FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Hapoel je u susretu protiv Amkara zaigrao u sastavu Ben Shanan,Kanada,Badeer,Frensman,Ben Dayan,Avihai,Rocchi,Vermut,Zahavi,Katonga i Scheschter, dok su priliku u nastavku dobili Huta,Abutbul,Shivhon,Lala,Gordana,Maraee,Shaish,Bondarv i Astianov
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

800x600
http://i50.tinypic.com/2ujryw1.jpg
1024x768
http://i45.tinypic.com/zv4t2p.jpg
1280x1024
http://i45.tinypic.com/11bhfg0.jpg
1600x1200
http://i45.tinypic.com/2jdozrl.jpg
1680x1050
http://i45.tinypic.com/dhbibo.jpg
Seyo_TM je napisao/la:
http://i47.tinypic.com/fz0kfp.jpg
1680x1050
http://i47.tinypic.com/ek52t5.jpg
1024x768
http://i49.tinypic.com/66vh53.jpg
800x600
opletite
Seyo_TM je napisao/la:
800x600
http://i41.tinypic.com/5krqit.jpg
1024x768
http://i41.tinypic.com/34t1sgn.jpg
1280x1024
http://i44.tinypic.com/wkli6h.jpg
1600x1200
http://i41.tinypic.com/ab0a5g.jpg
1680x1050
http://i41.tinypic.com/2hqe3c3.jpg
Opletite
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Smatram da si potpuno u pravu u ovom svom postu...isto tako mislim da i pile i seyo imaju konstatacije koje potpuno stoje,a naravno i Stole sa ovim da "opletemo" po ko zna koji putčamac je napisao/la:Smatram da to nije dobro razmišljanje. Poštenije je priznati da nemamo para nego pričati da smo jači nego prošle godine i time smirivati savjest. Možda i jesmo, ali je pravo pitanje da li i dovoljno jači. Šta ako su i drugi jači nego što su bili. Osim toga, izvjesno je ispadanje od Hapoela, a to onda može imati itekakav psihološki, naravno negativan, učinak na igraće, a i na eventualna pojačanja. Mislim da je trebalo bolje iskoristiti euforiju oko titule i igranja LP-a za dovođenje igraća. Opet ponavljam smatram da se trebalo malo rizičnije i hrabrije ući u ovaj prelazni rok.

Slazem se camac sa tobom u ovom postu...tacno je i to da smo doveli 4 igraca...medjutim doveli smo 4 igraca a izgubili smo isto toliko,a dosta ih je otislo jer objektivno nisu ispunili ocekivanja...smanjio se igracki fond,to je sa stanovista troskova dobra stvar,kvalitet je otprilike skoncentrisan na ovaj broj igraca koji sada imamo...medjutim,iako su dolaskom ova 4 igraca u klubu malo po mom misljenju i dobili na kvaliteti,ovako se nisu trebale stvari odvijati...mi smo trebali nadograditi par igraca na postojeci kadar od prosle sezone,s tim naravno da odu igraci koji se nisu nametnuli i neminovan je bio odlazak samo bekrica,i to cisto radi neke zarade...u tom slucaju imali bi 25 igraca koji bi mogli ravnopravno da cirkulisu...po cijeloj ovoj prici,ispade da je lakse igraca privesti u celik,slobodu,kod pitara i kod ovih sto ne igraju u evropi,nego mi kao sampioni,sto nema zdravu logiku i osnovu...ne moze jedan menadzer za zelju imati jednu cijenu a za celik da ima popust na cijenu...desava se upravo to da igraci dolaze u polozaj da biraju celik i zelju,i da izaberu celik (celik sam samo uzeo za primjer,da mi ne zamjere navijaci tog kluba)...druga je stvar sto ti klubovi dopustaju ugovore na jednu godinu,ali mi smo trebali uci u veci rizik,pa ga angazovati na dvije godine uz neka veca primanja...znaci da imamo bolju ponudu...kazu svi da para nema...ne slazem se s tim nikako,mora se uzeti rizik poslovanja i dati mu vecu lovu,a gledati ga prodati iduce sezone gdje bi korist bila mnogostruka...kupi proizvod da bi ga bolje prodao,kad vec ne mozes da ga proizvedes sam od sebe...nama je problem naci mladog igraca negdje u nekog manjem klubu u malom gradicu i dati za njega 30 000 eura...da bi dobio moras da ulozis...potpises ga kao viscu,na par godina i sigurno si ubuduce na dobitku...tako je i sa