CoDe je napisao/la:Pa mi gubimo 5 : 0 cijena nam je 12 i opet ce biti raje jer moze nam se FCS ti je rekao u prethodnim postovima MI SMO DIVOVI I MOŽE NAM SE kontaš ? !
Mi moramo placati kazne jer desi se neki ispad , bude neka bakljada ali pored toga igrači imaju podršku u Švedskoj pa i u dalekom Pragu dok vaši su imali u Moldaviji gromoglasno podrsku a vjerovatno i sutra u Izraelcu ce imati veliki podrsku . Može nam se jer pratimo svoj klub gdje god igra i navijačka grupa smo za razliku od vas Mali !
- Jeste zadovoljni dovoljno o vama govori sto se veslite o Harisovoj povredi na temi : Želje ! Maloumnici covjek donio radost u Zenic , psovanje manje više ali vesliti se povredi stvarno

svaka vam čast. Ne bi mi drago bilo za nekog treceg igraca koji nema veze s nasom Drzavom ali to bože sačuvaj .
To koliko ce raje bit necu da ulazim, jer necu da baratam nagađanjima kao ti. Samo hoću da kažem da je aranžman za put u Prag bio oko 119 KM, a publiku u Švedskoj su mahom činili naši ljudi tamo. U Izraelu i Moldaviji nema naših ljud više od 10, a put u te zamlje je mnogo teži za isplanirati i skuplji za naplatiti. Toliko o praćenju kluba!!!
Vama je 12 KM, nama 10 KM...Vama je 6KM, nama 5KM...ali su gotovo jednako bile popunjene te dvije tribine...jedina razlika je bila treća tribina za koju ste podjelili 500 karata, a cijena je bila 3KM. To je ono što je napravilo tu malu razliku. Jedan momak je napisao da mu je "drago" što se povrijedio, ali u smislu da će to biti dobro po nas jer je njihov definitivno najbolji igrač. Gledajući s perspetive Bosanca i Hercegovca žao mi je zbog Harisa, ali to ce biti šansa više za Želju u revanšu i tu je KRAJ PRIČE!
I još na kraju da opet ponovim da sam vijest o kazni stavio samo jer sam pročitao na drugom portalu, a vidio da niko o tome nije pisao. Želio sam pročitati vaš "normalan" komentar na to, jeli kazna zaslužena, visoka, niska...
Ali s likovima poput tebe jednostavno se ne može normalno pričati, jer ja da sam napisao kako je danas fino vrijeme ti bi rekao čuj ovog kompleksaša...