Blaze je napisao/la:Prenosi i dalje.filip13 je napisao/la:je li spotklub više ne prenosi talijansku košarku?
jbg,ja dugo nisam vidio da prenose
Blaze je napisao/la:Prenosi i dalje.filip13 je napisao/la:je li spotklub više ne prenosi talijansku košarku?
Ima li na Totalu?BelminM23 je napisao/la:BHT 1 HD nema u ponudi m-tel-a
Kad neku utakmicu lige prvaka ne mogu gledati na Areni zbog BHT-a dođe mi muka
nemaBlaze je napisao/la:Ima li na Totalu?BelminM23 je napisao/la:BHT 1 HD nema u ponudi m-tel-a
BelminM23 je napisao/la:BHT 1 HD nema u ponudi m-tel-a
Poštovani,
Trenutno nemamo informacije u vezi toga, ostanite nas pratiti.
LIjep pozdrav.
Ma opusti se ,i ako je tako to je samo za podrucije Hrvatske,isto tako Arena Sport HR prenosi F1 u Hrvatskoj vec duze vrijeme dok je u Srbiji i dalje na SK,dok npr. SK CG prenosi neke utakmice Lige prvaka.messilla je napisao/la:Nisam znao da je pokrenuta Arenasport 6 u Hrvatskoj. Navodno ponajviše radi Engleza.
Do sada su se prava kupovala u jednom paketu za ovo naše područje.HaRakIRi46 je napisao/la:Ma opusti se ,i ako je tako to je samo za podrucije Hrvatske,isto tako Arena Sport HR prenosi F1 u Hrvatskoj vec duze vrijeme dok je u Srbiji i dalje na SK,dok npr. SK CG prenosi neke utakmice Lige prvaka.messilla je napisao/la:Nisam znao da je pokrenuta Arenasport 6 u Hrvatskoj. Navodno ponajviše radi Engleza.
Mislim da je SK HR mnogo slabiji od SK koji se emituje na podrucju Srbije odnosno BiH i da zbog toga gube prava koje SK ima ekskluzivno za podrucje Srbije i BiH
Bit će.arelinho je napisao/la:Da li definitivno ima EURO na BHT-u posto su se zalili da nemaju dovoljno para da otkupe prava prenosa ??
madridist je napisao/la:Evo sad ovaj na bht potvrdi prenos svih tekmi na ep i olimpijadu na javnim servisima..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.