Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Vedad Ibisevic
Ah, i dobri su oni i nazad, ali previše osciliraju. Ja poštujem Gladbacham , ali nisam vidio momčadi koja igra tako loše u gostima kao oni. Bobadilla samo trči i trudi se, ostali stagniraju. Ko zna osim Boga naravno, da se neće upravo suprotno desiti noćas.
Šteta što nema Seje, neću moći da uživam u njegovim centaršuetvima i slobodnjacima, ali nadam se da će makar Vedo zabiti.
Šteta što nema Seje, neću moći da uživam u njegovim centaršuetvima i slobodnjacima, ali nadam se da će makar Vedo zabiti.
- Principatus
- Kontakt:
Fuj jedanasterac za Gladbach, Nilson igrao rukom.
Vedad do sada dobar, bori se, probija, ali fali mu jedan dobar pas.
Da njihova defenziva...
Da njihova defenziva...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Igrao rukom ali metar izvan sesnaesterca.Principatus je napisao/la:Fuj jedanasterac za Gladbach, Nilson igrao rukom.
Da njihova defenziva...
Vedo u skok duelima ko' da ima tri tone u guzici.Pa ga zakovalo za zemlju.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Stvarno je ovaj Hoffenheim žalostan u usporedbi na lani 

Hahaha ne samo da je zalostan vec i smijesan.Jeste li vidjeli sta sad njihov golman uradi,skeceve izvodi teske kao fucking amater neki.Neutral je napisao/la:Stvarno je ovaj Hoffenheim žalostan u usporedbi na lani

Kako Ibisevic igra?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Nista posebno , ko da ga nema.Cartman je napisao/la:Kako Ibisevic igra?
× Plava krv ispod koze ×
- Legenda_BiH
- Kontakt:
Evo gube 0-2.. stvarno lose
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.
-
- Kontakt:
Penal van 16erca, gol iz ofsajda, i propusteno igranje rukom igraca gladbacha... nije vala Hoffenheimova noc. 

Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
- Principatus
- Kontakt:
2 gola su primila, jedan iz jedanesterca koji nije bio i iz offside. A odbrana i golman im danas katastrofa.
Vedad ce osjediti tamo naprijed, iza njega setaju loptu oko 16erca, ali nema pasa.
Vedad ce osjediti tamo naprijed, iza njega setaju loptu oko 16erca, ali nema pasa.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Jednom riječju "SRAMOTA". Poštujem Gladbach kao ekipu, to sam i prije rekao i napisao, ali ovako "ratardirano" ponašanje na terenu je nešto posebno. Žao mi je Vede i Carlosa Eduarda, a ostali nisu ni za naše lige.
Oni su odron od ekipe. Ne mogu se sastaviti sa loptom. Ljudi prolaze pored njih kao da ih nema, dodaju a Hoff. ne moze ni pas normalan da naprave. Vedo i da hoce ne moze nista sa ovakvom igrom tima da napravi...
- Principatus
- Kontakt:
Ovo nije normalno, ne znaju jednu jedinu loptu u 16erac uputiti. Nula. Ba i Ibisevic totalno odsjeceni.
VEDOOOOOOOOOOO
R.I.P Vedran Puljić
-----------Cassillas--------------
Ramos----Pepe----Albiol---Arbeloa
-----------Cassillas--------------
Ramos----Pepe----Albiol---Arbeloa
- Principatus
- Kontakt:
To care, super od Eduardo. Veeeedoooo! 

bravo Vedooo 

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
-
- Kontakt:
Mogu oni jos jedan zabiti..
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
hehe kao na igricama , eduardo trcii pa trokut a vedo je saceka i kocka i to je too