najbolji komentar moram ga citirati ponovo hahahalegenda reala je napisao/la:Evo vam dijagnoze ove dvojice![]()
Cartman vječni optimista![]()
prije mečeva
![]()
Virtu4l mučki provokator, mene ne smije pa zajebaje Norvežanina
![]()
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: U-21,U-19,U-17
Zna ovako i Vranjes<3 LiMes <3 je napisao/la:Milan Đurić je odigrao odlično, momak igra pametno i jednostavno. Da zna mnogo više od samog primanja lopte pokazuje i ovaj snimak gdje je postigao pogodak kakav malo ko uspije u karijeri. Oduševio me u ove dvije utakmice načinom igre, momak će sigurno biti veliki igrač.
[youtube][/youtube]
Svaka cast momcima na izborenom barazu , kakve su sanse da budemo druga najbolja ekipa ?
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Nismo izborili baraž, za baraž se bore 4 najbolje drugoplasirane ekipe iz 10 grupa, još uvijek je sve na " dugu štapu "SemPer_fi je napisao/la: Svaka cast momcima na izborenom barazu , kakve su sanse da budemo druga najbolja ekipa ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
zizu1991 je napisao/la:Nismo izborili baraž, za baraž se bore 4 najbolje drugoplasirane ekipe iz 10 grupa, još uvijek je sve na " dugu štapu "SemPer_fi je napisao/la: Svaka cast momcima na izborenom barazu , kakve su sanse da budemo druga najbolja ekipa ?
nista onda kontao sam da su izborili, nisam upoznat s tim , steta ako ne izbore zasluzili su to momci igraju srcem i mogu trcati 180 minuta sve i do jednog ..
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Da, zaslužili su, istina, nadam se i ja da će da izbore baraž, sretno im bilo u ove zadnje 2 utakmice protiv Grčke i Njemačke, biti će teško, ali ne i nemoguće 
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Ko je ovaj?
http://en.wikipedia.org/wiki/Eldin_Had%C5%BEi%C4%87" onclick="window.open(this.href);return false;
Ubio se za U-21!
http://en.wikipedia.org/wiki/Eldin_Had%C5%BEi%C4%87" onclick="window.open(this.href);return false;
Ubio se za U-21!
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
I hoće igrat' za Bosnu, golemo
al s ovim našim funkcionerima, vidim da to dobro ide, čovjek je nedavno ( 2010 ) izjavio da hoće igrati za Bosnu, golemo 
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Po čemu ste zaključili da je dobar? Po tome što je prošle sezone igrao u Valenciji B koja je u trećoj ligi završila na trinaestom mjestu. Ma samo nek nije iz naše lige, mora da je dobar, strašna logika.
NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Po čemu ste zaključili da je dobar? Po tome što je prošle sezone igrao u Valenciji B koja je u trećoj ligi završila na trinaestom mjestu. Ma samo nek nije iz naše lige, mora da je dobar, strašna logika.
Jesam li ja igdje u mom postu stavio da je dobar ? Ja sam samo htio da istaknem ovim postom da je možda zaslužio da se pozove na probu, kako su ljudi tako ograničeni u razmišljanju, i samo oblikuju onako kako njima odgovara, golemo
Ta Valencia B ima u svojoj ekipi sjajne igrace,poput Paca Alcacera,Juana Bernata,Carlesa Gila,Salve Ruiza,oni nastupaju za Španjolsku do 19 godina.Golman,te B momcadi,Cristian Pereira brani za mladu reprezentaciju Portugala,dok napadac Olsen nastupa za mladu Norveske.Pa sad ti zakljuci da li je ta ekipa losa ili nije,a ja mogu objasniti zbog cega su zavrsili na 13 mjestu,no ovo nije tema o tome.NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Po čemu ste zaključili da je dobar? Po tome što je prošle sezone igrao u Valenciji B koja je u trećoj ligi završila na trinaestom mjestu. Ma samo nek nije iz naše lige, mora da je dobar, strašna logika.
Sto se Eldina tice svi tvrde da je veliki talenat,ali drugi dio sezone nije igrao zbog povrede.On je igrac Herculesa na posudbu (vjerovatno i ostaje u Valenciji),a ove sezone je zabio tri pogotka.
Ne treba zaboraviti da su Real i Barcelona bili zainteresovani za njega,no Hercules je trazio tada previlko obestecenje.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
@zizu1991 Ti si se već pokazao kako razmišljaš, taman posla da se tu raspravljam s tobom.
