To ti je čini mi se trening kompenzacija, pri potpisivanju prvog profesionalnog ugovora moraš isplatiti određeni iznos matičnom klubu, a očito da on je on imao amaterski sa Kipranima.YNWA je napisao/la:Zar ovaj nije clan Olympiakosa sa Kipra ?MortemHz je napisao/la:To u praksi znači da bi Sarajevo minhenskom klubu trebalo isplatiti preko 100 hiljada eura za Crničkog. Naravno, postoji mogućnost i da se ovaj transfer reguliše drugačije, odnosno da Bayern postigne dogovor sa Sarajevom i da naplati mnogo manje novca za svog bivšeg fudbalera, ili da uopšte ne naplati novac. No, bude li minhenski klub insistirao na pravilima, Sarajevo će imati težak zadatak da angažuje hrvatskog fudbalera.
Prema transfermarketu ovaj nije kako trebao igrao vec godinu i po, prosle sezone 207 minuta za Bajern II, ove sezone nema informacije da je uopste igrao na Kipru
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: HordasOdMalena, dana/u 17 feb 2019, 16:28, ukupno mijenjano 1 put.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Ako se dobro sjecam, bili smo i bolji, milion prilika par stativa i precki. Oni dva slicna gola glavom dali. Hebiga. Mada, ne ponovilo se.koalem je napisao/la:Dobro se sjecam te sezone kad nas Borac izbaci. Bruku raje je pisalo i mislilo kako smo toliko jaki da nema sanse da nas iko dobije u dvomecu. Nikad posraniji nisam sa stadiona izasao.Denchi je napisao/la:pa jbg u 2 tekme sa drugim timom se nemamo koga bojat....on juhu super da ispadnemo
JURIŠ
Na Hasetu je nas tada sudac zaklao. Mislim da je neki igrac Borca sa gol linije, loptu izbacio rukom. Penal nije sviran. Mislim da je to ta utakmica.koalem je napisao/la:Dobro se sjecam te sezone kad nas Borac izbaci. Bruku raje je pisalo i mislilo kako smo toliko jaki da nema sanse da nas iko dobije u dvomecu. Nikad posraniji nisam sa stadiona izasao.Denchi je napisao/la:pa jbg u 2 tekme sa drugim timom se nemamo koga bojat....on juhu super da ispadnemo
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
U toj utakmici nas je Tomislav Čuić zakl'o. Ta je utakmica dokaz da svako može imati 20 prilika i da ne zabije koliko treba za pobjedu. Ako je neko juče gledao PSV zna o čemu pričam.midzuka je napisao/la:
Ako se dobro sjecam, bili smo i bolji, milion prilika par stativa i precki. Oni dva slicna gola glavom dali. Hebiga. Mada, ne ponovilo se.koalem je napisao/la:Dobro se sjecam te sezone kad nas Borac izbaci. Bruku raje je pisalo i mislilo kako smo toliko jaki da nema sanse da nas iko dobije u dvomecu. Nikad posraniji nisam sa stadiona izasao.Denchi je napisao/la:pa jbg u 2 tekme sa drugim timom se nemamo koga bojat....on juhu super da ispadnemo
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
Historicar
- Kontakt:
A između te dvije utakmice u kupu, igrali smo prvenstvenu na Koševu 0:0, sječam se da je raspored igrača u formaciji bio cirkus, raja bila u nevjerici na stadionu, Berberović igrao zadnjeg veznog, a Cimirot bio na klupikoalem je napisao/la:Dobro se sjecam te sezone kad nas Borac izbaci. Bruku raje je pisalo i mislilo kako smo toliko jaki da nema sanse da nas iko dobije u dvomecu. Nikad posraniji nisam sa stadiona izasao.Denchi je napisao/la:pa jbg u 2 tekme sa drugim timom se nemamo koga bojat....on juhu super da ispadnemo
Moja lična želja je FK Sarajevo. To je najveći klub u Bosni i Hercegovini. Bio bi to praznik fudbala za naše mjesto, te posebna stvar za mene i moje igrače da igramo sa jednim takvim timom. Naravno, ima tu i rivala za koje se može reći da su lakši, odnosno protiv kojih bih mogli tražiti prolaz dalje. Opet, ko ti garantuje da ćeš danas nekoga proći? Bolje onda spektakl i FK Sarajevo. Nemamo šta izgubiti, a mnogo možemo dobiti", priča za SportSport.ba trener OFK Sloga Dragan Mičić
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Daj da željA sutra izvučemo u kupu, pa ih u sred grbavice ušutimo
Bordo bijeli za život cijeli!!