dokazanim igracem kojeg hoces da kupis,zaduzi se ako treba i plati ga 50 000,ali na dvije godine,i za godinu napravi od njega 300 000...neka mi neko kaze da tu nema racunice...od trenutnog kadra,mi mozemo racunati neku lovu od prodaje na viscu,sehica i mozda jos nekog mladjeg...ostalima isticu ugovori mahom na kraju ove sezone,vidjecete haosa kad se to bude desilo...mislim da u ovom prelaznom roku borac radi pravu stvar,siroki je uvijek tu,kao i zrinjski...pitari gube i dovode isto kao i mi i pkazace vrijeme jesu li bolji ili losiji kao i mi isto...pojacavaju se celik i sloboda...pored svih ovih ekipa,nama niko ne garantuje prvo mjesto,ali da cemo biti u vrhu,bicemo,samo kontam da smo trebali biti malo hrabriji u nekim odlukama,a ne samo gledati ko je slobodan i hoce li doci besplatno da trenira kod nas,zato jer smo brend i jesmo li sampioni...pogresna taktika.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Željezničar se sprema u Međugorju, a Hapoel u Austriji:
Osim sa treninga tjerao izraelske špijune
Amar Osim na sve načine pokušava saznati što više stvari o protivniku Želje u Ligi prvaka
Hapoel je u posljednje dvije pripremne utakmice igrane u Austriji trijumfao u duelima protiv Amkar Perma, te Levskog, dok će plavi vjerovatno danas ofigrati svoj prvi pripremni susret u Međugorju protiv bugojanske Iskre
Do prve utakmice pretkola Lige prvaka između Hapoela i Željezničara, koja se 13. jula igra u Tel Avivu ostalo je još osam dana.
Izraelci se za ovaj duel već sedam dana spremaju u Austriji, tačnije gradiću Vorsahu, a odigrali su i tri prijateljska susreta. U prvom su poraženi od FC Anjia rezultatom 1:0, a u preostala dva su slavili pobjede. Najprije su rezultatom 2:0 savladali ruski Amkar Perm, protiv kojeg su mrežu zatresli najbolji strijelac izraelskog prvenstva Itay Schachter, te Badeer, da bi u subotu savladali bugarski Levski rezultatom 1:0. Strijelac je još jednom bio Schachter, koji će biti i najveća opasnost po gol Željezničara u dvije utakmice pretkola Lige prvaka.
Izraelci prepoznali Selimira
Menadžeru Željezničara Amaru Osimu u pripremi ekipe za meč protiv Hapoela pomogao je i trener Amkar Perma Rashid Rahimov, do kojeg je strateg plavih stigao posredstvom menadžera Raše Bebića. Naime, Rahimov je Osimu prenio svoje impresije sa utakmice protiv Hapoela, koji je prilično lako savladao njegov tim.
Na utakmicu protiv Levskog, koja se igrala u Lindebraunnu, Osim je poslao brata Selimira koji je trebao biti u špijunskoj misiji, ali Izraelci su nekako prepoznali "špijuna" na tribinama te su ga bukvalno istjerali sa utakmice, iako se radilo o prijateljskom duelu.
Osim sa treninga tjerao izraelske špijune
Amar Osim na sve načine pokušava saznati što više stvari o protivniku Želje u Ligi prvaka
Hapoel je u posljednje dvije pripremne utakmice igrane u Austriji trijumfao u duelima protiv Amkar Perma, te Levskog, dok će plavi vjerovatno danas ofigrati svoj prvi pripremni susret u Međugorju protiv bugojanske Iskre
Do prve utakmice pretkola Lige prvaka između Hapoela i Željezničara, koja se 13. jula igra u Tel Avivu ostalo je još osam dana.
Izraelci se za ovaj duel već sedam dana spremaju u Austriji, tačnije gradiću Vorsahu, a odigrali su i tri prijateljska susreta. U prvom su poraženi od FC Anjia rezultatom 1:0, a u preostala dva su slavili pobjede. Najprije su rezultatom 2:0 savladali ruski Amkar Perm, protiv kojeg su mrežu zatresli najbolji strijelac izraelskog prvenstva Itay Schachter, te Badeer, da bi u subotu savladali bugarski Levski rezultatom 1:0. Strijelac je još jednom bio Schachter, koji će biti i najveća opasnost po gol Željezničara u dvije utakmice pretkola Lige prvaka.
