Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
– Ja sam rođen u Zagrebu, tu sam odrastao, ali moj otac je iz Čitluka. Vezan sam jako za taj kraj, bio sam baš ljetos… Zbog porijekla imam pravo da igram i za BiH. Ipak, kontakt koji sam imao prošle godine je ujedno bio i posljednji, ljudi koji su nadležni znaju moju situaciju i moje mišljenje, mada ne bih o tome govorio u medijima. Zadržat ću za sebe, kaže nam Jakov Medić.
Nije teško zaključiti da je Mediću na prvom mjestu Hrvatska, što je, dodaje, normalna stvar.
– Znam dosta o reprezentaciji BiH, ponajviše preko Vasilja koji je tu već neko vrijeme, a poznajem i druge igrače. Ali, ipak to ne može uspoređivati s Hrvatskom u kojoj sam se rodio, odrastao… Ako me razumijete.
Nije teško zaključiti da je Mediću na prvom mjestu Hrvatska, što je, dodaje, normalna stvar.
– Znam dosta o reprezentaciji BiH, ponajviše preko Vasilja koji je tu već neko vrijeme, a poznajem i druge igrače. Ali, ipak to ne može uspoređivati s Hrvatskom u kojoj sam se rodio, odrastao… Ako me razumijete.
odyebo nas? pokusao izmajmunisat poziv hrvatske onom izjavom ali nije uspjelo, a mi zagrizli?Zukanovic je napisao/la: ↑12 nov 2022, 19:59– Ja sam rođen u Zagrebu, tu sam odrastao, ali moj otac je iz Čitluka. Vezan sam jako za taj kraj, bio sam baš ljetos… Zbog porijekla imam pravo da igram i za BiH. Ipak, kontakt koji sam imao prošle godine je ujedno bio i posljednji, ljudi koji su nadležni znaju moju situaciju i moje mišljenje, mada ne bih o tome govorio u medijima. Zadržat ću za sebe, kaže nam Jakov Medić.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Rekao je on davno da ne konta nositi naš dres.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Problem su meni Sandzaklije koje se rwzbacaju po Sarajevu i glume brate brate ,a tamo igraju za Srbiju kao Erhan Masovic prije Adem Ljajic i bice ih jos evobsad hoce i ovog Bazdara da kaparisu
hmm ne sjecam se
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Davno prežvakana priča, Sandžaklijama je komplikovano izvaditi pasoš.
Baždar je u teškoj situaciji i da sam na njegovom mjestu ne bi se previše isticao u medijima, a ni naši mediji ne bi trebali dizati prašinu.
Kada se uspije relocirati iz Srbije, tada ga možemo otvoreno ganjati a do tada ne treba mu horda četnika na grbači da mu psuju.
Pustiti momka nek igra dok ne dođe vrijeme.
Baždar je u teškoj situaciji i da sam na njegovom mjestu ne bi se previše isticao u medijima, a ni naši mediji ne bi trebali dizati prašinu.
Kada se uspije relocirati iz Srbije, tada ga možemo otvoreno ganjati a do tada ne treba mu horda četnika na grbači da mu psuju.
Pustiti momka nek igra dok ne dođe vrijeme.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Nije druze komplikovano sad je otvoreno sjediste ambasade BiH u Novom Sadu kad uzimaju nekretnine po Sarajevu tad dobijaju drzavljanstva vec problem je sto su oni godinama izgubili svoju diplomatsku povezanost sa Bosnom Vucic dodje prouci ajet iz sure Bekare i oni svi kleknu,a uciteljice pjevaju u skoli ne volim te Alija zato sto si balijaDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑12 nov 2022, 20:14Davno prežvakana priča, Sandžaklijama je komplikovano izvaditi pasoš.
Meni je Mediceva izjava vise nego korektna, čovjek je rođen i odrastao u Zagrebu, iskreno meni bi bilo cudno da kaze da ima vece emocije prema BiH nego prema zemlji u kojoj je rođen i još je Hrvat uz sve to. Mislim da nije zatvorio vrata, ovo je poruka da je tu, ali da se ne nameće. Uostalom, Ivan Radeljic i Mirko Hrgovic nisu bili rodjeni u BiH, ali su dres BiH nosili sasvim korektno.
Samed Bazdar zeli za Bosnu i Hercegovinu igrati njegov dido je radio u Sarajevo isto Erhan Masovic samo sto je Masovic glupan, Banja Lucani mu uzeo mijesto. U našu reprezentaciju bi imao mijesto i možda mogucnost da igra Evropsko jednog dana abd ponovo Svijetsko.
Pa ako nije vidio na primjeru Ljajica nije pjevao himnu odma ga izostavili sa spiska normalno da je i Masovic isti slucaj trenutno su tanki u odbrani pa ga drze..