I poslije te tekme 0:0 na Koševu je krenula hajka na Kodru, koja je eskalirala poslije Čelika, kad su navijači upali u svlačionicu.Historicar je napisao/la:A između te dvije utakmice u kupu, igrali smo prvenstvenu na Koševu 0:0, sječam se da je raspored igrača u formaciji bio cirkus, raja bila u nevjerici na stadionu, Berberović igrao zadnjeg veznog, a Cimirot bio na klupikoalem je napisao/la:Dobro se sjecam te sezone kad nas Borac izbaci. Bruku raje je pisalo i mislilo kako smo toliko jaki da nema sanse da nas iko dobije u dvomecu. Nikad posraniji nisam sa stadiona izasao.Denchi je napisao/la:pa jbg u 2 tekme sa drugim timom se nemamo koga bojat....on juhu super da ispadnemo![]()
Na kraju smo jedva i taj bod izvukli
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
Pitaristok
- Kontakt:
kazu mali njemac ce doci na probni rad od 6m pa tek onda ce vidjeti dal je za nas
Pošteno Bgm. Imat će prostora da uskoči. Biće utakmica koje ćemo riješit do 60. minute, biće možda u kupu slabijih protivnika... Sasvim dovoljno.Pitaristok je napisao/la:kazu mali njemac ce doci na probni rad od 6m pa tek onda ce vidjeti dal je za nas
Kao i Cruz isto,ali iskreno nevidim im ja neke minute u PL.Jedino da osvojimo titulu par kola ranije pa da uskoce.Pitaristok je napisao/la:kazu mali njemac ce doci na probni rad od 6m pa tek onda ce vidjeti dal je za nas
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Znam, ali mislio sam da su ovi Kiprani ozbiljan klub, a ono neki nizeligas...HordasOdMalena je napisao/la:To ti je čini mi se trening kompenzacija, pri potpisivanju prvog profesionalnog ugovora moraš isplatiti određeni iznos matičnom klubu, a očito da on je on imao amaterski sa Kipranima.YNWA je napisao/la:Zar ovaj nije clan Olympiakosa sa Kipra ?MortemHz je napisao/la:To u praksi znači da bi Sarajevo minhenskom klubu trebalo isplatiti preko 100 hiljada eura za Crničkog. Naravno, postoji mogućnost i da se ovaj transfer reguliše drugačije, odnosno da Bayern postigne dogovor sa Sarajevom i da naplati mnogo manje novca za svog bivšeg fudbalera, ili da uopšte ne naplati novac. No, bude li minhenski klub insistirao na pravilima, Sarajevo će imati težak zadatak da angažuje hrvatskog fudbalera.