@Adi
Sve je to super, ali čovjek ima 20 godina i igra u trećoj ligi Španije. Ti španski igrači koje si nabrojao su mlađi po 2-3 godine što je velika razlika kad su te godine u pitanju, oni ne igraju za U-21. Ja ne kažem da ga ne treba probati, ali kad mi dođe neko sa pričom da će taj praviti čuda i kako tamo neko smrdi u savezu što on nije pozvan onda mi dođe da poludim jer znam da je slijedeći na tapeti selektor. Jel se po svaku cijenu mora zvati igrač kad nam ide ovako dobro u kvalifikacijama. Imamo dosta kvalitetnih igrača, Jagodić se odlučio za ove i dobro mu ide. Da je vala Romario nek sačeka slijedeći ciklus da ga se proba.
@Adi
Sve je to super, ali čovjek ima 20 godina i igra u trećoj ligi Španije. Ti španski igrači koje si nabrojao su mlađi po 2-3 godine što je velika razlika kad su te godine u pitanju, oni ne igraju za U-21. Ja ne kažem da ga ne treba probati, ali kad mi dođe neko sa pričom da će taj praviti čuda i kako tamo neko smrdi u savezu što on nije pozvan onda mi dođe da poludim jer znam da je slijedeći na tapeti selektor. Jel se po svaku cijenu mora zvati igrač kad nam ide ovako dobro u kvalifikacijama. Imamo dosta kvalitetnih igrača, Jagodić se odlučio za ove i dobro mu ide. Da je vala Romario nek sačeka slijedeći ciklus da ga se proba.
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Pa eto pogodio je s Djuricem iz Crotone, sto ne probati i ovog malca.NedozvoljenaPozicija je napisao/la:@zizu1991 Ti si se već pokazao kako razmišljaš, taman posla da se tu raspravljam s tobom.
@Adi
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Slažem se, pa to sam i napisao. Al ti reče da se on ubio za U-21, nije li to malo pretjerano, pogotov što ga niko od nas vjerovatno nije ni gledao osim Adija možda.
Al uvijek su krivi funkcioneri iz saveza, krivi su valjda što nije pozvano 50 igrača iako se ni teoretski ne može pozvati toliko. Brainiac.
Al uvijek su krivi funkcioneri iz saveza, krivi su valjda što nije pozvano 50 igrača iako se ni teoretski ne može pozvati toliko. Brainiac.
Nista od Eldina, povr. ostari ranoAdi_Zepce je napisao/la:Ta Valencia B ima u svojoj ekipi sjajne igrace,poput Paca Alcacera,Juana Bernata,Carlesa Gila,Salve Ruiza,oni nastupaju za Španjolsku do 19 godina.Golman,te B momcadi,Cristian Pereira brani za mladu reprezentaciju Portugala,dok napadac Olsen nastupa za mladu Norveske.Pa sad ti zakljuci da li je ta ekipa losa ili nije,a ja mogu objasniti zbog cega su zavrsili na 13 mjestu,no ovo nije tema o tome.NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Po čemu ste zaključili da je dobar? Po tome što je prošle sezone igrao u Valenciji B koja je u trećoj ligi završila na trinaestom mjestu. Ma samo nek nije iz naše lige, mora da je dobar, strašna logika.
Sto se Eldina tice svi tvrde da je veliki talenat,ali drugi dio sezone nije igrao zbog povrede.On je igrac Herculesa na posudbu (vjerovatno i ostaje u Valenciji),a ove sezone je zabio tri pogotka.
Ne treba zaboraviti da su Real i Barcelona bili zainteresovani za njega,no Hercules je trazio tada previlko obestecenje.
FORZA NAPOLI
Istina,ali sam ti naveo dvojicu iz VCF Mestalle koji igraju za svoju mladu reprezentaciju,Portugalac Pereira i Olsen za NorveskuNedozvoljenaPozicija je napisao/la:@zizu1991 Ti si se već pokazao kako razmišljaš, taman posla da se tu raspravljam s tobom.
@Adi
Ne znam,Eldin nije los igrac to stoji,ali ne moze se kriviti selektor zasto nije u reprezentaciji ako se zna da on nije igrao od mislim jos decembra prosle godine.Momak je imao tesku povredu i sada jedino se moze probati u narednim utakmicama protiv Grcke i Njemacke jer ce do tada sigurno biti spreman.
@Bulkin
Pa ta tri gola sto je zabio bilo je dok je igrao,a kazem nije 6 mjeseci igra zbog povrede.A sto se Reala tice nije ga tako davno trazio,otprilike prije dvije godine.Ima za njega jos sanse da postane solidan nogometas u svakom slucaju
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Evo da malo detaljnije predstavim jednoga igraca koji se vec spominjao,necu pisati nista tipa "Jagodic ga mora pozvati" 
Zlatko Tripic

Roden je 2.decembra 1992-ge,napadac je,nastupa za norveski Molde,prvaka Norveske koji ce sledece sezone igrati kvalifikacije za ligu prvaka,ekipa ciji je trener legendarni Ole Gunnar Solskjaer.
