NBA draft
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha
Re: NBA draft
Jbt zar su Bullsi dali i pick Wolvesima za ono smece od igraca

- tuzlak1987
- Kontakt:
Bullsi kada nekom drugom biraju igraca taj igrac standardno dobar bude 
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Puca jer pojma nemaju.Daj ti meni svaki dan vrhunskog na postu i da je dobar defanzivac u odnosu na to isto sa sutem .alemsa je napisao/la:Vidis li @nezalaganje ove Centre, svaki puca. Kakav post to su davnine
NEZALAGANJE je napisao/la:.
NEZALAGANJE kako cemo proci s Collinsom i kako vidis frontcourt Juka-Collins
Giles i ovaj Latvijac bi bili savrsen draft al daj Boze da ijedan padne do 27. i 28. picka 
Ali ne lozi se vise niko na to, ne igra se vise tako, furka je sut. Gledaj i Lonzo Balla 12 midrange uzeo za godinu. Samo obruc i tricaNEZALAGANJE je napisao/la:Puca jer pojma nemaju.Daj ti meni svaki dan vrhunskog na postu i da je dobar defanzivac u odnosu na to isto sa sutem .alemsa je napisao/la:Vidis li @nezalaganje ove Centre, svaki puca. Kakav post to su davnine
NEZALAGANJE je napisao/la:.
Fox
JJ
Giles
VLADE!!!!!!!!!!
JJ
Giles
VLADE!!!!!!!!!!
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Idi Vlade u piz.du maternu 
Al kakav posao covjek napravi na draftu, brutalno fakat
Al kakav posao covjek napravi na draftu, brutalno fakat
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne znam sta da ti kazem.Pokretljiv je decko puno i daje lijep spaceing.Nije to lose ovako na oko,posebno kad ti Dame i CJ kreiraju.Treba vidjeti kako ce se snaci defanzivno?Ima rada na njemu,sto se kaze,ali nije los.Chinaglia je napisao/la:NEZALAGANJE kako cemo proci s Collinsom i kako vidis frontcourt Juka-Collins
Ova kuc.ka momka koji je tek izabran i ostvario životnu želju pita šta bi poručio Lakersima vezano za Lonza. .Pa jbem ti majku
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Uzeo mi GilesaMig_Mig je napisao/la:Sta ti je Vlade krivEpidaurus je napisao/la:Idi Vlade u piz.du maternu
Vjeruj, isto sam pomislio...Wtf lady?Lillard je napisao/la:Ova kuc.ka momka koji je tek izabran i ostvario životnu želju pita šta bi poručio Lakersima vezano za Lonza. .Pa jbem ti majku
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
To su ti Ameri i njihov hajp. Iskoristit ce svaku priliku za jos price o nekom ko se najbolje prodaje. Ruzno fakat, isto sam pomislio kad sam slusao.sajo10 je napisao/la:Vjeruj, isto sam pomislio...Wtf lady?Lillard je napisao/la:Ova kuc.ka momka koji je tek izabran i ostvario životnu želju pita šta bi poručio Lakersima vezano za Lonza. .Pa jbem ti majku
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- AshburtonG
- Kontakt:
Al najgore od svega sto ovaj Lonzov stari bas trolla, frajer uziva u paznji, vidi se da se zajebava, i po nacinu govora i po ekspresiji lica. Nenadyebivo glupa nacija jbt. Frajer spominje da mu je Isus prije rodjenja sina rekao, da ce igrati u Lakerskima, a ovaj novinar drzi mikrofon sav ozbiljan, kao da je ovaj upravo nesto pametno rekao.
Pa ko ne bi onda nastavio sa sprdancijom.
btw. Tatum je jedan veliki gospodin. Momcino dabogda ROY dobio.
Pa ko ne bi onda nastavio sa sprdancijom.
btw. Tatum je jedan veliki gospodin. Momcino dabogda ROY dobio.
Malo je offtopic, al meni je smiješno kad mi za nekog mislimo da je glupa nacija, a kod nas Zvezde Granda najgledanija stvar na tvu. Ne mislim da ti gledaš Zvezde Granda, al poenta je da gledaš malo oko sebe gdje živimo.AshburtonG je napisao/la:Nenadyebivo glupa nacija jbt.
Lavar je car.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kawhi je napisao/la:Malo je offtopic, al meni je smiješno kad mi za nekog mislimo da je glupa nacija, a kod nas Zvezde Granda najgledanija stvar na tvu. Ne mislim da ti gledaš Zvezde Granda, al poenta je da gledaš malo oko sebe gdje živimo.AshburtonG je napisao/la:Nenadyebivo glupa nacija jbt.![]()
Lavar je car.
Kako dobro rečeno.
Sacramento daleko najbolje prosao na draftu.
Zadnja izmjena: harden, dana/u 23 jun 2017, 04:12, ukupno mijenjano 1 put.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ja uvijek imam osjećaj da Nuggetsi imaju bar 24 igrača u rosteru.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin