FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 18 feb 2019, 16:40

AlfredNobel je napisao/la:Nikad nisam volio to srozavanje ambicija. Mi smo FKS i ide se uvijek 120%, nebitno koje je takmičenje, bitno je da je pehar u igri. Nema kalkulacija ovako ćemo, onako ćemo, "pustiti Kup fokusirati se na ligu" i slične gluposti. Ako je pet takmičenja, idemo na pet takmičenja. Evo to je potvrdio i Hadžija i tako treba uvijek biti.

Uostalom, imamo kvalitet i kvantitet. Na svakoj poziciji po dva, pa čak i tri odlična igrača, koji bi u svakoj drugoj ekipi u ligi bili starteri. Da sam na Husrefovom mjestu, napravio bih jedan mehanizam. Recimo, uvijek u odbrani može rotirati kad dođe gušći raspored. Pa tako umjesto Mujakića može Šofranac, umjesto Lazića može Dupovac i sve tako. Ne gubiš mnogo na kvaliteti, samo treba fino sve prostudirati prije mečeva.

Neka je Zrinjski libo me.. Mi ako budemo na nivou kao u prethodnoj polusezoni, ne trebamo ništa strahovati. S Zrinjskim se lako nosimo na Koševu, a i dole nismo loši. Prošli put da nije bilo defekta Bjelice, dobili bismo ih glat, a još smo igrali s drugom postavom faktički. Šta ste se prepali, pa nisu oni Manchester City. Idemo jako i pametno na oba fronta, pa gdje završimo, završimo.
Bravo, sve se slazem :thumbup:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 feb 2019, 16:43

Gazi sve redom!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

kosevskobrdo
Kontakt:

Post Postao/la kosevskobrdo » 18 feb 2019, 16:57

FrancescoTotti je napisao/la:
GAZI
Sabinho je napisao/la:Gazi sve redom!
GAZI SVE !!!!!!!!!! :opaopa:
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 18 feb 2019, 17:32

Samozdravlje je napisao/la:
KrajisnikBosnjak je napisao/la:Bosno moja, divna mila, lijepa gizdava... Haaaaj, u tebi je Sarajevo, škola fudbala! :bih:

Eto malo i mene, u sevdah stilu. :)
Odakle ti ovo pade na pamet . To je bila antalgijska pjesma . :bow: @bordopoeta , @robertkosar , sjecateli se ove ?
Kako da ne! (Pjesma je antologijska). Samo smo mi često pjevali i ... u tebi je Safet Sušić majstor fudbala. Eh, jedan je Pape, ustati pa ga spomenuti!

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 18 feb 2019, 18:06

Realno Sarajevo je jače nego jesenas a Zrinjski slabiji otišla su im dva veoma važna igrača za njihov tim.

Nemamo se čega plašiti. Bolji smo od njih i drago mi je što ćemo igrati s njima prije nego što se oporave od odlaska tako važnih igrača. Nadam se da ćemo na vrijeme uhvatiti takmičarsku formu od jesenas gdje je naša ekipa pokazala da ima muda igrati sa svima.

Nikog se ne bojimo! Vamos Sarajevo!
ISTINA ZA VEDRANA!

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 18 feb 2019, 18:13

Nama od prve dvije utakmice zavisi cijela sezona..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 18 feb 2019, 18:28

Ma samo mudovito ući. Mi svakog možemo razgulit, al nas yebe mentalitet. Gaće na Bradini skinemo, pustimo da nas yebe kako ko hoće. Ove sezone smo na Grbavici, u Zenici, Mostaru... pokazali da se i to mijenja. Majku mu, vrijeme je da više i Lištica padne, ovo je sezona gdje se sve lomi kad je FKS u pitanju.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 18 feb 2019, 18:37

Samozdravlje je napisao/la:
KrajisnikBosnjak je napisao/la:Bosno moja, divna mila, lijepa gizdava... Haaaaj, u tebi je Sarajevo, škola fudbala! :bih:

Eto malo i mene, u sevdah stilu. :)
Odakle ti ovo pade na pamet . To je bila antalgijska pjesma . :bow: @bordopoeta , @robertkosar , sjecateli se ove ?
U tebi je Safet Susic majstor fudbala. Tako se pjevalo na istoku :mrgreen: Pozdrav za staru bordo porodicu :thumbup:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 18 feb 2019, 18:37

Ući u utakmice sve do kraja mudovito. Ubjedljivo najkvalitetniju ekipu imamo. Ako se bude ulazilo labavo, ostavljas dojam da ti mogu raditi sta hoce. Pokazati zube pa ko god da dodje. U slucaju bilo kakvih varki, odmah dizati hajke i ne bojati se nikoga. Uz mnogo znanja, posluzit ce nas i malo srece koju nismo imali prethodnih sezona a onda da se sjecamo cijeli zivot i prepricavamo ramazan 2019. godine
JURIŠ