Izraelci prepoznali Selimira
Menadžeru Željezničara Amaru Osimu u pripremi ekipe za meč protiv Hapoela pomogao je i trener Amkar Perma Rashid Rahimov, do kojeg je strateg plavih stigao posredstvom menadžera Raše Bebića. Naime, Rahimov je Osimu prenio svoje impresije sa utakmice protiv Hapoela, koji je prilično lako savladao njegov tim.
Na utakmicu protiv Levskog, koja se igrala u Lindebraunnu, Osim je poslao brata Selimira koji je trebao biti u špijunskoj misiji, ali Izraelci su nekako prepoznali "špijuna" na tribinama te su ga bukvalno istjerali sa utakmice, iako se radilo o prijateljskom duelu.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
samo se sjetiti kako si igrali prije osima ovi igraci sto su otisli i za kojima neki zale danima , uporedita stanje i kvalitet bucana , simica , bajica , bekrica kad je osim tek dosao , i kvalitetu ovih igraca sada kad su te dosli , vidjeli ste sta je osim napravio sa ovom prvom cetvoricom i koliko su napredovali , e pa zivi bili i vidjeli sta ce da napravi sa ovim novim igracima kad prodju nekoliko mjeseci osimovog trenaznog procesa 

sto se tice prenosa iz tel aviva ja sam cuo da se prica da je hapoel dao 40 000 km za prenos ali nezz jeli to tacno ak jest to je dobro 

Postalo mi je smjesno vise kad neko pocne da prica kako se nismo pojacali, kako nam nista ne valja, ne valja Žujo, Osim nije doveo pojačanja, bla bla bla... u ostalim klubovima sve valja, oni su doveli prava pojačanja a mi ništa ne radimo!
Ma dajte ljudi, mi smo ŠAMPIONI, imamo relativno kvalitetnu ekipu, samo je treba što kvalitetnije spremiti, još više kondicije i ima da haramo našom ligom u prestojecoj sezoni... dobri igraci ne rađaju na grani, oni se stvaraju treningom !
Ma dajte ljudi, mi smo ŠAMPIONI, imamo relativno kvalitetnu ekipu, samo je treba što kvalitetnije spremiti, još više kondicije i ima da haramo našom ligom u prestojecoj sezoni... dobri igraci ne rađaju na grani, oni se stvaraju treningom !
Nidje veze. Sta ima Hapoel davat' pare da se prenosi njegova utakmica??? Valjda njima placaju.brajla95 je napisao/la:sto se tice prenosa iz tel aviva ja sam cuo da se prica da je hapoel dao 40 000 km za prenos ali nezz jeli to tacno ak jest to je dobro
Neizvjestan prenos duela Hapoel – Željezničar
Ono što je jasno da će BHT1 prenositi duel u četvrtak sa početkom u 20.30 sati. Tada će revanš susret prvog pretkola Evropske lige igrati Široki Brijeg – Olimpija
Aktuelni prvak BiH, Željezničar naredni utorak (13. juli) će odmjeriti snage sa Hapoelom iz Tel Aviva u okviru drugog pretkola Lige nogometnih prvaka. Da li će ljubitelji nogometa u BiH moći pratiti ovaj duel putem TV ekrana još uvijek nije poznato.
Kako su nam rekli na BHT1, tačnije u pres službi još uvijek ne znaju da li će prenositi ovu utakmicu, jer još nemaju šemu za narednu sedmicu. Rekli su nam da kontaktiramo sportsku redakciju, što smo i u učinili, ali su nam tamo rekli da se obratimo pres službi. Hoće li državna televizija prenositi duel državnog prvaka BiH, navodno će se znati u narednim danima.
Ono što je jasno da će BHT1 prenositi duel u četvrtak sa početkom u 20.30 sati. Tada će revanš susret prvog pretkola Evropske lige igrati Široki Brijeg – Olimpija, dok sat ranije početi duel u Mostaru između Zrinjskog i Tobola.
Ono što je jasno da će BHT1 prenositi duel u četvrtak sa početkom u 20.30 sati. Tada će revanš susret prvog pretkola Evropske lige igrati Široki Brijeg – Olimpija
Aktuelni prvak BiH, Željezničar naredni utorak (13. juli) će odmjeriti snage sa Hapoelom iz Tel Aviva u okviru drugog pretkola Lige nogometnih prvaka. Da li će ljubitelji nogometa u BiH moći pratiti ovaj duel putem TV ekrana još uvijek nije poznato.
Kako su nam rekli na BHT1, tačnije u pres službi još uvijek ne znaju da li će prenositi ovu utakmicu, jer još nemaju šemu za narednu sedmicu. Rekli su nam da kontaktiramo sportsku redakciju, što smo i u učinili, ali su nam tamo rekli da se obratimo pres službi. Hoće li državna televizija prenositi duel državnog prvaka BiH, navodno će se znati u narednim danima.
Ono što je jasno da će BHT1 prenositi duel u četvrtak sa početkom u 20.30 sati. Tada će revanš susret prvog pretkola Evropske lige igrati Široki Brijeg – Olimpija, dok sat ranije početi duel u Mostaru između Zrinjskog i Tobola.
Ma draze mi je da pratim preko neta, nego da mi neobrazovani komentatori prenose ovakvu tekmu!BABO je napisao/la:Neizvjestan prenos duela Hapoel – Željezničar
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Koliko je sigurno da će na NET-u biti,a drugo ovo je sramota Hrvati sve prate i prenose a anamo mi uvijek nesto kakimo dok su rekli ZNAĆE SE ZA KOJI DAN nema od toga ništa.Ako nebudu prenosili reci cu starcima da vise nikad neplate RTV taksu...EdinTM87 je napisao/la:Ma draze mi je da pratim preko neta, nego da mi neobrazovani komentatori prenose ovakvu tekmu!BABO je napisao/la:Neizvjestan prenos duela Hapoel – Željezničar
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
šta mislite da svako od nas pošalje mail sportskoj redakciji BHT 1? Ono, željeli bi prijenos utakmice, nakon toliko vremena Željo igra u Europi, bla bla, pa će valjda onda imat neku predstavu da bi neki to i gledali?
Boli njih .urac za nas i nase mailove.Omar500 je napisao/la:šta mislite da svako od nas pošalje mail sportskoj redakciji BHT 1? Ono, željeli bi prijenos utakmice, nakon toliko vremena Željo igra u Europi, bla bla, pa će valjda onda imat neku predstavu da bi neki to i gledali?
Zeljeznicar za zivot cijeli !
pogresno se izrazio, mislio je valjda na prenos iz Sarajevaa (Zeljo Hapoel) da je Hapoel daao Zelji lovu za prenosvoltron30 je napisao/la:Nidje veze. Sta ima Hapoel davat' pare da se prenosi njegova utakmica??? Valjda njima placaju.brajla95 je napisao/la:sto se tice prenosa iz tel aviva ja sam cuo da se prica da je hapoel dao 40 000 km za prenos ali nezz jeli to tacno ak jest to je dobro

ma neka bude prenos bilo gdje samo neka bude
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
pa nema sta hapoel davat lovu , to daju televizijepatkica je napisao/la:pogresno se izrazio, mislio je valjda na prenos iz Sarajevaa (Zeljo Hapoel) da je Hapoel daao Zelji lovu za prenosvoltron30 je napisao/la:Nidje veze. Sta ima Hapoel davat' pare da se prenosi njegova utakmica??? Valjda njima placaju.brajla95 je napisao/la:sto se tice prenosa iz tel aviva ja sam cuo da se prica da je hapoel dao 40 000 km za prenos ali nezz jeli to tacno ak jest to je dobro
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Mislim da je on zelio reci da je Hapoel trazio od Televizije za prenos 40 miljapatkica je napisao/la:pogresno se izrazio, mislio je valjda na prenos iz Sarajevaa (Zeljo Hapoel) da je Hapoel daao Zelji lovu za prenosvoltron30 je napisao/la:Nidje veze. Sta ima Hapoel davat' pare da se prenosi njegova utakmica??? Valjda njima placaju.brajla95 je napisao/la:sto se tice prenosa iz tel aviva ja sam cuo da se prica da je hapoel dao 40 000 km za prenos ali nezz jeli to tacno ak jest to je dobro
svoj ti pos'o !
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Mislim da se apsolutno slazm s tobomEdo_Majka je napisao/la:Mislim da on ni sam nezna sta je htjeo reci

svoj ti pos'o !