adukora sad. Al opet se traži alternativa.Denchi je napisao/la:kako legendo? Mak je od nas otišao u olimpik sa 17? jel to olimpik ima neku akademiju? koja bolje školuje od naše?Stroj1946 je napisao/la:
Kvaltitniji i školovaniji igrač u svakom slučaju... Kolko je bitan Mustafić Husrefu je činjenica da se doveo Kapić i traži dodatni igrač
jest igrao Mak u primaveri ali Alen igra u ligi, odigra protiv šampiona maestralno, asisitira, duelira...
Kapić je više ofanzivniji igrač svakako...
ma eto kako god, ali nije mi ovo dovođenje Maka(ako je istina) baš logično al hajd....
ma nije Alen destruktivac čovječe, gdje bi igrao prije Stanojevića? po meni je korisniji Mustafić nego Mak na terenu u svakom pogledu....Stroj1946 je napisao/la:Mak je da te podsjetim igro premijer ligu našu sa 16 ili17 godina, gdje ima 15, 16 nastupa. Otišo u Udinese-evu akademiju koja ima bolje uslove i trenere, jedna od boljih u Italiji. Sve to stoji, al slabo se Mustafić razvija, evidentno je to. Da nije tako, igro bi već recimo umjesto Adukora sad. Al opet se traži alternativa.Denchi je napisao/la:kako legendo? Mak je od nas otišao u olimpik sa 17? jel to olimpik ima neku akademiju? koja bolje školuje od naše?Stroj1946 je napisao/la:
Kvaltitniji i školovaniji igrač u svakom slučaju... Kolko je bitan Mustafić Husrefu je činjenica da se doveo Kapić i traži dodatni igrač
jest igrao Mak u primaveri ali Alen igra u ligi, odigra protiv šampiona maestralno, asisitira, duelira...
Kapić je više ofanzivniji igrač svakako...
ma eto kako god, ali nije mi ovo dovođenje Maka(ako je istina) baš logično al hajd....
- TheNorthFace
- Kontakt:
HahhahahahahahahhahahahahahaDenchi je napisao/la:ili da te autobus spuca kad budeš ulicu prelazioMokes je napisao/la:Taman Borac da nas opet izbaci kao i 2015.-te, a da se slavi titula![]()
![]()
![]()
1946
pa jbg u 2 tekme sa drugim timom se nemamo koga bojat....on juhu super da ispadnemo
-
belosevic28
- Kontakt:
Denchi ti sviju mi ne znas diskutovati. Mozes komunicirati samo sa istomisljenicima. Ostale pokusavas poniziti, doduse slabo ti ide al trudis se...
Bezze Bgm.
Bezze Bgm.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
pa šalim se, normalno nisam ozbiljno mislio šta vam jebelosevic28 je napisao/la:Denchi ti sviju mi ne znas diskutovati. Mozes komunicirati samo sa istomisljenicima. Ostale pokusavas poniziti, doduse slabo ti ide al trudis se...
Bezze Bgm.
ni ono sa bocanjem za 15-ku
zar tebi nije nonsens želiti klubu da ispadne jbt
Koju tacno poziciju Crkic iz bayerna igra, cim se on preziva skiro ko i ona stuha iz amerike to je kikser
Zar ovaj nije clan Olympiakosa sa Kipra ?MortemHz je napisao/la:To u praksi znači da bi Sarajevo minhenskom klubu trebalo isplatiti preko 100 hiljada eura za Crničkog. Naravno, postoji mogućnost i da se ovaj transfer reguliše drugačije, odnosno da Bayern postigne dogovor sa Sarajevom i da naplati mnogo manje novca za svog bivšeg fudbalera, ili da uopšte ne naplati novac. No, bude li minhenski klub insistirao na pravilima, Sarajevo će imati težak zadatak da angažuje hrvatskog fudbalera.
Prema transfermarketu ovaj nije kako trebao igrao vec godinu i po, prosle sezone 207 minuta za Bajern II, ove sezone nema informacije da je uopste igrao na Kipru
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Dobro se sjecam te sezone kad nas Borac izbaci. Bruku raje je pisalo i mislilo kako smo toliko jaki da nema sanse da nas iko dobije u dvomecu. Nikad posraniji nisam sa stadiona izasao.Denchi je napisao/la:pa jbg u 2 tekme sa drugim timom se nemamo koga bojat....on juhu super da ispadnemo
4.10.2009.
-
Historicar
- Kontakt:
Iskopao sam da je u protekloj polusezoni dao na Kipru dva prvenstvena golaYNWA je napisao/la:Zar ovaj nije clan Olympiakosa sa Kipra ?MortemHz je napisao/la:To u praksi znači da bi Sarajevo minhenskom klubu trebalo isplatiti preko 100 hiljada eura za Crničkog. Naravno, postoji mogućnost i da se ovaj transfer reguliše drugačije, odnosno da Bayern postigne dogovor sa Sarajevom i da naplati mnogo manje novca za svog bivšeg fudbalera, ili da uopšte ne naplati novac. No, bude li minhenski klub insistirao na pravilima, Sarajevo će imati težak zadatak da angažuje hrvatskog fudbalera.
Prema transfermarketu ovaj nije kako trebao igrao vec godinu i po, prosle sezone 207 minuta za Bajern II, ove sezone nema informacije da je uopste igrao na Kipru
Na šta me podsjeti...koalem je napisao/la:Dobro se sjecam te sezone kad nas Borac izbaci. Bruku raje je pisalo i mislilo kako smo toliko jaki da nema sanse da nas iko dobije u dvomecu. Nikad posraniji nisam sa stadiona izasao.Denchi je napisao/la:pa jbg u 2 tekme sa drugim timom se nemamo koga bojat....on juhu super da ispadnemo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.