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 18 feb 2019, 18:37

Neka **** kup... Mi se trebamo usmjeit prema ligi. Kup je svakako utjesna nagrada. Po meni puno važnija tekma je sad protiv Tuzle. A o zrinjskom kad bude trebali protiv njih.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 feb 2019, 18:47

Zagor je napisao/la:Neka **** kup... Mi se trebamo usmjeit prema ligi. Kup je svakako utjesna nagrada. Po meni puno važnija tekma je sad protiv Tuzle. A o zrinjskom kad bude trebali protiv njih.
Ne razumijem kako ovo ljudi mogu izjaviti za jedini validan i priznat trofej pored lige? Ja evo ne znam
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 18 feb 2019, 18:48

Zagor je napisao/la:Neka **** kup... Mi se trebamo usmjeit prema ligi. Kup je svakako utjesna nagrada. Po meni puno važnija tekma je sad protiv Tuzle. A o zrinjskom kad bude trebali protiv njih.
Imas primjer u komsiliku sta se desi kad ides sa parolom **** kup idemo ligu uzeti
Mi imamo kvalitetniju i uigraniju ekipu, samo je stvar pristupa, ne sumnjam da cemo izaci hrabro i borbeno i uz takav pristup trebali bi proci zrinjski
Idto tako treba gurat u tom kupu do kraja ako se moze, imamo i kvalitwtne igrace na klupi, i sasvim dovoljno za rotacije i borbe za oba trofeja
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

kosevskobrdo
Kontakt:

Post Postao/la kosevskobrdo » 18 feb 2019, 18:58

Kakvo je to bolan kalkulisanje... maksimalno u svaku minutu svakog meča i uvjeren sam da nam niko ništa u ovoj zemlji ne može!
Ako treba udarat udaraj, ako treba kupovat vrijeme, lezi valjaj se, ako može peticu zabit, zabij!
Kao što ova dvojica napisaše prije, samo gazi!!
Ne može nam niko ništa! Naše je da nahajcamo jedni druge i da nas bude što više na tribini!!!
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 18 feb 2019, 19:11

Ma samo da odbrana bude kako treba, bolje mozda na pocetku dok se oni jos nisu uigrali..l
Sabrine mi moje!

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 18 feb 2019, 19:12

braco sta vi mislite koliko ce nas biti gore u Tuzli
ps.kako bi bilo dobro da nam daju sjever
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 18 feb 2019, 19:13

Ove sezone smo kući ubili Zrinju, Lišticu, Želju, fajtali se u Mostaru, na Grbavici, pregazili Kakanj koji nam je do sad bio penicilin, pregazili Krupu, u Zenici zahuktalog Čelika vile pronosale... Ova generacija ima srce kakvo nisu imale generacije unazad. Ova generacija je spremna na velike stvari, gdje su se drugi usr.ali ovi idu dignute glave.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 feb 2019, 19:14

UNFKS organizuje gostovanje u Tuzlu.
Cijena puta iznosi 12 KM za članove i 15 KM za one koji to nisu. Uplate se mogu izvršiti u prostorijama udruženja u SRIJEDU od 17:00h do 19:00h.

SVI U TUZLU!

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 18 feb 2019, 19:19

MortemHz je napisao/la:
Ne razumijem kako ovo ljudi mogu izjaviti za jedini validan i priznat trofej pored lige? Ja evo ne znam
Ne znam, mene nikad kupovi nisu zanimali uvijek sam ih gledao kao priliku da timovi koji lose stoje na tabeli spase sezonu ali mislim da ovaj tim ima snage i širine za duplu krunu i treba dati sve od sebe da se osvoji. Bez ikakvih kalkulacija do kraja sezone, jest da imamo loš primjer sa janjošem koji je isao do kraja na oba fronta i ostao praznih ruku ali sada nemamo samo 12,5 igraca kao tad.
Ima i toga da je kod nas kup važniji i da se gleda na njega kao bitan trofej i to je lijepo, kad pogledas kako se u engleskoj srozala vaznost kupa onaj carabao kup smijurija skoro svi igraju sa rezervama a fa kup kakvu tradiciju ima pa opet dosta timova gleda da sto prije ispadnu ali to su timovi koji igraju zavrsnice europskih talmicenja a mi ovdje sve stp mozemo osvojiti su ta liga i kup.
Ako bi morali birati ipak ligu ili kup svi bi sigurno odabrali trofej u ligi, a vjerovatno ne misle svi da imamo snage za oba trofeja.
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 18 feb 2019, 19:23

Sanjali smo mnogo skupa, Sarajevo i ja,
Da smo osvajaci kupa i da je nasa titula.

Bordo bijeli redom gaze dok im Horde ledja paze!
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 18 feb 2019, 19:24

kosevskobrdo je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:
GAZI
Sabinho je napisao/la:Gazi sve redom!
GAZI SVE !!!!!!!!!! :opaopa:
jeste prave gazije :mrgreen:
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Benko123, Bing [Bot], fks74, Railwayman30 i 66 gostiju.