FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nime_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nime_tm87 » 11 jul 2009, 19:32

Ma ja se uopće ne brinem znalo smo mi gubit (za vrijeme Amarovog mandata) sve prijateljske i pripremne tekme pa u ligi budemo prvi (ili u najgorem slučaju osvojimo KuP) :P ;)

dolina cupova
Kontakt:

Post Postao/la dolina cupova » 11 jul 2009, 19:32

nezz ocam ali mene ovo pocelo bas zabrinjavati i dalje se nadam da amar zna sta radi,mada me fkt pocelo zabrinjavati...

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 11 jul 2009, 19:42

e cuj ispadamo...polako ljudi...ne moze prije zore svanuti
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

lenovo
Kontakt:

Post Postao/la lenovo » 11 jul 2009, 19:44

Pripremna ko pripremna nemora nista da znaci ali je dobar signal da nam treba bar jos koji igrac tipa desni i lijevi bek kojih nemamo nekako se moze iskrpiti jedna pozicija u timu ali kad imas propuh na par mjesta nema tu ni igre ni ekipe.Premalo je ostalo do pocetka da se ispravljaju greske sadasnje ekipe nadam se da ce dovesti jos nekoga...
Gore od prosle sezone nece biti u to sam siguran ali je pitanje koliko ce biti bolje!
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala

maistor_mo
Kontakt:

Post Postao/la maistor_mo » 11 jul 2009, 19:46

brate, nije mi drago zbog ovoga poraza...
Onda ona pripremna kad smo vas dobili 5-1 ne znači da smo mi dobri nego da ste vi vrlo,vrlo slabi :shock:
BLISTAJ U IGRI KO MOSTARSKO SUNCE, ZA TEBE KUCA HERCEG-BOSNE SRCE!
SAMO JAKO, SAMO DESNO!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 11 jul 2009, 19:58

sutra je tekma za trece mjesto u 16.30h,ja nit' se brinem nit' cu se brinuti,nisam ni igrac ni trener vec navijac moje se zna ;)
Onaj mali Faric sto je dosao na probu ce potpisati,jer je i danas i protiv Zrinjskog bio najbolji 8-) inace je lijevi bek,drugi dio priprema ce definitivno odraditi u Međugorju,uprava je obezbjedila DIO novca za pojacanja...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 11 jul 2009, 20:01

maistor_mo je napisao/la:brate, nije mi drago zbog ovoga poraza...
Onda ona pripremna kad smo vas dobili 5-1 ne znači da smo mi dobri nego da ste vi vrlo,vrlo slabi :shock:
ja ne kontam šta tebi ,kao navijacu Zrinjskog, ima biti drago ili žao (nebitno savim) jesmo li mi slabi i jaki (opet nebitno)....mislim,nigdje veze prica.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 11 jul 2009, 20:05

Pa sta vi ocekujete da je Amar Osim, David Copperfield. Sam Amar Osim kaze da u ekipi ima pet igraca s kojim bi se dalo raditi i sada vi ocekujete da on od kloceva napravi fudbalere. Ja mislim da ce nakon priprema Amar Osim napraviti rez i dovesti igrace po njegovoj zelji i da cemo spreno krenuti u novu sezonu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 11 jul 2009, 20:06

bistrikboy je napisao/la:sutra je tekma za trece mjesto u 16.30h,ja nit' se brinem nit' cu se brinuti,nisam ni igrac ni trener vec navijac moje se zna ;)
Onaj mali Faric sto je dosao na probu ce potpisati,jer je i danas i protiv Zrinjskog bio najbolji 8-) inace je lijevi bek,drugi dio priprema ce definitivno odraditi u Međugorju,uprava je obezbjedila DIO novca za pojacanja...
Ugledajmo se malo na ovog momka (prvi ja).
Frajer zna svoje obaveze :!:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 11 jul 2009, 20:07

amerosm je napisao/la:Pa sta vi ocekujete da je Amar Osim, David Copperfield. Sam Amar Osim kaze da u ekipi ima pet igraca s kojim bi se dalo raditi i sada vi ocekujete da on od kloceva napravi fudbalere. Ja mislim da ce nakon priprema Amar Osim napraviti rez i dovesti igrace po njegovoj zelji i da cemo spreno krenuti u novu sezonu.
na treningu jucer kaze lik "imas dosta ljudi u ekipi",kaze Amar "imam dosta ljudi al' samo 2 igraca",sve ti je jasno...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 11 jul 2009, 20:08

amerosm je napisao/la:Pa sta vi ocekujete da je Amar Osim, David Copperfield. Sam Amar Osim kaze da u ekipi ima pet igraca s kojim bi se dalo raditi i sada vi ocekujete da on od kloceva napravi fudbalere. Ja mislim da ce nakon priprema Amar Osim napraviti rez i dovesti igrace po njegovoj zelji i da cemo spreno krenuti u novu sezonu.
potpis za sve napisano!!
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 11 jul 2009, 20:25

bistrikboy je napisao/la:
na treningu jucer kaze lik "imas dosta ljudi u ekipi",kaze Amar "imam dosta ljudi al' samo 2 igraca",sve ti je jasno...
Sve nam je jasno.... :cry:

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 11 jul 2009, 20:34

bistrikboy je napisao/la:
žalosno ali istinito :cry: ...ja sam ipak optimista...dublje ne možemo tonuti više jer smo bili dotakli samo dno...Amar je došao i odmah se prihvatio posla i poceo rastjerivati kloceve...ove prijateljske utakmice zato i služe ma koliko nam smetao rezultat...jednostavno strucni štab daje šansu svim tim silnim igracima ,koji su se dovodili ko na pijaci,da nebi imao ko sutra prigovoriti Amaru i strucnom štabu kad dobiju nogu iz Želje.

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 11 jul 2009, 20:37

evo da vas ohrabrim da ne bude sve tako crnu...bit ce zeljo sampion

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 11 jul 2009, 20:45

Jao,hej ohrabrio si me neopisivo :roll:

pasienti
Kontakt:

Post Postao/la pasienti » 11 jul 2009, 21:03

Odavnu menadzeri Zelju zovu klub"STONI FUDBAL" moras platit da igras.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 11 jul 2009, 21:04

pasienti je napisao/la:Odavnu menadzeri Zelju zovu klub"STONI FUDBAL" moras platit da igras.
a za koji klub ti navijaš,ako ti nije ofirno odgovoriti?

pasienti
Kontakt:

Post Postao/la pasienti » 11 jul 2009, 21:06

Ne sekirajte se 31.8.je zadnji dan prelaznog roka ko ne mogne nigdje doci ce u ZELJU.

Amicko

Post Postao/la Amicko » 11 jul 2009, 21:16

@pasienti Ja ne znam šta ti imaš protiv Želje, ali od tvojih 19 postova 18 je bilo na ovoj temi i u svakom si omaložavao naš klub i pokušao isprovocirati forumaše.
Molim admine da se malo aktiviraju.

pasienti
Kontakt:

Post Postao/la pasienti » 11 jul 2009, 21:20

govoriti istinU ne znaci omalovaziti bilo koga,ako istina nekoga provocira to je znak da taj neko zeli biti izmanipu
lisan (mazohista je) ili je retardiran-

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: benko21, nedimmmm1337, perodeformero i 57 gostiju.