Prema transfermarketu ovaj nije kako trebao igrao vec godinu i po, prosle sezone 207 minuta za Bajern II, ove sezone nema informacije da je uopste igrao na Kipru
Procitao sam i ja to...Historicar je napisao/la:Iskopao sam da je u protekloj polusezoni dao na Kipru dva prvenstvena golaYNWA je napisao/la:Zar ovaj nije clan Olympiakosa sa Kipra ?MortemHz je napisao/la:To u praksi znači da bi Sarajevo minhenskom klubu trebalo isplatiti preko 100 hiljada eura za Crničkog. Naravno, postoji mogućnost i da se ovaj transfer reguliše drugačije, odnosno da Bayern postigne dogovor sa Sarajevom i da naplati mnogo manje novca za svog bivšeg fudbalera, ili da uopšte ne naplati novac. No, bude li minhenski klub insistirao na pravilima, Sarajevo će imati težak zadatak da angažuje hrvatskog fudbalera.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
O tom pricam ba, ljudi hoce da nam dernek organizuju I da se okrenu ligimiky_hz je napisao/la:Moja lična želja je FK Sarajevo. To je najveći klub u Bosni i Hercegovini. Bio bi to praznik fudbala za naše mjesto, te posebna stvar za mene i moje igrače da igramo sa jednim takvim timom. Naravno, ima tu i rivala za koje se može reći da su lakši, odnosno protiv kojih bih mogli tražiti prolaz dalje. Opet, ko ti garantuje da ćeš danas nekoga proći? Bolje onda spektakl i FK Sarajevo. Nemamo šta izgubiti, a mnogo možemo dobiti", priča za SportSport.ba trener OFK Sloga Dragan Mičić
Ne ovi naki sto ce zapet iz petnih zila I kontaju mogu iznenadjenje sezone bit
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dragan Mičićmiky_hz je napisao/la:Moja lična želja je FK Sarajevo. To je najveći klub u Bosni i Hercegovini. Bio bi to praznik fudbala za naše mjesto, te posebna stvar za mene i moje igrače da igramo sa jednim takvim timom. Naravno, ima tu i rivala za koje se može reći da su lakši, odnosno protiv kojih bih mogli tražiti prolaz dalje. Opet, ko ti garantuje da ćeš danas nekoga proći? Bolje onda spektakl i FK Sarajevo. Nemamo šta izgubiti, a mnogo možemo dobiti", priča za SportSport.ba trener OFK Sloga Dragan Mičić
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
E da hoćemo izvuć Slogu, da ispunimo želju ovom gospodinu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Svjestan toga je i šef struke Mile Lazarević s kojim smo razgovarali pred sutrašnji žrijeb četvrtfinala Kupa naše zemlje.
Lazarević se nada da Zvijezda može proći u Kupu još bar jedan korak.
"Svi mi želimo lakšeg protivnika, pa nekako naginjemo na FK Klis. Ako ne Klis, onda FK Borac, to je neka moja želja. FK Sarajevo je tu naravno veliki favorit", jasan je Lazarević.
Zanimljivo da su iz FK Klis i HŠK Zrinjski sutra poželjeli upravo tim sa Banja Ilidže.
Lazarević se nada da Zvijezda može proći u Kupu još bar jedan korak.
"Svi mi želimo lakšeg protivnika, pa nekako naginjemo na FK Klis. Ako ne Klis, onda FK Borac, to je neka moja želja. FK Sarajevo je tu naravno veliki favorit", jasan je Lazarević.
Zanimljivo da su iz FK Klis i HŠK Zrinjski sutra poželjeli upravo tim sa Banja Ilidže.
Prvo Klis, onda njih u polufinalu.skoroalen je napisao/la:E da hoćemo izvuć Slogu, da ispunimo želju ovom gospodinu.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ako je istina , onda je to divna informacija(poznavajuci tvoje pisanje , vjerujem ti). Jako je bitno u klubu imati ljude koji nisu gladnih ociju .To je vjerovatno do odgoja i porodice . Naravno moze biti aman-zaman posten , a nestrucan . Mislim da smo u Hadzic Emiru bas dobili kompletnu osobu na mozda najbitnijem mjestu u klbu.HeraklitMracni je napisao/la:Ja i Emir smo isli skupa u 5-tu gimnaziju , taad je igrao u Zelji , poznajem ga dobro kao i njegovu suprugu i mogu vam reci samo rijeci hvale za oboje ....
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Mi smo ti koje niko ne zeli 
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Lijepo je pročitati ovakve stvari
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.