Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ja ne kontam šta tebi ,kao navijacu Zrinjskog, ima biti drago ili žao (nebitno savim) jesmo li mi slabi i jaki (opet nebitno)....mislim,nigdje veze prica.maistor_mo je napisao/la:brate, nije mi drago zbog ovoga poraza...
Onda ona pripremna kad smo vas dobili 5-1 ne znači da smo mi dobri nego da ste vi vrlo,vrlo slabi
Ugledajmo se malo na ovog momka (prvi ja).bistrikboy je napisao/la:sutra je tekma za trece mjesto u 16.30h,ja nit' se brinem nit' cu se brinuti,nisam ni igrac ni trener vec navijac moje se zna![]()
Onaj mali Faric sto je dosao na probu ce potpisati,jer je i danas i protiv Zrinjskog bio najboljiinace je lijevi bek,drugi dio priprema ce definitivno odraditi u Međugorju,uprava je obezbjedila DIO novca za pojacanja...
na treningu jucer kaze lik "imas dosta ljudi u ekipi",kaze Amar "imam dosta ljudi al' samo 2 igraca",sve ti je jasno...amerosm je napisao/la:Pa sta vi ocekujete da je Amar Osim, David Copperfield. Sam Amar Osim kaze da u ekipi ima pet igraca s kojim bi se dalo raditi i sada vi ocekujete da on od kloceva napravi fudbalere. Ja mislim da ce nakon priprema Amar Osim napraviti rez i dovesti igrace po njegovoj zelji i da cemo spreno krenuti u novu sezonu.
potpis za sve napisano!!amerosm je napisao/la:Pa sta vi ocekujete da je Amar Osim, David Copperfield. Sam Amar Osim kaze da u ekipi ima pet igraca s kojim bi se dalo raditi i sada vi ocekujete da on od kloceva napravi fudbalere. Ja mislim da ce nakon priprema Amar Osim napraviti rez i dovesti igrace po njegovoj zelji i da cemo spreno krenuti u novu sezonu.
Sve nam je jasno....bistrikboy je napisao/la:na treningu jucer kaze lik "imas dosta ljudi u ekipi",kaze Amar "imam dosta ljudi al' samo 2 igraca",sve ti je jasno...amerosm je napisao/la:Pa sta vi ocekujete da je Amar Osim, David Copperfield. Sam Amar Osim kaze da u ekipi ima pet igraca s kojim bi se dalo raditi i sada vi ocekujete da on od kloceva napravi fudbalere. Ja mislim da ce nakon priprema Amar Osim napraviti rez i dovesti igrace po njegovoj zelji i da cemo spreno krenuti u novu sezonu.
žalosno ali istinitobistrikboy je napisao/la:na treningu jucer kaze lik "imas dosta ljudi u ekipi",kaze Amar "imam dosta ljudi al' samo 2 igraca",sve ti je jasno...amerosm je napisao/la:Pa sta vi ocekujete da je Amar Osim, David Copperfield. Sam Amar Osim kaze da u ekipi ima pet igraca s kojim bi se dalo raditi i sada vi ocekujete da on od kloceva napravi fudbalere. Ja mislim da ce nakon priprema Amar Osim napraviti rez i dovesti igrace po njegovoj zelji i da cemo spreno krenuti u novu sezonu.
a za koji klub ti navijaš,ako ti nije ofirno odgovoriti?pasienti je napisao/la:Odavnu menadzeri Zelju zovu klub"STONI FUDBAL" moras platit da igras.
Trenutno korisnika/ca: benko21, nedimmmm1337, perodeformero i 57 gostiju.