Koga nakon Sušića?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Jeste li zadovoljni izborom novog selektora?

Da
60
73%
Ne
22
27%

Ukupno glasova: 82

Rusilac
Kontakt:

Re: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la Rusilac » 28 nov 2014, 19:05

Cartman je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:Cartmane brate,da li bi ti dozvolio da reprezentaciju preuzme neko ko ne vjeruje da se ona jos uvijek moze plasirati na Euro(ne mislim samo na Vahu)
Bi li se predao i trazio izgovore ili bi se borio svim silama?
Ma moramo se borit jarane. Sanse postoje, 5 pobjeda je realno. Uz pravog trenera se moze nesto i u Briselu, jer Wilmots je isto tako nikakav trener ocito. Treba nam srece, ali mozemo do baraza. Papke nas je uvalio u **** do grla, ali jos disemo. :bih:

Zato mi se svidjao Prosinecki, jasno je rekao da sanse jos postoje.
Pa normala,Podravka nas jest rastavio ali moramo se sastaviti i razvalit ovu boraniju i pokusati i Belgiju,sto da ne..Meni bude muka kad citam ovdje da ove kvalifikacije treba halaliti. :crazy:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 28 nov 2014, 19:05

vrebac86 je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:
Ajax je napisao/la:Cuj Nikola Nikic mislim stvarno ovo nema nigdje :lol: :lol:
Vic dana. :rol:
Pricajte vi sta hocete, ali prije ce Nikic vrbovati igraca da igra za BIH nego bilo tko drugi! Covjek bar onoliko koliko ja poznajem nije nikad vukao bas nesto Srbiji!
Sve je to super samo je Nikic super-mega-giga glup, ne bi znao ni povuc prema Srbiji ni da hoće :urnebes: :urnebes:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 28 nov 2014, 19:07

Sve je to super samo je Nikic super-mega-giga glup, ne bi znao ni povuc prema Srbiji ni da hoće :urnebes: :urnebes:[/quote]
Bolje i on nego neki nacionalista koji gleda samo da nesto razjebe, bar ce da suti i nitko ga nece slusati! :kafa:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 nov 2014, 19:08

Rusilac je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:Cartmane brate,da li bi ti dozvolio da reprezentaciju preuzme neko ko ne vjeruje da se ona jos uvijek moze plasirati na Euro(ne mislim samo na Vahu)
Bi li se predao i trazio izgovore ili bi se borio svim silama?
Ma moramo se borit jarane. Sanse postoje, 5 pobjeda je realno. Uz pravog trenera se moze nesto i u Briselu, jer Wilmots je isto tako nikakav trener ocito. Treba nam srece, ali mozemo do baraza. Papke nas je uvalio u **** do grla, ali jos disemo. :bih:

Zato mi se svidjao Prosinecki, jasno je rekao da sanse jos postoje.
Pa normala,Podravka nas jest rastavio ali moramo se sastaviti i razvalit ovu boraniju i pokusati i Belgiju,sto da ne..Meni bude muka kad citam ovdje da ove kvalifikacije treba halaliti. :crazy:
To su oni isti koji su bili zadovoljni bodom u Tirani i Cardiffu, i koji su bili zadovoljni nakon SP jer se "nismo obrukali". :puke:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 28 nov 2014, 19:11

[youtube][/youtube]

Rece covjek on otkrio Dzeku :lol: :lol: Hajde ako nista bar je sto se tice Cire pogodio

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 28 nov 2014, 19:13

To je ono sa šljivotresom :mrgreen:

Ne znam, meni je Nikić kralj, bar bi držao pozitivnu atmosferu.
#Salihović

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 28 nov 2014, 19:13

Počet će birati stranački pomoćnike selektora iz Snsd,hdz,sda da ih nebi preglasali jbm ti fudbal u koji se miješa politika i nacionalizam.Zar se smije politika miješat u NfsBiH??
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 28 nov 2014, 19:22

Ovo se Bosnjacko, Hrvatsko i Srpsko trojstvo u savezu treba ukinuti jednom za uvijek.
I FSRS treba da se stidi svog ponasanja - predlozili 10 imena, jedno s drugim nikakve veze nema, po strategiji, iskustvu, stilu igre - ali bitno je da su svi Srbi... Sramota i primitivizam.

To nacionalno sranjje na klupi treba skrsiti.
Nek je strucnjak i nek se trudi 100% - pa nek je Eskim, sta ima veze.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 nov 2014, 19:24

MostaracVelezovac je napisao/la:
To nacionalno sranjje na klupi treba skrsiti.
Nek je strucnjak i nek se trudi 100% - pa nek je Eskim, sta ima veze.
Zna se da tako misle Bosnjaci, ali ovi ostali nikad.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 28 nov 2014, 19:27

http://sportsport.ba/bh_fudbal/stimac-h ... iru/146537

Korektna izjava. Bar zna da je njegovo da ceka u redu iza Vahe. Koliko god "los" bio sigurno bi bio bolji od Safeta u ovim kvalifikacijama. Ali eto ljudi ga smijenise prije baraza a doveo ih do baraza. A mi cekali da propadne 90% sansi i nekima i sad smeta. Jedino mi smeta sto nam je malog Halilovica nagovorio **** ga :evil:
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 28 nov 2014, 19:31, ukupno mijenjano 1 put.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 nov 2014, 19:30

Ajax je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/stimac-h ... iru/146537

Korektna izjava. Bar za da je njegovo da ceka u redu iza Vahe. Koliko god "los" bio sigurno bi bio bolji od Safeta u ovim kvalifikacijama. Ali eto ljudi ga smijenise prije baraza a doveo ih do baraza. A mi cekali da propadne 90% sansi i nekima i sad smeta. Jedino mi smeta sto nam je malog Halilovica nagovorio **** ga :evil:
Nacionalista koji je dosao u Mostar da provocira nema sta trazit u repki BiH. Uz to je nikakav strucnjak. Hrvatski Safet Susic.

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 28 nov 2014, 19:32

Kakav je ovo portal Fokus vidim po FB svi sheraju, like-aju navodno Vaha pristao da bude selektor prema njihovom pisanju :eh: Vidim na FB imaju 114.000 sviđanja ne čine mi se baš kao portal za zezancije. :think:
Iz izvora bliskog pregovaračkom timu NSBiH, koji vodi razgovore sa Vahidom Halilhodžićem o preuzimanju selektorske pozicije nogometne rerezentacije BiH, saznajemo da je naš proslavljeni stručnjak rekao – DA!
Naš izvor nam je kazao i to da pregovori još uvijek nisu završeni, ali da je ostalo još samo da se utanače detalji ugovora.

Kako doznajemo, s Halilhodžićem će biti potpisan ugovor do kraja kvalifikacijskog ciklusa za EP u Francuskoj, a što se novca tiče navodno se radi o sličnoj sumi koju je imao i njegov prethodnik na klupi BiH Safate Sušić.

S tim da će Halilhodžiću puni iznos dogovorene plaće biti isplaćen ukoliko reprezentaciju odvede u Francusku.

No, ipak treba sačekati zvaničnu potvrdu prvog čovjeka NSBiH, Elvedina Begića i samog Halilhodžića.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 nov 2014, 19:34

Nikakav @Janez. Bacaju suplje, ne treba nista vjerovati, jer je sutra tek sastanak na kojem ce se dogovoriti suradnja ili ne.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 28 nov 2014, 19:35

BozePetra je napisao/la:To je ono sa šljivotresom :mrgreen:

Ne znam, meni je Nikić kralj, bar bi držao pozitivnu atmosferu.
Ma kakav Nikic evo tek sad procitao ja sam mislio da je ovo neka zajebancija. Pa gdje ce on bit pomocnik i to A selekcije.
Goalgetter je napisao/la: Bacaju suplje, ne treba nista vjerovati, jer je sutra tek sastanak na kojem ce se dogovoriti suradnja ili ne.
:thumbup: :thumbup:
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 28 nov 2014, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 28 nov 2014, 19:36

A vidim druže @Goalgetter nisam bio par dana u toku sa pregovorima pa sam mislio da je neka extra vijest i novost, tek sam sad vidio da je sutra tek nastavak pregovara. Na bombastičnim naslovima ubiru like-ove i preglede tuga od portala. :thumbdown: :thumbdown:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 nov 2014, 19:37

Janez je napisao/la:A vidim druže @Goalgetter nisam bio par dana u toku sa pregovorima pa sam mislio da je neka extra vijest i novost, tek sam sad vidio da je sutra tek nastavak pregovara. Na bombastičnim naslovima ubiru like-ove i preglede tuga od portala. :thumbdown: :thumbdown:
Tako se to obicno odvija. Vidio si i ovdje ako si citao, mnogi insideri su vec javljali da se Vaha u Mostaru nasao sa clanovima NFSBiH, da je vec odbio, bla bla, a prvi sastanak tek bio juce u Makarskoj. Samo skupljaju klikove, a nekima je i naravno u interesu sa ovakvim objavama da jos vecu pometnju unesu.

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 28 nov 2014, 19:39

Ovi Srbi nas totalno zajeb.avaju...pa kakve ovo oni kandidate nude... Zajedno imaju 5god radnog iskustva i to u klubovima tipa Ljubic, Sloboda MG, Crvena zemlja itd.....
A nema veze dati im ove nebitne funkcije tipa fizioterapeuta, pomocnika i trenera u ovim oml selekcija, zatim sve u zenskom fudbalu... Ma i selektorske pozicije u U15 i u U17..... Samo da ih skinemo sa dnevnog reda sto se tice U21 i pogotovo A selekcije gdje Vaha treba sebi uzeti sto zeli (naravno ako on dodje, a mislim da hoce, otprilike 55% da ce doci).... Dakle kompromisno ih odje.bati....

A cuj Nikola Nikic :lol: :lolno: U Hrasnici bi umjesto golova krave postavljao kao stative, kao sto je u mladosti radio...

A ovaj Mrkobrada mora da je neki veliki baja i mamojeb.ac u Srpskoj... Ljudi ga kandidovali za 10 funkcija :rol:
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 28 nov 2014, 19:45

Goalgetter je napisao/la:Tako se to obicno odvija. Vidio si i ovdje ako si citao, mnogi insideri su vec javljali da se Vaha u Mostaru nasao sa clanovima NFSBiH, da je vec odbio, bla bla, a prvi sastanak tek bio juce u Makarskoj. Samo skupljaju klikove, a nekima je i naravno u interesu sa ovakvim objavama da jos vecu pometnju unesu.
Sve jasno druže ko dan, a primjetio sam znaju čak i šta su ručali, iako se nisu ni sastali. :urnebes: Što bi mi rekli naša posla, doduše držim se SS.ba, ali vidim iskaču like-ovi čudesa reko da nije kakva za muštuluka, a izgleda da je za klika i like-a. Hvala brate i izvinjavam se ako sam kakvu lažnu nadu dao nije mi bila namjera. Izgleda da je danas cilj većini portala baci što veću bombu da imamo klikova. Živ i zdrav bio druže. :thumbup:

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 28 nov 2014, 19:48

MrMuscle je napisao/la:Ovi Srbi nas totalno zajeb.avaju...pa kakve ovo oni kandidate nude... Zajedno imaju 5god radnog iskustva i to u klubovima tipa Ljubic, Sloboda MG, Crvena zemlja itd.....
A nema veze dati im ove nebitne funkcije tipa fizioterapeuta, pomocnika i trenera u ovim oml selekcija, zatim sve u zenskom fudbalu... Ma i selektorske pozicije u U15 i u U17..... Samo da ih skinemo sa dnevnog reda sto se tice U21 i pogotovo A selekcije gdje Vaha treba sebi uzeti sto zeli (naravno ako on dodje, a mislim da hoce, otprilike 55% da ce doci).... Dakle kompromisno ih odje.bati....

A cuj Nikola Nikic :lol: :lolno: U Hrasnici bi umjesto golova krave postavljao kao stative, kao sto je u mladosti radio...

A ovaj Mrkobrada mora da je neki veliki baja i mamojeb.ac u Srpskoj... Ljudi ga kandidovali za 10 funkcija :rol:
Ma da se razumijemo, Srbija ima nekoliko fudbalskih trenerskih asova - ali ovaj otpad sto FSRS predlaze je zalost.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 nov 2014, 19:53

Janez je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Tako se to obicno odvija. Vidio si i ovdje ako si citao, mnogi insideri su vec javljali da se Vaha u Mostaru nasao sa clanovima NFSBiH, da je vec odbio, bla bla, a prvi sastanak tek bio juce u Makarskoj. Samo skupljaju klikove, a nekima je i naravno u interesu sa ovakvim objavama da jos vecu pometnju unesu.
Sve jasno druže ko dan, a primjetio sam znaju čak i šta su ručali, iako se nisu ni sastali. :urnebes: Što bi mi rekli naša posla, doduše držim se SS.ba, ali vidim iskaču like-ovi čudesa reko da nije kakva za muštuluka, a izgleda da je za klika i like-a. Hvala brate i izvinjavam se ako sam kakvu lažnu nadu dao nije mi bila namjera. Izgleda da je danas cilj većini portala baci što veću bombu da imamo klikova. Živ i zdrav bio druže. :thumbup:
Ma vec je druze pola Bosne u transu. Na facebooku se link vec masovno dijeli i raja proslavlja Vahu kao selektora. Kao sto si rekao, drzati se SportSport.ba, jer stvarno rijetko im se kad desava da objave nesto sto nije provjereno, i sto nije po onoj ''rekla kazala''. Ovi ostali portali, od Avaza, Sporta, Sportina, Sportcentra, fokusa, pa i razlicitih blogova, sve za :puke:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.