FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

rase.king
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la rase.king » 03 avg 2011, 01:35

Tesko je zamisliti rezultat od 5:0 ili 6:0 protiv Sparte, ali nista nije nemoguce :!:
Ako budu dali sve od sebe (ne predajuci se), a da se ovi opuste (smatrajuci da su zavrsili posao kod kuce) onda moze biti svasta. Ali opet je tesko ugurati pet komada, jer i ako se ovi opuste, nakon treceg gola bi se sigurno i uozbiljili. Tako da mislim da je 3:0 maksimalno sto se realno moze :geek:
Moja zelja je naravno da bude tih pet ili sest komada u mrezi gostiju :!:

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 03 avg 2011, 02:02

KAD BI IM SASTAVILI PETAK ILI SESTICU...TRCAO BIH GO KROZ SARAJEVO....
1946

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 03 avg 2011, 02:29

slika

afa97
Kontakt:

Post Postao/la afa97 » 03 avg 2011, 02:54

Samo da nismo primili ona 2 u sudijskoj, kako bi sve lakse bilo
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 03 avg 2011, 03:17

Ma nema sanse da prodzemo sada to je gotova stvar gore je trebao biti povoljan rezultat i onda bih bio ubjedzen u proalz ovako nema šanse . Da je bilo 3 : 1 mogao bi se nadati necemu jer ubacimo u prvom jedan gol i onda taj pakao i sve to i drugi i to je to KRAJ ! Ali .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 03 avg 2011, 09:10

Strah me praznog stadiona sutra , nije to ekipa zaslužila. ;)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 03 avg 2011, 11:00

Čestitka iz UEFA: Sarajevo kažnjeno sa 8.000 eura
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 03 avg 2011, 11:03

babilonTM je napisao/la:Čestitka iz UEFA: Sarajevo kažnjeno sa 8.000 eura
Hvala Sarajevo moze to da plati i opet ce da bude bolje od vas . ;)
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 03 avg 2011, 11:04

Izgleda da nam se Lede vraća , muka mi je od ovakvih transfera više. :cry:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 03 avg 2011, 11:05

CoDe je napisao/la:
Kako se odmah nađete uvrjeđeni. Ja pročitao i stavio. Šta odmah pjeniš ba ?
p.s. Može vam se, DIVOVI! ;)

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 03 avg 2011, 11:08

babilonTM je napisao/la:
CoDe je napisao/la:
rijesen problem,16000 ovako proizvoda na putu ka nyon-u :lol: :lol: :lol:

Burgija
Kontakt:

Post Postao/la Burgija » 03 avg 2011, 11:15

Kako ? kako ? :lol: :lol:

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 03 avg 2011, 12:15

babilonTM je napisao/la:
CoDe je napisao/la:
pjeni zato sto zna da si ovo namjerno postiro da provociras
i sta... sad bice placeno a ti lagano crkni i raspadni se

a to za divove si 100% u pravu ..MI JESMO DIVOVI a ti opet crkni i raspadni se

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 03 avg 2011, 12:39

Ne znam hoću li moći zaspati jer cete vi uspjet platit 8000 eura i jer ste DIVOVI!?
EDIT: Neću zaspat, nego ću da crknem i da se raspadnem! ;)

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 03 avg 2011, 13:05

Pa mi gubimo 5 : 0 cijena nam je 12 i opet ce biti raje jer moze nam se FCS ti je rekao u prethodnim postovima MI SMO DIVOVI I MOŽE NAM SE kontaš ? !

Mi moramo placati kazne jer desi se neki ispad , bude neka bakljada ali pored toga igrači imaju podršku u Švedskoj pa i u dalekom Pragu dok vaši su imali u Moldaviji gromoglasno podrsku a vjerovatno i sutra u Izraelcu ce imati veliki podrsku . Može nam se jer pratimo svoj klub gdje god igra i navijačka grupa smo za razliku od vas Mali !
- Jeste zadovoljni dovoljno o vama govori sto se veslite o Harisovoj povredi na temi : Želje ! Maloumnici covjek donio radost u Zenic , psovanje manje više ali vesliti se povredi stvarno :( svaka vam čast. Ne bi mi drago bilo za nekog treceg igraca koji nema veze s nasom Drzavom ali to bože sačuvaj .

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 03 avg 2011, 13:06

pozz raja..pratim desavanja na ovoj temi duzi vremenski periodi i dugogodisnji sam navijac Sarajeva..nadam se da cemo rasut Spartu sto bi se i trebalo desit po nekom mom misljenju.."nikog ,nikog ja ne volim vise-sarajevo na srcu mi pise" ;)
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija

Istina za Vedrana!

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 03 avg 2011, 13:26

CoDe je napisao/la:Pa mi gubimo 5 : 0 cijena nam je 12 i opet ce biti raje jer moze nam se FCS ti je rekao u prethodnim postovima MI SMO DIVOVI I MOŽE NAM SE kontaš ? !

Mi moramo placati kazne jer desi se neki ispad , bude neka bakljada ali pored toga igrači imaju podršku u Švedskoj pa i u dalekom Pragu dok vaši su imali u Moldaviji gromoglasno podrsku a vjerovatno i sutra u Izraelcu ce imati veliki podrsku . Može nam se jer pratimo svoj klub gdje god igra i navijačka grupa smo za razliku od vas Mali !
- Jeste zadovoljni dovoljno o vama govori sto se veslite o Harisovoj povredi na temi : Želje ! Maloumnici covjek donio radost u Zenic , psovanje manje više ali vesliti se povredi stvarno :( svaka vam čast. Ne bi mi drago bilo za nekog treceg igraca koji nema veze s nasom Drzavom ali to bože sačuvaj .

To koliko ce raje bit necu da ulazim, jer necu da baratam nagađanjima kao ti. Samo hoću da kažem da je aranžman za put u Prag bio oko 119 KM, a publiku u Švedskoj su mahom činili naši ljudi tamo. U Izraelu i Moldaviji nema naših ljud više od 10, a put u te zamlje je mnogo teži za isplanirati i skuplji za naplatiti. Toliko o praćenju kluba!!!
Vama je 12 KM, nama 10 KM...Vama je 6KM, nama 5KM...ali su gotovo jednako bile popunjene te dvije tribine...jedina razlika je bila treća tribina za koju ste podjelili 500 karata, a cijena je bila 3KM. To je ono što je napravilo tu malu razliku. Jedan momak je napisao da mu je "drago" što se povrijedio, ali u smislu da će to biti dobro po nas jer je njihov definitivno najbolji igrač. Gledajući s perspetive Bosanca i Hercegovca žao mi je zbog Harisa, ali to ce biti šansa više za Želju u revanšu i tu je KRAJ PRIČE!

I još na kraju da opet ponovim da sam vijest o kazni stavio samo jer sam pročitao na drugom portalu, a vidio da niko o tome nije pisao. Želio sam pročitati vaš "normalan" komentar na to, jeli kazna zaslužena, visoka, niska...
Ali s likovima poput tebe jednostavno se ne može normalno pričati, jer ja da sam napisao kako je danas fino vrijeme ti bi rekao čuj ovog kompleksaša... ;)

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 03 avg 2011, 13:31

Pojeli ste veliko go.vno radi baklji, ostat ce par igraca bez plate
NO PYRO NO PARTY

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 03 avg 2011, 13:42

Pokusat se casno oprostiti i sacuvati snagu za Slobodu, ipak je to puno vazniji mec.

Steta zbog rezultata iz prve tekme, jos je i Ramazan, tako da ocekujem 6-7 000 gledalaca na stadionu...jbg.

Bilo kakva pobjeda, pa i remi, bili bi odlicni.

Steta sto nam okolnosti ne idu na ruku, rezultat iz prve tekme i Ramazan, uz sve to ima i TV prenos, inace bi to bio pravi spektakl.

SARAJEVO SAMPION
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 03 avg 2011, 13:52

babilonTM je napisao/la:
CoDe je napisao/la:Pa mi gubimo 5 : 0 cijena nam je 12 i opet ce biti raje jer moze nam se FCS ti je rekao u prethodnim postovima MI SMO DIVOVI I MOŽE NAM SE kontaš ? !

To koliko ce raje bit necu da ulazim, jer necu da baratam nagađanjima kao ti. Samo hoću da kažem da je aranžman za put u Prag bio oko 119 KM, a publiku u Švedskoj su mahom činili naši ljudi tamo. U Izraelu i Moldaviji nema naših ljud više od 10, a put u te zamlje je mnogo teži za isplanirati i skuplji za naplatiti. Toliko o praćenju kluba!!!
Vama je 12 KM, nama 10 KM...Vama je 6KM, nama 5KM...ali su gotovo jednako bile popunjene te dvije tribine...jedina razlika je bila treća tribina za koju ste podjelili 500 karata, a cijena je bila 3KM. To je ono što je napravilo tu malu razliku. Jedan momak je napisao da mu je "drago" što se povrijedio, ali u smislu da će to biti dobro po nas jer je njihov definitivno najbolji igrač. Gledajući s perspetive Bosanca i Hercegovca žao mi je zbog Harisa, ali to ce biti šansa više za Želju u revanšu i tu je KRAJ PRIČE!

I još na kraju da opet ponovim da sam vijest o kazni stavio samo jer sam pročitao na drugom portalu, a vidio da niko o tome nije pisao. Želio sam pročitati vaš "normalan" komentar na to, jeli kazna zaslužena, visoka, niska...
Ali s likovima poput tebe jednostavno se ne može normalno pričati, jer ja da sam napisao kako je danas fino vrijeme ti bi rekao čuj ovog kompleksaša... ;)

Sarajevo je protiv Orebra imalo vise navijaca na stadionu, nego vi protiv Serifa ili Makabija ... htio ti to priznati ili ne tako je kako je.Uostalom ti svaki dan ali bas svaki gusis ovu temu, jos malo ces imati vise postova ovdje nego na temi Zeljeznicara, ohladi malo ne iskazuj svoje komplekse svakodnevno ne treba nama potparol ovdje pogotovo ne iz plavog tabora. Postedi nas bar jedan dan svojih postova ovdje tema ce nam biti mirnija.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dave, Haksss, HordasDolacMalta, N3R3D, Rule_hz, Tarapi, Uvijeknapravojstrani i 76 gostiju.