potpisao je ljetos za Olimpiczmaj gradacac je napisao/la:imal ko kakve inf o alimanovicu hoceli potpisat ?
ma vidio sam ja njegov profil na transfermarketu, ali mi je i dalje tip nepoznat. Nije se baš puno o njemu pričalo dok je igrao u BH ligi.zmaj gradacac je napisao/la:zmaj_bosn
taj brate ev za koga je sve igrao:
Season Team Competition
2010/2011 Novi Pazar Prva Liga 202 6 2 4 1 8 0 1 0 0
2009/2010 Sloboda Tuzla Premier Liga 985 12 12 0 1 0 1 0 0 0
2009/2010 Kriens Challenge League 95 2 1 1 0 0 0 0 0 0
http://www.transfermarkt.de/de/serif-ha ... 39951.html ew i link njegov transfermarket
haha, naviklo smo mi da se u zadnje dvije godine dosta taraba nadje u Zvijezdiscudetto je napisao/la:pozz komsije,mogu vam reci samo nemojte se puno radovati hasicu jer je to taraba od igraca
sta ste to poceli dovoditi samo Slobodin otpadak,mislim na karadzu pa sad i ovog smokljana
dobro care razumijem ja to sve,samo se ti meni nemoj ljutit stazmaj gradacac je napisao/la:komsija nedovodimo mi vec oni glavni u klubu znas nije ni nama drago kad cujemo takve vjesti..!!!
A ako nas i taj bude pojačao, onda ne znam šta višeneznalica je napisao/la:...moze li jedno pitanje???....prati li neko te pripreme zvijezde i kakav je na njima vehabovic momak je prosle godine igrao za vukovar druga liga hrvatske???
znaci tako los!!!hvala za info...zmaj_Bosne je napisao/la:A ako nas i taj bude pojačao, onda ne znam šta višeneznalica je napisao/la:...moze li jedno pitanje???....prati li neko te pripreme zvijezde i kakav je na njima vehabovic momak je prosle godine igrao za vukovar druga liga hrvatske???![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.