Pa Bazdar sam kaze da mu je Dzeko idol i da prati reprezentaciju BiH.
Jasno je iz aviona koga srce zeli, ali tesko zbog pritiska.
Valjda ce otici sto prije iz Partizana pa da se to rjesava.
Moze se naci neki nacin i za pasos siguran sam.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Slazem se 100% njega su masakrirali preko medije i nije bio jedno vrijeme u reprezentaciju Srbije.
-
- Kontakt:
Nije istinaa...na prvom mjestu kaze da su mu uzori vlahovic i mitrovic , Benzema, pa tek onda onako i Edina spomenuo nekako ono...samo da ispadne uljudan djeluje.forgempp je napisao/la: ↑12 nov 2022, 21:19Pa Bazdar sam kaze da mu je Dzeko idol i da prati reprezentaciju BiH.
Jasno je iz aviona koga srce zeli, ali tesko zbog pritiska.
Valjda ce otici sto prije iz Partizana pa da se to rjesava.
Moze se naci neki nacin i za pasos siguran sam.
Jeste rekao da ponekad prati repku ali nije sad neki veliki navijac i dotako se mladjih igraca.
Cak stavise momak kaze da u Srbiji ima dobar status i da ga cijene kao igraca.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
E jbg onda.Imajednabrigada je napisao/la: ↑12 nov 2022, 22:42Nije istinaa...na prvom mjestu kaze da su mu uzori vlahovic i mitrovic , Benzema, pa tek onda onako i Edina spomenuo nekako ono...samo da ispadne uljudan djeluje.
Jeste rekao da ponekad prati repku ali nije sad neki veliki navijac i dotako se mladjih igraca.
Na fb je neka stranica napisala kako on kaze da je mu je Dzeko idol i da je jedan od najboljih napadaca zadnjih 10 godina.
Ili tako nesto.
Znaci fake.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Dao prije par dana intervju za sportske..ba, između ostalog:forgempp je napisao/la: ↑12 nov 2022, 22:55E jbg onda.Imajednabrigada je napisao/la: ↑12 nov 2022, 22:42Nije istinaa...na prvom mjestu kaze da su mu uzori vlahovic i mitrovic , Benzema, pa tek onda onako i Edina spomenuo nekako ono...samo da ispadne uljudan djeluje.
Na fb je neka stranica napisala kako on kaze da je mu je Dzeko idol i da je jedan od najboljih napadaca zadnjih 10 godina.
Ili tako nesto.
Znaci fake.
O uzorima
O našoj reprezentaciji
” Što se tiče naših igrača tu su Vlahović i Mitrović, Ljajić i naravno Edin Džeko”
Bosna i Hercegovina je uvijek imala jak nacionalni naboj, kao i igrače koji su bili vodeći u svojim klubovima. Jedna plejada vrhunskih asova na čelu sa Edinom Džekom, koji je po meni jedan od najboljih svjetskih napadača u posljednih desetak godina.
Bosna i Hercegovina danas ima veoma talentovane mlade igrače i siguran sam, kada dođe vrijeme za to, da će na pravi način zamijeniti “staru gardu".
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Pa fake ...vecinom ti nasi portali pisu lazi ili ne prenose kako se kaze, a vidim ima i ovdje forumasa lupi glupost samo eto neka se pise bilo staa a niko se ne bi ni potrudio da dodje do nekih provjerenih informacija.forgempp je napisao/la: ↑12 nov 2022, 22:55E jbg onda.Imajednabrigada je napisao/la: ↑12 nov 2022, 22:42Nije istinaa...na prvom mjestu kaze da su mu uzori vlahovic i mitrovic , Benzema, pa tek onda onako i Edina spomenuo nekako ono...samo da ispadne uljudan djeluje.
Ili tako nesto.
Znaci fake.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Puno vi dajete paznje krs portalima poput sinanovog, onim vicinim ulizicama sa bhfudbala itd.
To vode sve amateri. Pusti to.
Bolje mi informacije imamo ovdje. Pa za Huseinbasica i Hamulica su culi momci ovdje prije bilo kojeg portala.
To vode sve amateri. Pusti to.
Bolje mi informacije imamo ovdje. Pa za Huseinbasica i Hamulica su culi momci ovdje prije bilo kojeg portala.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ovi njegovu izjavu tumače da bi kao htio igrati za nas ali da smo jasno opcija B kako ja ovo shvatam.
Apsolutno jasno i prihvatljivo
https://reprezentacija.b.a/375009-zeli- ... -misljenje
Apsolutno jasno i prihvatljivo
https://reprezentacija.b.a/375009-zeli- ... -misljenje
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 12 gostiju.