nerminh74 je napisao/la:legenda reala je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:
uh sto se nas bivsi kapiten i vedeta napalio i zavali nam 15 koseva
PS
nisam negativac vec naprotiv
E baš sam neki dan nešto razmišljo, reko moram pitati nena ili tebe, kako smo mi "izgubili" ovu braću Šehović tu nam bili na dohvat ruke i zaigraju za Crnogorce

malo neninim terslukom, malo vise mensinim "prijateljskim savjetovanjem" i dobrim djelom njihovim opurtunizmom i cistim gledanjem njihovih interesa (npr. sead se ispalio iz bosne u buducnost i ako je sa 17 godina ima nekoliko utakmica sa finom minutazom u aba ligi) i malim djelom cinjenicom da jesu crnogorci
Sto Nermin rece, 100% sam upoznat sa situacijom u odnosu na bracu Sehovic. Nenad je otjerao Suada jer ga nikad nije mirisao, i sikanirao ga je kroz treninge, a Menso Bajramovic je istom dao prijateljski savjet, ako hoce igrati neka ide za CG, jer ga Neno ne mirise (isto kao da ce Neno biti dovijeka selektor). Suad se odlucuje da poslusa, za njim krece i mladji burazer i to je to. Odabrali su svoj put i neka im je sa srecom.
Sto se tice jcuerasnje tekme, ovo je uspjeh dobiti CG kako bilo i sa bilo kojim sastavom. Nama je ovo prva prijateljska tekma, neuigrani smo, dosta je novih igraca, i svaka pobjeda godi.
Nekima je izgleda draze kada izgubimo pa da mogu reci da imamo slab sastav, da odavno nije losiji bio itd itd.
Aci i ekipi definitivno treba dati sansu, evo @neno#4 je fino objasni, kosarka je ekipni sport i ako je Aco procjenio da mu Wright treba a Henry ne treba, to se mora ispostovati, ista situacija je i sa Perisicem i Naletilicem.
Pojma nemate koliko mi je drago da imamo nekog iz Sirokog u repci i zelja mi je da takvih igraca bude sto vise, jer ljudi trenutno su miljama ispred svih ostalih klubova u drzavi.
Nisam gledao tekmu pa ne mogu komentarisati igrace, ali ovo za sada ne izgleda lose. Vise me interesuje kako cemo igrati protiv Finaca koji su nas razmontirali na proslom EP i kako ce ekipa reagovati u tom mecu.
Dalje, sto se tice mladih, veliki je plus ovaj rad saveza, pa mi na ovaj nacin dobijamo kostur repke, mi se krpimo od odlaska Nene, Firketa i ekipe, od njih nemamo petorku kako treba, sve neko krpljenje, fali centar, fali krilo, fali plej, svakoj generaciji je nesto falilo, zato sto idu igrati za druge reprezentacije (najvise ove ex republike, Hrvatska, Slovenija, Srbija).
Dalje, treba se boriti za svakog igraca koji ce mozda nekad biti dobar, tako rade Hrvati, Slovenci, Srbi i svi normalni, Kuzmica je trebalo istrpiti dati mu par minuta u zvanicnoj tekmi i kaparisati ga za cijelu karijeru. Trenutno nismo igracki bogata nacija da se mozemo rasipati igracima, a nadam se da ce ovaj rad pojedinaca iz saveza to promijeniti.
Momci sretno i imate moju podrsku, Aco je obecao EP i ja mu vjerujem.
Za kraj jos samo odgovor na konstataciju da od koga je Gruzija bolja taj nema sta traziti na EP.
Mi od 1993 na EP nemamo sta da trazimo, pa ako ce ova ekipa i ovaj rad pozitivno utjecati da 2013 nemamo sta da trazimo a da 2015, 17, 19 imamo, treba ih podrzati jer opet napominjem mi bolje igrace od ovih nemamo.
Pozdrav.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921