ne znas dovoljno.king33 je napisao/la:Kolko ja znam na All Star-u na sutanje trica se sam prijavis isto tako i zakucavanje i ono za playmakere sto ima
A ima i mogucnost da igra na onoj utakmici raising stars ( ako ovako nastavi igrat vjerovatno ce bit na all staru )
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
jest prvo je imao tamo na pocetkulumani je napisao/la:zizu1991 je napisao/la:Ne znam da li je iko postavljao, ako jeste, moja greška, jer nisam primjetio.
[youtube][/youtube]
Ako me pamcenje dobro prati,ovo mu je bilo 2 kucanje u sezoni![]()
koliko je samo bitno za njega sto je stabilan mentalno i da je znao kako samo treba biti strpljiv i raditi, raditi i raditi, konacno ce sve da se isplati kako mirza to i zasluzuje, ponos nase drzave 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Zna li neko ukupan procenat za 3 poena Mirze, od prve utakmice pa do ove sinoc 
king33 je napisao/la:Kolko ja znam na All Star-u na sutanje trica se sam prijavis isto tako i zakucavanje i ono za playmakere sto ima
A ima i mogucnost da igra na onoj utakmici raising stars ( ako ovako nastavi igrat vjerovatno ce bit na all staru )
trenutno je on vrlo,vrlo daleko od te raising stars tekme
28%OTNYS_YNWA je napisao/la:Zna li neko ukupan procenat za 3 poena Mirze, od prve utakmice pa do ove sinoc
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
- EdenHazard
- Kontakt:
kako smo mi ovdje slavili sinoc

Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
- skyisthelimit
OTNYS_YNWA je napisao/la:Zna li neko ukupan procenat za 3 poena Mirze, od prve utakmice pa do ove sinoc
sut za 3 poena je 10/35
http://www.nba.com/playerfile/mirza_tel ... stats.html" onclick="window.open(this.href);return false;
15.10 - 15.06 ...
OTNYS_YNWA je napisao/la:Zna li neko ukupan procenat za 3 poena Mirze, od prve utakmice pa do ove sinoc
28,6%

sto je ispunio rubriku
5 off skokova :O to je odlican ucinak
Zadnja izmjena: delko, dana/u 06 jan 2013, 13:49, ukupno mijenjano 1 put.
kako se meni cini, sudeci po ovim utakmicama sto sam gledao, mirzu dosta simpatise deron williams sto je veoma bitna stvar u ovakvoj ekipi kao sto su netsi 
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sa tim prosjekom, šanse da dobije poziv za kontest, jednake su da ja zaigram u 'Niksima sljedeće sezone. 
Malo čitam po official sajtu na nba.com, i lijepo je vidjeti da je Mirza i tu u prvom planu. Njegova izjava poslije utakmice, fotografije zakucavanja.. Ali, ipak najinteresantnije je da su kao citat večeri uzeli izjavu trenera vezanu baš za Mirzu.
Ipak shvataju da je Mirza veoma važan igrač, i da se iz njega može mnogo šta izvući.

Ipak shvataju da je Mirza veoma važan igrač, i da se iz njega može mnogo šta izvući.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
fora je u tom da je on negdje od prosle tekme (sa wizardsima) krenuo da igra finu kosarkuOTNYS_YNWA je napisao/la:Sa tim prosjekom, šanse da dobije poziv za kontest, jednake su da ja zaigram u 'Niksima sljedeće sezone.
BaDa12 je napisao/la:Malo čitam po official sajtu na nba.com, i lijepo je vidjeti da je Mirza i tu u prvom planu. Njegova izjava poslije utakmice, fotografije zakucavanja.. Ali, ipak najinteresantnije je da su kao citat večeri uzeli izjavu trenera vezanu baš za Mirzu.
i da je drukčiji igrač od evansa i humphriesa
i veoma je bitno da je taj procenat zasnovan na malo sutanja i lako se popravlja ako se uhvati prava forma 
Ja nisam ocekivao ovaku igru u odbrani ozbiljno ne mogu da vjerujem da je ovako napredovao , mislio sam da ce bit propuh u odbrani i samo sutat . Sinoc je pokazao da je all round na ovakvom nivou kad bi igrao na vrhuncu svoje karijere bio bi veliki uspijeh imat npr prosjek poena 14 6 skokova i 2 asis zavidna statistika. Mozda sam subjektivan ali mislim da moze cak i vise od toga al vidjet cemo sve. Ugl igra u odbrani je fantasticna , repka ce se popravit za 30 % u odbrani ako on ovako bude igrao i na eurobasketu. Ovaj trener radi fino vratio ih je malo u igru sa ove 3 vezane pobjede. Doduse treba njima vremena , i miamiju je trebalo vremena da se uigraju a uzmimo u obzir da su james wade i bosh daleko kvalitenija trojka od williams lopez jj ...
Pa ako ti znas dovoljno reci kako sve ide, ima jos vremena da se mirza popravi ima sansu za sutiranje trica i rising stars game jbg valjda ce jedno od ovog uspjet ako svaku tekmu bude igro slicno il bolje od ove moze nastupiti u oba takmicenjaarmin dju je napisao/la:ne znas dovoljno.king33 je napisao/la:Kolko ja znam na All Star-u na sutanje trica se sam prijavis isto tako i zakucavanje i ono za playmakere sto ima
Blago nama, Mirza je konačno proradio.
Njegova igra se zasniva na šutevima, a kada ga ide onda ima i veću minutažu. Zato se nadam da će održati visok procenat istih, pogotovo za 3 poena. Drago mi je što ga P.J Carlesimo koristi u rotaciji i što je uočio njegovu vrijednost, trudi i rad (na treninzima). Igru u odbrani je popravio, što mi se jako sviđa i zbog reprezentacije. Treba nam Teletović koji dijeli banane, skače i bori se pod svojim košem. 
covjek napravio 5 off skokova a ti kazes borba samo pod svojim kosemClaus je napisao/la:Blago nama, Mirza je konačno proradio.Njegova igra se zasniva na šutevima, a kada ga ide onda ima i veću minutažu. Zato se nadam da će održati visok procenat istih, pogotovo za 3 poena. Drago mi je što ga P.J Carlesimo koristi u rotaciji i što je uočio njegovu vrijednost, trudi i rad (na treninzima). Igru u odbrani je popravio, što mi se jako sviđa i zbog reprezentacije. Treba nam Teletović koji dijeli banane, skače i bori se pod svojim košem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.