Reprezentacija Italije

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Novi selektor?

1. Mancini
34
29%
2. Conte
53
45%
3. Spalletti
16
13%
4. Guidolin
16
13%

Ukupno glasova: 119

Denno
Kontakt:

Re: Reprezentacija Italije

Post Postao/la Denno » 26 jun 2014, 15:03

De Rossi sad negativac :facepalm: Jbg izgleda neki nikad nisu igrali fudbal,zakacili se sa nekim bili i iznervirani i tako..

Barem je uvijek ozb u repki i ostavlja srce na terenu,na posljednjem Euru na kojem je Italija dominirala bio je jedan od najboljih u timu i sigurno je korisniji za ekipu nego Balo kojeg jako gotivim al se mora uozb.
embrace the chaos

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 26 jun 2014, 15:05

Sad što se tiče konkretno ovog SP-a ne znam što je Mario bio gori od ostalih, istina imao je par prilika koje je morao iskoristiti protiv Kostarike ali da je bio gori od ostalih, nije. Najveći krivac za ispadanje Italije je sudija a i realna ograničenost sastava.
Zadnja izmjena: FaraonTM, dana/u 26 jun 2014, 15:05, ukupno mijenjano 1 put.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 26 jun 2014, 15:05

Denno je napisao/la:De Rossi sad negativac :facepalm: Jbg izgleda neki nikad nisu igrali fudbal,zakacili se sa nekim bili i iznervirani i tako..

Barem je uvijek ozb u repki i ostavlja srce na terenu,na posljednjem Euru na kojem je Italija dominirala bio je jedan od najboljih u timu i sigurno je korisniji za ekipu nego Balo kojeg jako gotivim al se mora uozb.
Pa ti bas "koji si igro nekad fudbal" bi trebao da znas da za totalni krah ne moze biti kriv jedan igrac.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 26 jun 2014, 15:06

Bas je De Rossi rekao da je samo Mario kriv ;)
embrace the chaos

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 26 jun 2014, 15:07

Nije kriv ni sudija, kriv je Prandeli
Il Club più titolato al mondo!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 26 jun 2014, 15:09

Denno je napisao/la:Bas je De Rossi rekao da je samo Mario kriv ;)
Ja koliko vidim on prica o jednom liku iz reprezentacije u ovim citatima sto su momci iznad iznijeli.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 26 jun 2014, 15:11

A_d_0 je napisao/la:
Ja koliko vidim on prica o jednom liku u ovim citatima sto su momci iznad iznijeli. I prica o nekoj temperaturi kao da je samo njemu temperatura, ovim ostalim ljepota.
Za temperaturu se zalio i Prandelli i Pirlo i Marchisio,De Rossi jeste bocnuo Maria,al sta je slagao? Svi znamo da je ovaj ne ozb i da se glupira,napravi oje karton morao je izaci,jedini dobar spic u reprezentaciji,a da je De Rossi prljavac i nivo Chiellinija,e nije bas.
embrace the chaos

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 26 jun 2014, 15:14

Denno je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:
Ja koliko vidim on prica o jednom liku u ovim citatima sto su momci iznad iznijeli. I prica o nekoj temperaturi kao da je samo njemu temperatura, ovim ostalim ljepota.
Za temperaturu se zalio i Prandelli i Pirlo i Marchisio,De Rossi jeste bocnuo Maria,al sta je slagao? Svi znamo da je ovaj ne ozb i da se glupira,napravi oje karton morao je izaci,jedini dobar spic u reprezentaciji,a da je De Rossi prljavac i nivo Chiellinija,e nije bas.
A da je De Rossi uradio nesto genijalno u poslednje vrijeme i nije bas, tako da on nema prava ni osnove da nekog podbada. Nit je kapiten, nit je vodja, nit je najbolji. A Balotelli na ovom prvenstvu sasvim solidan. Navijaci Milana znaju koliko ga ja ne mogu bas radi ponasnja, ali bio je sasvim korektan.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 26 jun 2014, 15:17

Protiv CR dvije sanse dobre fulao,pokusavao prebacit golmana.Protiv Urugvaja ostavio ekipu na cjedilu i ko zna sta sve radi na treninzima,nije ga samo De Rossi kritikovao,eto vidis i ostali su,al naravno nije samo on kriv.Ne razumijem zasto De Rossi nema pravo kritikovati? Igrao je sve pozicije u reprezentaciji i uvijek je ginuo.
embrace the chaos

