Lige petice

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Najbolja liga je...?

Premiership
277
43%
Primera Division
164
26%
Seria A
99
15%
Bundesliga
90
14%
Le Championat
10
2%

Ukupno glasova: 640

Padovan
Kontakt:

Re: Lige petice

Post Postao/la Padovan » 27 avg 2015, 22:26

KopLfc je napisao/la:West Ham na osnovu fair playa dobio.
Nisam znao za ovu praksu, evo sad baš čitam, samo ovo bi moglo koštati Englesku dodatnog pada, jer im se koeficijent dijeli sa 8, a West Ham ispao, a evo i Southampton pred ispadanjem.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 27 avg 2015, 22:41

Očekujem tezu da je Southampton igrao s drugim sastavom, a nije sasvim točno to, i da je zbog toga ispao. Recimo nekoliko provotimaca nije bilo veceras ni u sastavu Athletica Bilbaoa, ali su uredno prosli dalje :). Za razliku od Sotona.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

KopLfc
Kontakt:

Post Postao/la KopLfc » 27 avg 2015, 22:47

Bez 7 prvotimaca pa ti vidi. Samo dokaazali da im puca qrac za ovim smijesnim takmicenjem od kojeg nemaju nikakve koristi kad ga ne mogu osvojiti,to ostavljamo sirotanima spancima.

Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 27 avg 2015, 22:49

KopLfc je napisao/la:Bez 7 prvotimaca pa ti vidi. Samo dokaazali da im puca qrac za ovim smijesnim takmicenjem od kojeg nemaju nikakve koristi kad ga ne mogu osvojiti,to ostavljamo sirotanima spancima.

Sirotani su na osnovu tog takmicenja dobili peto mjesto u LP, a znamo koliko to nosi love, i renome klubu koliko dize. No, ocito to govori koliko su Englezi nemocni. Nocas Bilbao takođe bez par prvotimac. Vidim Benata ni na klupi.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 27 avg 2015, 22:50

Adi_Zepce je napisao/la:Očekujem tezu da je Southampton igrao s drugim sastavom, a nije sasvim točno to, i da je zbog toga ispao. Recimo nekoliko provotimaca nije bilo veceras ni u sastavu Athletica Bilbaoa, ali su uredno prosli dalje :). Za razliku od Sotona.
O tome sam vec pisao.. :kafa: :urnebes:

Nego prerano ispadaju ovi klubovi iz Evrope...koliko ih je jos ostalo (mislim na ove iz NBA PL) ako ne docekaju proljece bice da su se cuvali za mjesto i konacni plasman u NBA PL :urnebes:
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 27 avg 2015, 22:50

Englezi nastavljaju dominirati. :kafa:
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze

KopLfc
Kontakt:

Post Postao/la KopLfc » 27 avg 2015, 22:51

Sevilla je mnogo bolji klub od Sotona i moze osvojiti evropa ligu plus im to donosi zaradu s obzirom na sirotinjska primanja u domacoj ligi. Soton ispao na vrijeme,ne zele se ljudi boriti za opstanak dzaba.

710 Apperances
186 Goals

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 27 avg 2015, 22:52

Gabon je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Očekujem tezu da je Southampton igrao s drugim sastavom, a nije sasvim točno to, i da je zbog toga ispao. Recimo nekoliko provotimaca nije bilo veceras ni u sastavu Athletica Bilbaoa, ali su uredno prosli dalje :). Za razliku od Sotona.
O tome sam vec pisao.. :kafa: :urnebes:

Nego prerano ispadaju ovi klubovi iz Evrope...koliko ih je jos ostalo (mislim na ove iz NBA PL) ako ne docekaju proljece bice da su se cuvali za mjesto i konacni plasman u NBA PL :urnebes:
Ma bolje ba 8 zavrsiti u EPL nego osvojiti EL i izboriti LP. Ko ce ba igrati utakmice sa Bayernom, Barcom, Realom, PSG, Juvetom kad mozes igrati s Norwichom, Stoukom, Bournemouthom itd :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

KopLfc
Kontakt:

Post Postao/la KopLfc » 27 avg 2015, 22:53

Pa gdje ce soton osvojiti evropa ligu daj malo ozbiljnosti,pogledaj samo jacinu klubova koji su osvajali,svi za klasu-dve iznad svetaca.

710 Apperances
186 Goals

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 27 avg 2015, 22:54

KopLfc je napisao/la:Bez 7 prvotimaca pa ti vidi. Samo dokaazali da im puca qrac za ovim smijesnim takmicenjem od kojeg nemaju nikakve koristi kad ga ne mogu osvojiti,to ostavljamo sirotanima spancima.

:urnebes:

Ma ja.
Totenham takodjer GODINAMA :kafa: kad skontali DA NE MOZE pa povuci potekni prosle godine u najjacem sastavu ali dzaba naprasi ga prosle godine Besiktas, Firenca :kafa:
Zadnja izmjena: Gabon, dana/u 27 avg 2015, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 27 avg 2015, 22:55

KopLfc je napisao/la:Sevilla je mnogo bolji klub od Sotona i moze osvojiti evropa ligu plus im to donosi zaradu s obzirom na sirotinjska primanja u domacoj ligi. Soton ispao na vrijeme,ne zele se ljudi boriti za opstanak dzaba.

:lol: :mrgreen:

bolje ih braniš od ove blamaže, nego što bi ih i sam Koeman branio :crazy:

e moj Ronalde, kad strašni Midtjylland ne možeš proci :facepalm: - propucaj si koljeno

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 27 avg 2015, 22:57

KopLfc je napisao/la:Pa gdje ce soton osvojiti evropa ligu daj malo ozbiljnosti,pogledaj samo jacinu klubova koji su osvajali,svi za klasu-dve iznad svetaca.

Pa to cekam cijelo vrijeme i da cujem. Da je Sevilla klasu iznad Svetaca, da je Bilbao klasu iznad njih, kao i Villarreal. Pa bila je ovdje teza da bi Stouk razbacao Valenciu, Atleticu i sl. A koliko pratim Soton je ipak jaci od momcadi sa prohladnog "Britania" stadiona :mrgreen: :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 27 avg 2015, 22:57

LE je jako bitna, koliko za koeficijent kluba, toliko i za konačni koeficijent lige. Italijani sa značajnijim angažmanom u LE mogu vrlo lahko nadoknaditi prednost Engleza od 4 boda.

To je ta zayebancija, koja će koštati Engleze ako im se još jednom ponovi užasna ili prosječna sezona u LP. Sa tri mjesta u LP možeš onda kurcem mahati.
Zadnja izmjena: messilla, dana/u 27 avg 2015, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 27 avg 2015, 22:57

let3 je napisao/la:
KopLfc je napisao/la:Sevilla je mnogo bolji klub od Sotona i moze osvojiti evropa ligu plus im to donosi zaradu s obzirom na sirotinjska primanja u domacoj ligi. Soton ispao na vrijeme,ne zele se ljudi boriti za opstanak dzaba.

e moj Ronalde, kad strašni Midtjylland ne možeš proci :facepalm: - propucaj si koljeno
Čitaj malo jbt, može ali ne želi. :kafa:

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 27 avg 2015, 22:58

let3 je napisao/la:

Golem je put do finala. :kafa: Najbolji se dokazu..
Ali najbolje timove iz NBA PL ugurati u 1/2, 1/4 EL tj. LP :urnebes:

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 27 avg 2015, 22:59

Nema potrebe da 'Stouk' razbaca Valenciu.
Dosta su ih Labudovi razbacivali
A.F.C. Bournemouth!

KopLfc
Kontakt:

Re: RE: Re: Lige petice

Post Postao/la KopLfc » 27 avg 2015, 23:01

Adi_Zepce je napisao/la:
KopLfc je napisao/la:Pa gdje ce soton osvojiti evropa ligu daj malo ozbiljnosti,pogledaj samo jacinu klubova koji su osvajali,svi za klasu-dve iznad svetaca.

Pa to cekam cijelo vrijeme i da cujem. Da je Sevilla klasu iznad Svetaca, da je Bilbao klasu iznad njih, kao i Villarreal. Pa bila je ovdje teza da bi Stouk razbacao Valenciu, Atleticu i sl. A koliko pratim Soton je ipak jaci od momcadi sa prohladnog "Britania" stadiona :mrgreen: :mrgreen:
Pa ja sam vrlo realan,to govorim cijelo vrijeme Sotonovi igraci kopacke ne mogu vezati Sevillinim to je to. ;) Dovoljno je vidjeti kako se Sevilla suprostavila Barci,to Soton nikad ne bi mogao.
Da nemaju ovoliko koristi u domacoj ligi,vjerujem da bi sveci ozbiljnije shvatili takmicenje.
Isto tako mislim da ce Liverpool i Totenhem ove godine ozbiljno shvatiti jer tesko preko lige mogu do top 4.

@let3 Ma treneri u Engleskoj su truba odavno.
710 Apperances
186 Goals

JFH9
Kontakt:

Post Postao/la JFH9 » 27 avg 2015, 23:01

Nemoj rambo, sad ce bacati pricu kako je Bilbao razbacio velikog Fergusona itd.
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 27 avg 2015, 23:03

rambo16 je napisao/la:Nema potrebe da 'Stouk' razbaca Valenciu.
Dosta su ih Labudovi razbacivali
Koliko je bilo u Engleskoj?. Ko je kome na kraju gledao u leđa?. Kakva je tada bila situacija u Valenciji?. Svađe na relaciji trener-igraci-navijaci?. Od devete minute s igracem manje.

www.valencia-balkan.net

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 27 avg 2015, 23:07

Ma Labudovi vas razbacali. Niste znali šta vas je snašlo

Kakvo je stanje u Southamptonu trenutno?
A.F.C. Bournemouth!

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: enobarca, HP46, Jabroni i 23 gosta.