Nije igrac iz prve postave,ali je sakupio solidan broj nastupa za prvi tim Moldea.
Citirat cu Solskjera :
"Tripić je fenomenalan igrač. Moje mišljenje je da je on najtalentovaniji mladi igrač koji igra u Norveškoj."
Paznju na sebe je skrenuo u ovogodisnjem "the nextgen series".Za one koji ne znaju,to je takmicenje koje predstavlja ligu prvaka za igrace do 19 godina.Ove sezone su se u finalu susreli Inter i Ajax te je Inter postao prvak evrope u tom uzrastu.No,ono sto je za nas zanimljivo da je i Tripic u dresu Moldea(cija je omladinska skola izbacila velik broj odlicnih fudbalera,i samoga Solskjaera ustalom) nastupao u ovome takmicenju,bili su u jakoj grupi s ekipama Sporting Lisabona,Liverpoola i Wolsburga.
Zavrsili su na posljednem mjestu u grupi,sa samo 4 boda iz 6 utakmica,no od 10 golova koje su postigli,Tripic je postigao 4.
1:10 pogodak protiv Wolsburga(iz penala)
[youtube][/youtube]
2 je postigao na gostujucoj utakmici protiv Wolsbruga
od 0:15 prvi,od 5:40 drugi
[youtube][/youtube]
Postigao je jos jedan gol iz penala kada su na domacem terenu izgubili od Sportinga 3:4.
Od 2:15 on govori sa novinarom,nakon pobjede nad Wolsburgom
[youtube][/youtube]
I za kraj,da citiram samoga Zlatka:
"Svakom igraču kruna karijere je nacionalni dres. A s obzirom da je moja majka rođena u Prijedoru, a otac u Zavidovićima i da sam ja 100% Bosanac, onda se zna za koji grb moje srce kuca."
Dakle,cini se zanimljiv igrac,zasluzuje barem da ga neko iz saveza kontaktira i poprica s njime.
Zlatko Tripic

Roden je 2.decembra 1992-ge,napadac je,nastupa za norveski Molde,prvaka Norveske koji ce sledece sezone igrati kvalifikacije za ligu prvaka,ekipa ciji je trener legendarni Ole Gunnar Solskjaer.
Nije igrac iz prve postave,ali je sakupio solidan broj nastupa za prvi tim Moldea.
Citirat cu Solskjera :
"Tripić je fenomenalan igrač. Moje mišljenje je da je on najtalentovaniji mladi igrač koji igra u Norveškoj."
Paznju na sebe je skrenuo u ovogodisnjem "the nextgen series".Za one koji ne znaju,to je takmicenje koje predstavlja ligu prvaka za igrace do 19 godina.Ove sezone su se u finalu susreli Inter i Ajax te je Inter postao prvak evrope u tom uzrastu.No,ono sto je za nas zanimljivo da je i Tripic u dresu Moldea(cija je omladinska skola izbacila velik broj odlicnih fudbalera,i samoga Solskjaera ustalom) nastupao u ovome takmicenju,bili su u jakoj grupi s ekipama Sporting Lisabona,Liverpoola i Wolsburga.
Zavrsili su na posljednem mjestu u grupi,sa samo 4 boda iz 6 utakmica,no od 10 golova koje su postigli,Tripic je postigao 4.
1:10 pogodak protiv Wolsburga(iz penala)
[youtube][/youtube]
2 je postigao na gostujucoj utakmici protiv Wolsbruga
od 0:15 prvi,od 5:40 drugi
[youtube][/youtube]
Postigao je jos jedan gol iz penala kada su na domacem terenu izgubili od Sportinga 3:4.
Od 2:15 on govori sa novinarom,nakon pobjede nad Wolsburgom
[youtube][/youtube]
I za kraj,da citiram samoga Zlatka:
"Svakom igraču kruna karijere je nacionalni dres. A s obzirom da je moja majka rođena u Prijedoru, a otac u Zavidovićima i da sam ja 100% Bosanac, onda se zna za koji grb moje srce kuca."
Dakle,cini se zanimljiv igrac,zasluzuje barem da ga neko iz saveza kontaktira i poprica s njime.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
edinjo-bih
- Kontakt:
bravo za izjavu 
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Naša neka lokalna 
Dobar je Tripic. Nevjerovatno brz i dobra tehnika. Obicno prvi ulazi sa klupe. Nije nikad igrao za Norvesku jer je igrao po nizim ligama sve do prosle sezone kad je se odjednom nekoliko vecih klubova bacilo u borbu za njega.
Nego odakle je ta izjava?
Nego odakle je ta izjava?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester