I gol Joguncica.Monolog je napisao/la:Ma očekujem standardnu pobjedu Slobode od 1:0.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- L'Avvocato
- Kontakt:
omerbavarac je napisao/la:I gol Joguncica.Monolog je napisao/la:Ma očekujem standardnu pobjedu Slobode od 1:0.
To bi bila klasika s Tušnja
Koliko je manijaka doslo u tz ? i jesu li uopste dobili karte?
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
K'o da sam znao da će ga Smajlović dati, rano vodstvo nam ide itekako u prilog. Go Go Go Sloboda !!!
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Haha ala nam je liga top prvo poluvrijeme na 5 utakmica i citav jedan go super top
.
--Pametnij popusta--
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dokle god vodimo dobro je.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sve čestitke za pobjedu.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- L'Avvocato
- Kontakt:
a šta sam rekaoL'Avvocato je napisao/la:jel stvarno mislis da mozete uzeti bodove s tusnjaultra_CImanija je napisao/la:bit ce gusto bit ce 0:2 bit ce 0:2....![]()
jarane nema vise bodova nikom ... sto se uzimalo uzimalo se
★★★
Necu ništa komentarisati igru jer nisam bio u Tuzli ali sam sinoc obecao da cu cestitati na ovoj temi u slucaju poraza, pa zato kažem Cestitke tuzlacima na današnjoj pobjedi
....nadam se da smo pokazali dobrim rivalom na terenu.
Idemo dalje ,još uvijek smo u utrci za titulu...pozzz.
Idemo dalje ,još uvijek smo u utrci za titulu...pozzz.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Cestitke na pobjedi!
Hvala svima, i ja vama želim da osvojite i titulu i kup aBd.
Btw. Sloboda ide u sigurniju zonu konačno.
Btw. Sloboda ide u sigurniju zonu konačno.
Spammer
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Cestitam Slobodi na pobjedi 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- SaltCityAttack
- Kontakt:
zahvaljujemo i naravno sretno vam u nastavku prvenstva i smatram da cete uzeti titulu, jer sada imate dvije vezane domace utakmice.
Za nas se sada lakse dise, a dobro je da smo sada dobili te kartone i da odmaraju ti igraci u Prijedoru, a onda nas ocekuju takodjer dvije vazne domace utakmice koje moramo dobiti
Za nas se sada lakse dise, a dobro je da smo sada dobili te kartone i da odmaraju ti igraci u Prijedoru, a onda nas ocekuju takodjer dvije vazne domace utakmice koje moramo dobiti
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Cestitke nasim igracima na pobjedi,Želji puno srece da osvoje ligu i kup .
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
- TheManiacs
- Kontakt:
Nemamo 2 vezane domace utakmice,imali smo uzeli smo ihSaltCityAttack je napisao/la:zahvaljujemo i naravno sretno vam u nastavku prvenstva i smatram da cete uzeti titulu, jer sada imate dvije vezane domace utakmice.
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Bio sam u školi sve se čulo, profa čitavo vrijeme na livescore gleda rezultat xD
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
cestitke na pobjedi..ja sam se nadao bodu i da rijesimo pitanje prvaka..al nema veze ajd uzet cemo pitarima na kosevu cijeli plijen(3 boda) i svi zadovoljni.. 
-PAJA Fan Club!!
Idemo sad Rudaru po bod barem,igracima Zelje sve najbolje u nastavku sezone,prvi smo dobili Zelju u nastavku sezone.
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.