31.03.2026 BiH - Italija
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: 31.03.2026 BiH - Italija
vidim evo Visko se zali nema srba u reprezentaciji, kad pogledam sastav jedini srbin Jovo Lukic poslan na tribine, pa to i jest zapravo recept uspjeha bez srba ova reprezentacija fakat odlicno izgleda.
Upravo mi na tiktoku iskoci snimak gdje se na Gattuzovom intervjuu odmah poslije utakmice jace cuju ljiljani nego ono sto on prica. Trnci.
- Wilshere10
- Kontakt:
Hahah oj j3bem vam majku lazljivu. Neka vas je Vucic ugasio kerovi.Igrao je i Rade Krunić, pa ne igra više, zato što je pjevao himnu, složili su se obojica.
Što se Viško upalio. Realno sve je pogrešno rekao u podcastu. Ni jednu jedinu pohvalu nije rekao za našu reprezantaciju. Da pohvali bar nekog igrača.
Gownari teski.Wilshere10 je napisao/la: ↑04 apr 2026, 14:19Hahah oj j3bem vam majku lazljivu. Neka vas je Vucic ugasio kerovi.Igrao je i Rade Krunić, pa ne igra više, zato što je pjevao himnu, složili su se obojica.![]()
Onaj Visko je visegodisnji Novakov dickrider, jel ?
Pa sto se ne ugleda na svog idola koji je normalan covjek, koji je u Zenici pratio i navijao za BiH.
A onaj drugi olinjali ker (jel Gojko) jos gori od njega. "Otjerali sve srbe, pa sad ginu za BiH"
Gojku je toliko tesko da je nazvao Keana Majmunom hahahabalet3 je napisao/la: ↑04 apr 2026, 14:37Gownari teski.Wilshere10 je napisao/la: ↑04 apr 2026, 14:19Hahah oj j3bem vam majku lazljivu. Neka vas je Vucic ugasio kerovi.Igrao je i Rade Krunić, pa ne igra više, zato što je pjevao himnu, složili su se obojica.![]()
Pa sto se ne ugleda na svog idola koji je normalan covjek, koji je u Zenici pratio i navijao za BiH.
A onaj drugi olinjali ker (jel Gojko) jos gori od njega. "Otjerali sve srbe , pa sad ginu za BiH"Majku li vam bezobraznu nacionalisticku.
Kaze da je majmun ono zabio za 0 2 to je gotova prica hahahahaahha
Nek pjene ko ih J**+
U pravu si.1921ljoze je napisao/la: ↑04 apr 2026, 14:40Gojku je toliko tesko da je nazvao Keana Majmunom hahahabalet3 je napisao/la: ↑04 apr 2026, 14:37Gownari teski.Wilshere10 je napisao/la: ↑04 apr 2026, 14:19
Hahah oj j3bem vam majku lazljivu. Neka vas je Vucic ugasio kerovi.![]()
A onaj drugi olinjali ker (jel Gojko) jos gori od njega. "Otjerali sve srbe , pa sad ginu za BiH"Majku li vam bezobraznu nacionalisticku.
Nek pjene ko ih ****
Nek pjene, ko ih J**+.
Stoki je toliko krivo sto smo se plasirali na SP, da se i ne trude da sakriju to
S druge strane, npr. Maminjo jest ludak ali se vidi da mu je drago sto smo se plasirali. I prije tekma sa talijanima je najavljivao pobjedu
Toliko im je drago da je glavni fokus meča bio na Italiji. Neka krepaju od muke. Kako pratim intenzivno tenis, znam Viška i uvijek mi se činio kao najnormalniji mogući Srbin bez ikakvih nacionalističkih izjava. S druge strane onaj Govedarica je skriveni četnik. Za Gojka ne znam toliko, činio se okej.
Baš me razočarao Viško. Nebitno skroz, slijedi im decenijsko guslanje dok Hrvati i mi ostvarujemo rezultate.
Baš me razočarao Viško. Nebitno skroz, slijedi im decenijsko guslanje dok Hrvati i mi ostvarujemo rezultate.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Kome je cilj da se unosi negativna atmosfera i daje prostor ovim nebitnim likovima, počevši od Vranješa, Ahmedhodžića, do ove dvojice pokemona?
Samo ignore.
Samo ignore.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
A gdje ima cijeli podcast tacnije plakanje?1921ljoze je napisao/la: ↑04 apr 2026, 14:40Gojku je toliko tesko da je nazvao Keana Majmunom hahahabalet3 je napisao/la: ↑04 apr 2026, 14:37Gownari teski.Wilshere10 je napisao/la: ↑04 apr 2026, 14:19
Hahah oj j3bem vam majku lazljivu. Neka vas je Vucic ugasio kerovi.![]()
Nek pjene ko ih ****
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Ne kontaminirajte ovaj pdf sa alkoholiziranim prekodrinskim krezubasima. Hvala Vucicu jedino na tome sto je ugasio ko opusak SK i ovakve pijandure protiv ovog krezavog smrada eliminisao iz etera 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Pozorišna atmosfera."Sjedeći tamo, rekli smo jedni drugima da je biti na tribinama još gore. Osjećate se potpuno bespomoćno usred onog grotla, nesposobni da barem na neki način pokažete svoju podršku, onako kako bismo to mogli da smo bili dolje, na klupi", izjavio je ofanzivac Bologne.
Koji je izvor ove izjave?CAGarfia je napisao/la: ↑04 apr 2026, 16:06Pozorišna atmosfera."Sjedeći tamo, rekli smo jedni drugima da je biti na tribinama još gore. Osjećate se potpuno bespomoćno usred onog grotla, nesposobni da barem na neki način pokažete svoju podršku, onako kako bismo to mogli da smo bili dolje, na klupi", izjavio je ofanzivac Bologne.![]()
Italijanski reprezentativac i nogometaš Bologne Nicolo Cambiaghi u intervjuu za Quotidiano Sportivo osvrnuo se na bolan neuspjeh reprezentacije Italije i neodlazak na Svjetsko prvenstvo, opisujući teško iskustvo koje je doživio posmatrajući ključni meč u Zenici s tribina.Rosicky je napisao/la: ↑04 apr 2026, 16:15Koji je izvor ove izjave?CAGarfia je napisao/la: ↑04 apr 2026, 16:06Pozorišna atmosfera."Sjedeći tamo, rekli smo jedni drugima da je biti na tribinama još gore. Osjećate se potpuno bespomoćno usred onog grotla, nesposobni da barem na neki način pokažete svoju podršku, onako kako bismo to mogli da smo bili dolje, na klupi", izjavio je ofanzivac Bologne.![]()
Klix prenio.
Kad procitas par put izjavu sve je nelogicnija.Samo prevedeno bez uklapanja kontekstaCAGarfia je napisao/la: ↑04 apr 2026, 16:15Italijanski reprezentativac i nogometaš Bologne Nicolo Cambiaghi u intervjuu za Quotidiano Sportivo osvrnuo se na bolan neuspjeh reprezentacije Italije i neodlazak na Svjetsko prvenstvo, opisujući teško iskustvo koje je doživio posmatrajući ključni meč u Zenici s tribina.
Klix prenio.
Ne znam da li je neko do sad pitao, ali da li je neko snimio utakmicu i pustio je da je skinemo nek je imamo skinutu ?