Kvalifikacije za EUROBASKET 2025
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Kvalifikacije za EUROBASKET 2025
I izasla je informacija, da Francuzi dolaze u Zadar nekada danas poslijepodne ili navecer, te da bi navodno odradili u Zadru samo jedan lagani trening...Znaci dolaze ljudi da odrade posao i vozi nazad, nema neke zajebancija, izlazaka i lumpovanja...jos ovo ako bude tačno za Brankovica i Bozica, ja sam u glavi miran... Jest da ne znam, sta ce Defanzivnivezni da mi kaze na to... 

Zadnja izmjena: Vaya, dana/u 20 feb 2025, 13:58, ukupno mijenjano 1 put.
Izronit ce stari, za one sto ga vole
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Ma ne moze ovo zaustaviti 5 Hezonja, a ne tamo neki Mavra ili Samanic...
- relativizam
- Kontakt:
ma sta vam j ljudi ,valja se izboriti za eurobasket pored onakvih imena i mrcina,sta mislis da sad neki neznanac ubaci 30 hrvatskoj pa taj je sebi obezbijedio kartu za euro.
ovi ce se jos vise boriti da dobiju nego zvijezde koje imaju zacementirano mjesto u timu a dobili a izgubili pa im ovo dodje kao izlet
ovi ce se jos vise boriti da dobiju nego zvijezde koje imaju zacementirano mjesto u timu a dobili a izgubili pa im ovo dodje kao izlet
Sesar potvrdio, nema Bozica i Brankovica...
Hrvati imaju 3 i po normalna igraca za ovu utakmicu... Hezonja, Smith, Samanic i Mavra... Ovo ako Francuska ne uzme, pa makar atmosfera bila k'o Beogradskoj areni, onda definitivno priznajem da nema pojma nista o kosarci...
Hrvati imaju 3 i po normalna igraca za ovu utakmicu... Hezonja, Smith, Samanic i Mavra... Ovo ako Francuska ne uzme, pa makar atmosfera bila k'o Beogradskoj areni, onda definitivno priznajem da nema pojma nista o kosarci...
Zadnja izmjena: Vaya, dana/u 20 feb 2025, 15:17, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Red je bio da i Hrvatima neko otpadne, ne moze samo Francuska ostajati bez glavnih igraca 
Edit:
Kvota na wwin
Hrvatska 2,04
Francuska 1,69

Edit:
Kvota na wwin
Hrvatska 2,04
Francuska 1,69
Zadnja izmjena: 19vendetta87, dana/u 20 feb 2025, 15:17, ukupno mijenjano 2 puta.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Sve je ovo ok . Al ja ne vjrrujem u Francusku reprezentaciju pa oni su hrvate dobili kuci 10 tak razlike ne bas glat a igrali su i Lesort ,Poirier, Yabusele.
Ko prvi do Mejdana, njegova stolica... 

Hvala na dzabe karti

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Zamaskiran pogrešan dio ulaznice, reklo bi se 

-
- Kontakt:
Problem je sto Hrvati igraju dobro protiv jakih ekipa , tako da sumnjam da Fr moze do pobijede …
U 14h u Tuzlanku na piće i lagano zauzet poll-position pred B tribinom...

Nek se drug ne brine za mene, ja sam u Rajvosa, na TV BiH - Kipar, na laptopu pored Hrvatska - Francuska i lagano...

Ja mislim da je ovdje najprije pitanje jesu li Hrvati diplomatski riješili ovu utakmicu. Bilo bi dobro da smo mi pravili kontraofanzivu, ali kod nas nema ko da radi to. Ako nisu, ako će utakmica biti fer i poštena, mislim da su sad Hrvatima baš opale šanse bez Božića i Brankovića. Ostali su na premalo igrača koji mogu imati ozbiljnu ulogu, a pogotovo jer će se sad većina skrivati iza Hezonje.
Uz Hezonju, ovdje je najozbiljniji igrač ubjedljivo Šamanić kojeg Francuzi moraju atletski razvaliti. Problem sa Šamanićem je premali broj utakmica za reprezentaciju i nikakva uloga. Teško će on, ko praktično novajlija, uzeti toliko rizika. Može zablistati, ali ni tu nije zlatna situacija. Mavra mora povući, a pitanje je koliko može i koliko ima kvaliteta. Uz njega i Smith mora igrati utakmicu života, a nije u nekoj mega sjajnoj formi. Ali ok, on će isporučiti svoje.
Dario Drežnjak u ovakvoj utakmici ne može isporučiti puno. Mateo slično, samo je on još preskočio par posljednjih utakmica (možda čak rovit). Radovčić neće smjeti pogledati na koš osim ako je sam kao duh. Kapusti, Jordanu, Perkoviću, Ljubičiću i Skari, pa i gore Mavri, su najveće prednosti što se znaju iz Splita (što može biti i problem ako ovaj uigrava neki kontra sistem). Helem, ja ga **** ako ovi iz Splita mogu razvaliti Francusku.
I ovdje širina ne postoji. Ramljak i Bundović su bili korisniji u rotaciji od većine ovih gore. Smith-Mavra-Hezonja-Drežnjak-Šamanić. Eto, mogu u vrh glave to ovako poredati. Ko će ući i isporučiti nešto?
Uz Hezonju, ovdje je najozbiljniji igrač ubjedljivo Šamanić kojeg Francuzi moraju atletski razvaliti. Problem sa Šamanićem je premali broj utakmica za reprezentaciju i nikakva uloga. Teško će on, ko praktično novajlija, uzeti toliko rizika. Može zablistati, ali ni tu nije zlatna situacija. Mavra mora povući, a pitanje je koliko može i koliko ima kvaliteta. Uz njega i Smith mora igrati utakmicu života, a nije u nekoj mega sjajnoj formi. Ali ok, on će isporučiti svoje.
Dario Drežnjak u ovakvoj utakmici ne može isporučiti puno. Mateo slično, samo je on još preskočio par posljednjih utakmica (možda čak rovit). Radovčić neće smjeti pogledati na koš osim ako je sam kao duh. Kapusti, Jordanu, Perkoviću, Ljubičiću i Skari, pa i gore Mavri, su najveće prednosti što se znaju iz Splita (što može biti i problem ako ovaj uigrava neki kontra sistem). Helem, ja ga **** ako ovi iz Splita mogu razvaliti Francusku.
I ovdje širina ne postoji. Ramljak i Bundović su bili korisniji u rotaciji od većine ovih gore. Smith-Mavra-Hezonja-Drežnjak-Šamanić. Eto, mogu u vrh glave to ovako poredati. Ko će ući i isporučiti nešto?
Vec dugo su Hrvati nebitni, neatraktivni da bi njihov izostanak sa takmicenja nesto znacio.zaostrog je napisao/la: ↑20 feb 2025, 16:05Ja mislim da je ovdje najprije pitanje jesu li Hrvati diplomatski riješili ovu utakmicu. Bilo bi dobro da smo mi pravili kontraofanzivu, ali kod nas nema ko da radi to. Ako nisu, ako će utakmica biti fer i poštena, mislim da su sad Hrvatima baš opale šanse bez Božića i Brankovića. Ostali su na premalo igrača koji mogu imati ozbiljnu ulogu, a pogotovo jer će se sad većina skrivati iza Hezonje.
Ima li neko kartu?
Ima evo iznad, prelistaj. Samo iskopiras i dodjes prije njega

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je