Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
@Lily Sretan rodjendan sve najbolje..
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
Hvala punohammers je napisao/la:@Lily Sretan rodjendan sve najbolje..
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Kakva poplava? Gdje? Jao drame, mogu oprati noge u Neretvi sa kucnog praga

hammers je napisao/la:@Lily Sretan rodjendan sve najbolje..

Support Velez, It's logical! ★
Draga Lily, Sretan rodendan i sve najbolje & najljepse od srca ti zelim kako na forumu tako i u privatnom (realnom) zivotu)

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Pridružujem se čestitkama ! Sve najbolje ! 
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
Sretan rodjendan!
- the scouser
- Kontakt:
Sretan rodjendan Lily,sve najbolje 
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- rob do bagro
- Kontakt:
Kad covjek pomisli da je sve uredu,a onda ti stigne losa vijesti, prije 2 sata mi je njegov jaran javio da mu je se stanje pogorsalo, da je poceo da krv povraca, ne znam koliko je to sad ozbiljno, sta vi mislite???
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- the scouser
- Kontakt:
Uf to je strasnorob do bagro je napisao/la:Kad covjek pomisli da je sve uredu,a onda ti stigne losa vijesti, prije 2 sata mi je njegov jaran javio da mu je se stanje pogorsalo, da je poceo da krv povraca, ne znam koliko je to sad ozbiljno, sta vi mislite???
Nego zna li se koji su to debili sto su ga boli?
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
- rob do bagro
- Kontakt:
Ma ne zna se jos nista, policija jos uvijek traga za pociniteljima, al imaju neke sumnje ko je to bio.Sve sto budem cuo obavjesticu vas.
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Nije ok daj Bože da je neko čišćenje bojim se da nije unutarnje krvarenje,nije baš uredu ta pojava.
Polako,valjda će bit bolje,mlad organizam.
Polako,valjda će bit bolje,mlad organizam.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Obavjestavaj nas i dalje..rob do bagro je napisao/la:Ma ne zna se jos nista, policija jos uvijek traga za pociniteljima, al imaju neke sumnje ko je to bio.Sve sto budem cuo obavjesticu vas.
ne znam da li je dobro sto povraca krv.. kao sto kaze @bambina- samo da nije unutrasnje krvarenje ..
kao sto kazes to je bilo prije 2 h.. ima li ista novo?
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Ne vjeujem ni ja. Jer nigdje nisam procitao nesto o ovome?
http://www.--- SPAM ---/vijesti/clanak/u-bi ... 69362.aspx
Ja jest ih Milan "napucko" sve
Ja jest ih Milan "napucko" sve
Ako se netko šali onad fakat nemam komentara ,ako je istina tužno.Samo sabur, u ovakvim situacijama i dova najbolje riješenje,molitva za oporavak.Ako se zeza netko cima nas onda nije fer ,debilno!!!!
- rob do bagro
- Kontakt:
Cuj izmislja, zar vi stvarno kontate da je meni do sala.Sta ima veze sto nije bilo na vijestima, ja znam dosta slucajeva ovdje u Ze koji nisu nikad bili na vijestima.Zato nepricajte gluposti i budimo uz njega, to je najvaznije.
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Ne znam ja do cega je tebi, al' znam kad god neko bude zboden ili sl. da bude napisano u avazu i ostalim novinama.rob do bagro je napisao/la:Cuj izmislja, zar vi stvarno kontate da je meni do sala.Sta ima veze sto nije bilo na vijestima, ja znam dosta slucajeva ovdje u Ze koji nisu nikad bili na vijestima.Zato nepricajte gluposti i budimo uz njega, to je najvaznije.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Brate,mi nismo rekli da nam ga nije zao,nama je zao svakog momka kojem se to desi...ali poznavajuci tebe i tvojih "budalastina" nista me nibe cudilo...a i ako policija traga to je moralo biti na TVZenica 
A C A B !
- TheManiacs
- Kontakt:
Pusti garob do bagro je napisao/la:Cuj izmislja, zar vi stvarno kontate da je meni do sala.Sta ima veze sto nije bilo na vijestima, ja znam dosta slucajeva ovdje u Ze koji nisu nikad bili na vijestima.Zato nepricajte gluposti i budimo uz njega, to je najvaznije.
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 14 gostiju.