GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
5
13%
- Ademi
9
23%
- Ivanusec
4
10%
- Majer
1
3%
- Orsic
15
38%
- Petkovic
5
13%

Ukupno glasova: 39

VolimTz
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la VolimTz » 20 sep 2011, 15:46

nime_tm87 je napisao/la:slika

I opet ne mogu da vjerujem covjek koji vam je sve dao... :o
Pitaj sta je uzeo !!
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 20 sep 2011, 15:56

VolimTz je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:slika

I opet ne mogu da vjerujem covjek koji vam je sve dao... :o
Pitaj sta je uzeo !!
sta god da je grupna faza nakon 10 godina

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 20 sep 2011, 17:50

5:0 pobjeda u 1.kolu kupa kod nekih levata, zabili Kramarić, Šitum, Morales i 2 puta Šimunić
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 20 sep 2011, 21:42

AJAXOV branič Nicolai Boilesen zbog ozljede će propustiti barem dvije iduće utakmice u Ligi prvaka.

Boilesen je 19-godišnji lijevi bek koji se ozlijedio nakon samo 17 minuta igre u nedjeljnom derbiju s PSV Eindhovenom, a prema prvim prognozama neće ga na terenu biti više od mjesec i pol dana.

Danski reprezentativac, javlja Uefina službena stranica, neće igrati protiv Reala (27. rujna) i na Maksimiru 18. listopada, ali trebao bi biti spreman za uzvrat nizozemskog i našeg prvaka
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 21 sep 2011, 15:18

nime_tm87 je napisao/la: sta god da je grupna faza nakon 10 godina
A tih 10 godina je on bio na celu kluba :mrgreen:

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 23 sep 2011, 19:56

Za nekoliko trenutaka Dinamo će odigrati susret 9.kola protiv Lokosa na Maksimiru ali kao gost. Dinamo nastupa u sastavu:
Kelava, Tonel, Vida, Ibanez, Tomečak, Sammir, Leko, Kovačić, Calello, Badelj, Rukavina.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 24 sep 2011, 09:07

Gostujuca pobjeda Dinama nad Lokomotivom 2-1 i nastavak dominacije u HNL-u. Domaci su poveli preko Skvorca u 26', a preokret je donjeo Fatos Bequraj koji je usao u 36' umjesto ozlijedjenog Tomecaka. U 41' je zabio za poravnanje i tim se rezultatom otislo na odmor, pocetkom drugog dijela, u 50' zabija za 1-2 i slavlje Dinama na gostovanju u Maksimiru. Kruno Jurcic je nakon utakmice izjavio da je razocaran s realizacijom. Dinamo je iz 25 suteva prema golu Mitrovica uspio zabiti samo 2 puta. Mozda nebi bilo lose da se realizira nova prica o Inzaghiju, koja ce rlo vjerovatno zavrsit kao i ona s Raulom, al Mamic nas uvijek iznenadi pa se mozemo nadat. Utakmicu je obiljezio jedan eksces, zaista cudan. BBB su zajednicki krenuli na tribinu i oduzeti su im transparenti podrske generalima i hrvatske zastave. Za ove transparente je nekako moguce povjerovat, al da na utakmici dva hrvatska kluba ne smijemo unijet hrvatsku zastavu je apsurdno, te su Boysi odlucili da nece uc na stadion, no nakon 20 minuta su usli i bodroli plave momke. Zanimljivo i da su iz kluba objavili nakon utakmice da je u posljednje dvije ligaske utakmice unisteno 20 stolica na sjevernoj tribini. Jedna od tih utakmica je ona s Varazdinom kad su se Boysi vratili na Maksimir nakon bojkota, a druga je jucerasnje gostovanje kod Lokomotive koja takodje koristi maksimirski stadion. Nadam se da ce ubuduce nogomet bit u prvom planu, jer ovo nam zaista ne treba. Jurcic je jos izjavio da sastav za Lyon nije odredio, a nakon utakmice s Lokomotivom ja mislim da je Bequraj siguran u napadu.

Spartak
Kontakt:

Post Postao/la Spartak » 24 sep 2011, 15:21

Glupe li lige :!: :?:

Ricky
Kontakt:

Post Postao/la Ricky » 24 sep 2011, 15:23

Dva bratska klubova Dinamo i Lokomotiva to je sve Mamićevo ;)
Dio Porta

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 26 sep 2011, 12:24

Badelj za uefa.com

Kapetan zagrebačkog Dinama Milan Badelj dao je intervju za službenu internetsku stranicu UEFA-e uoči dvoboja 2. kola Lige prvaka i gostovanja kod Lyona Dejana Lovrena...

