Jedini igrač koji mi se uvijek sviđao kod Netsa, vidi se da ga je ovom stanju trica Mirza podučio
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Ma ovo KFC je bolest hahaa, da je sad to haha...nije ni cudo sto su najdeblji narod na svijetu samo fast food xDVedad87 je napisao/la:Samo neku hranu reklamiraju. Sad su reklamirali pečenog jastogaKakvog li je okusa? Možda ko piletina??
još tri asista, nije košaVanBasten je napisao/la:čuo telegenda reala je napisao/la:hajdeeeeeee Deroneeeeee još tri
I mi bi bili da imamo para za hamburger , vako moramo jesti grahasagitarius je napisao/la:Ma ovo KFC je bolest hahaa, da je sad to haha...nije ni cudo sto su najdeblji narod na svijetu samo fast food xDVedad87 je napisao/la:Samo neku hranu reklamiraju. Sad su reklamirali pečenog jastogaKakvog li je okusa? Možda ko piletina??
baš se ti javljaš kao neki stručnjakTorres_9 je napisao/la:trenera i qurca pa da ih vodi neki tutuk sto veze nema o kosarci ne bih se iznenadio a ovako covjece glupi pa znas li traziti tajmaut kad ti je tim u rasulu![]()
Uvijek me kiselina uhvati kad ga jedemFreaza je napisao/la: I mi bi bili da imamo para za hamburger , vako moramo jesti graha
Cuj još jedna I dosta. Hajmo malo da forsiraju Mirzu u stilu jj-aLloriS je napisao/la:Odlicno Mirza, ajmo jos jednu tricu i dosta
grah grah grah je našFreaza je napisao/la:I mi bi bili da imamo para za hamburger , vako moramo jesti grahasagitarius je napisao/la:Ma ovo KFC je bolest hahaa, da je sad to haha...nije ni cudo sto su najdeblji narod na svijetu samo fast food xDVedad87 je napisao/la:Samo neku hranu reklamiraju. Sad su reklamirali pečenog jastogaKakvog li je okusa? Možda ko piletina??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.