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 26 jun 2014, 15:50

Ima De Rossi pravo da kritikuje ali to se ostavi za svlačionicu među saigračima, ili u četiri oka a ne daju se takve izjave gladnim medijima gdje upireš prstom u jednog igrača. Bez ovog igrača Italija ne bi imala ni pobjedu onu protiv jadnih engleza. Da se razumijemo Italijani su veći rasisti i fašisti od nas balkanaca. To svako zna ko je bar jedan dan bio u Italiji. Sigurno je da na Marija gledaju drugačije a i on sam je retardiran u glavu i malo mu treba da napravi piz.dariju.
De Rossi je po meni ponajbolji igrač Italije zadnjih godina ali nakon ovakvog istupa jasno je da će on zauvijek ostati il capitano futuro a ne vero capitano. Ja dugo pratim Italijane i ne sjećam se da se desilo da je nakon eliminacije bilo ovakvih prozivanja.
Zadnja izmjena: _forzamilan_, dana/u 26 jun 2014, 15:53, ukupno mijenjano 1 put.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 26 jun 2014, 15:53

_forzamilan_ je napisao/la:Ima De Rossi pravo da kritikuje ali to se ostavi za svlačionicu među saigračima, ili u četiri oka a ne daju se takve izjave gladnim medijima gdje upireš prstom u jednog igrača. Da se razumijemo Italijani su veći rasisti i fašisti od nas balkanaca. To svako zna ko je bar jedan dan bio u Italiji. Sigurno je da na Marija gledaju drugačije a i on sam je retardiran u glavu i malo mu treba da napravi piz.dariju.
De Rossi je po meni ponajbolji igrač Italije zadnjih godina ali nakon ovakvog istupa jasno je da će on zauvijek ostati il capitano futuro a ne vero capitano. Ja dugo pratim Italijane i ne sjećam se da se desilo da je nakon eliminacije bilo ovakvih prozivanja.
Sa ovim se slazem,nije trebao javno.
embrace the chaos

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 26 jun 2014, 15:55

Kad je De Rossi šaketao i dijelio laktove, Balolotelli je vjerujem još išao u osnovnu školu. :eh:

Lik koji je više puta ostavio svoju ekipu na cjedilu idiotskim potezima nema pravo da ikome drži moralne lekcije.

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 26 jun 2014, 16:01

Ma ružno je to jer je ionako calcio sjeban, ne znam da može gore jbg.

Suarez dobio veliku kaznu za onaj ugriz

OFFICIAL: Luis Suárez is suspended for the next 9 matches + banned for 4 months from any football-related activity.

Nešto mi žao jer je igračina al opet zaslužio je al nema šanse da će ga ovo opametiti :lol:
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 26 jun 2014, 16:45

_forzamilan_ je napisao/la:Ma ružno je to jer je ionako calcio sjeban, ne znam da može gore jbg.

Suarez dobio veliku kaznu za onaj ugriz

OFFICIAL: Luis Suárez is suspended for the next 9 matches + banned for 4 months from any football-related activity.

Nešto mi žao jer je igračina al opet zaslužio je al nema šanse da će ga ovo opametiti :lol:
Luis Suárez has also been fined 100.000 Swiss francs (roughly €82.200) pi'ckin dim :urnebes:
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 27 jun 2014, 16:20

E hoće se usrećiti ako dovedu Allegrija :rol:

Mada izgleda je'beno rossi-balo-šaravi, samo umjesto polija (čuj poli :rol: ) ugurati verrattija.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 27 jun 2014, 21:49

Ako želimo da gledamo ljepotu igre onda Spalettija za selektora, a ako želimo patnju i ispadanje u grupnoj fazi onda ...

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 28 jun 2014, 01:14

alegri i mancini za samoubojstvo :!:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 28 jun 2014, 12:53

Cassano o Buffonu i ostalim senatorima: "Da smo pobijedili to bi bilo zbog njih, ovako smo izgubili i to je zbog nas. Ne zaboravimo da smo pobijedili utakmicu u kojoj upravo Buffon nije branio."

kakva budala. :bow:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 03 jul 2014, 14:23

http://sportske.jutarnji.hr/direktor-ta ... -/1203476/" onclick="window.open(this.href);return false;
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.