Riječ je o dvoboju koji je na rasporedu u utorak na Gerlandu, a Milan Badelj je u intervjuu progovorio o povratku Lige prvaka u Zagreb nakon 12 godina, te je dao procjenu Dinamovih mogućnosti u tom natjecanju.

Dinamo je posljednji put igrao u Ligi prvaka dok ste vi još pohađali školu. Sjećate li se tih trenutaka?

- Da, naravno da se sjećam. Te dvije sezone (1998/99, 1999/00) bile su jedne od najvećih u klupskoj povijesti. Nadam se da možemo doprinijeti Dinamovoj povijesti upisavši i sami pobjedu u Ligi prvaka.

Da li ste ikad sanjali da ćete zaigrati za Dinamo u Ligi prvaka?

- Svi klinci iz Zagreba sanjaju o igranju za Dinamo i normalno je da sanjaju kako igraju protiv klubova poput Real Madrida, Barcelone, Manchester Uniteda, svih najvećih europskih momčadi.

Tada je Dinamo igrao u skupinama sa Manchester Unitedom i Ajaxom. Ovoga puta ponovo će igrati s Ajaxom, kao i Real Madridom.

- Da, neće biti lako. Mislim da je skupina iznimno atraktivna, Real i Ajax su poznati po igranju dobrog nogometa, a Lyon je vrlo jaka momčad puna kvalitete. Vjerujem da će svaka utakmica biti veliki spektakl za naše navijače.

Da li su vas prijašnja iskustva u Europa ligi pripremila na veliko iskustvo u Ligi prvaka?

- Mislim da nam je natjecanje u Europa ligi u posljednje tri ili četiri godine puno pomoglo. Nismo potpuno neiskusni i iskustvo koje smo stekli pomoći će nam u teškim nadolazećim trenucima.

Kakvu atmosferu možemo očekivati u vašim domaćim utakmicama u skupini D?

- Bit će fantastično. Ljudi su predugo čekali na Ligu prvaka u Zagrebu i mislim da su grad i publika zaista prigrlili naš uspjeh. Siguran sam da će publika biti naš 12. igrač. Oni vide kvalitetu naše momčadi ove sezone, naš pobjednički mentalitet i činjenicu da dajemo sve na terenu za klub. Želio bih im zahvaliti na divnoj podršci.

Kojoj gostujućoj utakmici se najviše veselite?

- Real Madridu na Santiago Bernabeuu. To je sveti stadion. Mogu već zamisliti peto kolo kada ćemo ondje igrati, ali ta je utakmica još daleko i imamo još puno utakmica prije.

Koji je Dinamov cilj u LP?

- Ušli smo u skupinu LP-a iz četvrtog bubnja klubova i slovimo kao autsajderi. Ipak, ne bismo igrali ovdje da ne vjerujemo u sebe i nadamo se da ćemo iznenaditi te velike momčadi. Dat ćemo sve od sebe, pa ćemo vidjeti kamo će nas to odvesti.

Igrali ste već uz Lyonovog Dejana Lovrena dok je on bio član Dinama i bili ste dobri prijatelji. Da li ste pričali s njim nedavno?

- Da, vidio sam ga na reprezentativnom okupljanju. On zna da im neće biti lako. Međutim, on je uvjeren da će oni pobijediti, dok sam ja siguran da se to neće dogoditi! Šalili smo se oko toga. Pričekajmo i vidimo što će biti.

Mamić uoči Lyona: Sve osim poraza bio bi dobar rezultat. Vjerujem u momčad i Jurčića!

Ako odbijete red hvalospjeva o Lyonu i čuvenu krilaticu "mi znamo i mi želimo", teško da se išta više moglo izvući od pospanih Dinamovaca. Neka pričaju na terenu...

Nešto prije 10 sati “modra” ekspedicija poletjela je prema Lyonu. Svoje mjesto u čarteru pronašao je i Ivan Tomečak. Veznjak koji je pružio nekoliko dojmljivih partija na europskim gostovanjima unazad par sezona sanirao je ozlijedu gležnja.
- Spreman sam. A hoću li igrati na Gerlandu ovisi o treneru - bio je kratak Tomečak. Ništa više nismo čuli i od ostatka družine. Ako odbijete red hvalospjeva o Lyonu i čuvenu krilaticu “mi znamo, mi možemo i mi želimo”, teško da se išta više moglo izvući od pospanih Dinamovaca. Uostalom, neka pričaju na terenu...
- Rijetko kada idem s ovakvim veseljem na neku europsku utakmicu - rekao je Zdravko Mamić koji je istaknuo kako su nade Dinama na sasvim realnoj podlozi.
- Sve osim poraza bio bi dobar rezultat. Vjerujem u ovu momčad i Krunu Jurčića - završio je Mamić.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 27 sep 2011, 11:34

Večeras po pozitivan rezultat
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 27 sep 2011, 13:24

sretno Dinamu večeras, remi ko koća, poraz ništa strašno.
Najvjerojatniji sastavi:
LLoris
Reveillere Bakary Kone Lovren Cissokho
Gonalons Kallstrom
Briand Grenier Bastos
Gomis

VS

Beqiraj
Ibanez Sammir Badelj
Pokrivač Calello
Cufre Tonel Vida Leko
Kelava
EDIT: Izgleda umjesto Cufrea Ibanez, a umjesto Ibaneza Kovačić.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 27 sep 2011, 16:58

sretno dinamu veceras
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 27 sep 2011, 17:35

Još oko 3 sata do utakmice, popizdio sam više čekajući je
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 27 sep 2011, 18:47

samo hrabro, idemo po pobijedu :mrgreen:

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 27 sep 2011, 23:14

Igrali su pod pritiskom, nadam se da će protiv Ajaxa biti bolje.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 28 sep 2011, 00:32

nema opravdanja, s jednim napadacem ne mozemo pobijedit nikog...iducu utakmicu ako ne pocne s dva spica necu ni gledat...i on mozak stavlja opet Ibaneza na bocnog koji je u obrani katastrofa, on je dobar samo prema naprijed, ubili su nas ovi po boku...trebao je lijepo odmah Simunica na lijevog bocnog, a Cufre na desnog il obratno, Leko na zadnjeg veznog, Ibanez i Badelj krila, Sammir ofanzivni vezni i Ante i Fatos i spicu...zabili bi gol sigurno, mozda bi cak i izvukli nesto...s ovom taktikom se znalo da cemo izgubit, ne mozemo uzet bod braneci ce cijelu utakmicu...svi mi jako dobro znamo da je napad najbolja obrana...svaka cast i malom Kovacicu, al nije pametno dijete forsirat u Ligi Prvaka, ne znam jel on svjestan kakvo je to natjecanje, on stavlja dijete da mu igra od prve minute, vjerovatno po naredbi uzvisenog kako bi se mali brzo utopio za veliku lovu...bilo bi lijepo da Kruno sad ode i da nam dodje netko sposoban...

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 28 sep 2011, 13:34

Za Ajax bi moglo ovako:
Kelava
Vida Tonel Šimunić Cufre
Calello Sammir
Badelj Ibanez
Beqiraj Rukavina
Još konkuriraju: Pokrivač, Tomečak i Kovačić (Leku nisam stavio jer mi se čini da ima 2 žuta i da ne može, kao ni Vrsaljko koji mora pauzirati još jednu zbog crbenog)

Protiv Reala u gostima igrati totalni bunker
Kelava
Vrsaljko Vida Tonel Šimunić Cufre
Badelj Calello Leko Sammir
Rukavina :D

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 28 sep 2011, 15:19

ŽDRIJEBOM u Kući hrvatskog nogometa u Zagrebu određeni su domaćini utakmica osmine finala nogometnog kupa.

Raspored odigravanja utakmica je: HAŠK - Dinamo, Hajduk - Karlovac, Vinogradar - Slaven Belupo, Varaždin - Istra 1961, Zagreb - Split, Rudeš - Cibalia, Osijek - Radnik i Rijeka - Inter.

Povjerenstvo za natjecanje kupa na ždrijebu je utvrdilo da će se utakmice Osijek - Radnik i Rijeka - Inter Z. odigrati u utorak 25. listopada dok su ostale utakmice predviđene u redovitom terminu u srijedu 26. listopada, ukoliko klubovi ne postignu drugačiji dogovor.

Utakmice HAŠK-Dinamo i Vinogradar - Slaven Belupo odigrat će se u dnevnom terminu od 15:00 sati jer na stadionima domaćina nema reflektora dok se ostale mogu igrati u večernjem terminu prema satnici koju odredi domaćin.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 28 sep 2011, 17:40

Galion je napisao/la:Za Ajax bi moglo ovako:
Kelava
Vida Tonel Šimunić Cufre
Calello Sammir
Badelj Ibanez
Beqiraj Rukavina
Još konkuriraju: Pokrivač, Tomečak i Kovačić (Leku nisam stavio jer mi se čini da ima 2 žuta i da ne može, kao ni Vrsaljko koji mora pauzirati još jednu zbog crbenog)

Protiv Reala u gostima igrati totalni bunker
Kelava
Vrsaljko Vida Tonel Šimunić Cufre
Badelj Calello Leko Sammir
Rukavina :D

ja bi protiv Reala stavio 3-4-3, ioako su nam sanse minimalne, pa ako vec gubimo nek gubimo muski...vise volim izgubit 7-2, nego 3-0...barem dva puta skocim od srece kad zabijemo :D

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []