Emir Zeba nije los igrac uopste,borben,srcan zna igrati lopte,ima dobar sut sa distance jedino sto malo meni smeta je da skoro uvjek igra loptu unazad isto kao Milijas...gentile je napisao/la:kako se zove ovaj zeba sto vam je u prvih 11 danas igrao
FK Slavija
Re: FK Slavija
Nema ljutnje drug. Odbrana je danas bila loša. Ali imaj na umu da je Vejnović sve vrijeme uigravan na zadnjeg veznog, a Kartal koji je imao kartone ovu tekmu je igrao štopera. Oba lijeva beka su nam zbog nedostatka certifikata bila aut, a Bane se još vraća u formu nakon godinu dana bez igranja. Tako da, ja sam prezadovoljan ovim, i pored grešaka.Andrija je napisao/la:Evo brato nisam ni primjetio dok mi ne rece,hvalazizu1991 je napisao/la:Andrija prijatelju, hajd na naš forum, @rodjeni.com, imaš slike s gostovanja!
Jojj sto Janka zavali![]()
![]()
dzaba vam napadaci kad odbrane nemate,nemoj se naljutiti pappy
![]()
.
Momci evo kratko zelim samo da istaknem cinjenicu da ste me odusevili gostoprimstvom i fer i postenom igrom.Bez nepotrebnih carki,simuliranja ili nekog iznudjivanja situacija.Rezultat ko rezultat ,moglo biti i pobjeda domacina da je uslo ista iz prvog poluvremena, kasnije mogla lahko biti nasa pobjeda s obzirom na rezultat i sansu iz 89 min ,a na kraju remi bi ,vjerovatno i najpravedniji rezultat.Bujrum u Mostar , i kao sto sam na nasoj temi napisao nudim se da budem domacin dvojici momaka .Svu vam srecu zelim 
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
evo i ja se nudim da budem domacin navijacima slavije na utakmici protiv mladosti iduci vikend... i na prijateljskoj utakmici izmedju ove dvije ekipe u kaknju bilo je navijaca slavije koji mogu potvrditi o gostoprimstvu u kaknju...
Usput, doveli smo još jednog igrača. Lijevo krilo, Donji Srem. Sutra će biti vrijeme da se to objavi. 
Luka Sinđić naš novi igrač.
Ali ja ću samo reći još jednom Darko Spalević.
90 minuta trčati i ganjati odbranu, konstatno vršiti pritisak, ulaziti kao od šale u prilike, i ne znati za riječ izgubljena lopta. Tako se igra, i sa 38 kuka, pravi primjer sportiste na terenu,
Hvala ti Bože što nam ga vrati.
Ali ja ću samo reći još jednom Darko Spalević.
Spaleti je kralj definitivno..mene je i Bane odusevio kad god izvede aut ja se sjetim Alborga i treceg gola i onog ludila na Kosevu sa pjesmom u boj krenite junaci i sad mi se krv zaledi u zilama...
Ovaj Luka mlad igrac trebao bi valjati Spalevic jos nije pogrijesio sto se tice dovodjenja igraca...Valjda cemo moci biti kompletni u drugom kolu....
http://sportsport.ba/bh_fudbal/napredak ... ica/167966
Današnje novinarstvo. Pa "novinaru" Vanja Vukmiroviću možeš bar da se zahvališ na fotografiji ili preko foruma, ili na privatnu poruku, kad već nećeš u tekstu da navedeš izvor fotografije.
Današnje novinarstvo. Pa "novinaru" Vanja Vukmiroviću možeš bar da se zahvališ na fotografiji ili preko foruma, ili na privatnu poruku, kad već nećeš u tekstu da navedeš izvor fotografije.
bas stvarnoPappy je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/napredak ... ica/167966
Pappy ti u Subotu u nase dvoriste a mi u vase
U subotu ce opet biti nekoliko nasih fudbalera na terenu SRC Slavija u ekipi Celika: Popovic i Oglecevac a u Olimpiku: Karic,Comor.Regoje...doduse u Olimpiku ima jos i Kunta trener golmana..bice zanimljivo ja cu doci da gledam tekmu..
Ako bog da. Vidjećemo ko će kome biti sretniji.KenoRob je napisao/la:bas stvarnoPappy je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/napredak ... ica/167966
Pappy ti u Subotu u nase dvoriste a mi u vase
Znaci i ovo kolo bez Kartala...
Kralju hoce li biti sta od ovog....aleksandar_veliki je napisao/la:Bice zavrseno...lovcen16 je napisao/la:Evo jos jednom bi pokusao fino i kulturno da zamolim ove likove sto uredjuju ovaj forum i portal da pokusaju da postave zvanicni grb Slavije na pocetnu stranu ovog portala jer nije uredu da se skrnavi neciji grb...ipak je Slavija jedan od najstarijih klubova evo sad imate priliku da ispravite tu gresku kada budete stavljali grbove Mladosti DK i Rudara.....
Ne znam citate li ili pratite ove postove ali radi vase profesionalnosti ili nazovi kako hoces zelje da budete najbolji sportski portal u zemlji mislim da su ovakve greske kao skrnavljenje grba jedne ekipe nedopustive jos ta ekipa se nalazi u nazovi elitnom rangu takmicenja..
Obrati se novinaru ovog portala. On zna sa foruma uzimati moje slike i bez zahvalnice ih kačiti kao portal. To je njegov fah. 
U Zenici bez Kartala, Bilića, Jovanovića i mislim Sinđića, ali nisam siguran.
U Zenici bez Kartala, Bilića, Jovanovića i mislim Sinđića, ali nisam siguran.
JEL ISTINA DA JE HADŽIĆ BIO PAR TRENINGA U SLAVIJI
Koji od mnogobrojnih Hadžića ?Primorac je napisao/la:JEL ISTINA DA JE HADŽIĆ BIO PAR TRENINGA U SLAVIJI
Ove godine nije.
ONAJ HADŽIĆ IZ VELEŽA
kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjavaPappy je napisao/la:Luka Sinđić naš novi igrač.
Ali ja ću samo reći još jednom Darko Spalević.90 minuta trčati i ganjati odbranu, konstatno vršiti pritisak, ulaziti kao od šale u prilike, i ne znati za riječ izgubljena lopta. Tako se igra, i sa 38 kuka, pravi primjer sportiste na terenu,
Hvala ti Bože što nam ga vrati.
Kad sudi banjalučki smrdo:
Slavija - Željezničar 0:2 (1/8 finala Kupa) 2013
Slavija - Travnik 1:0 2014
Radnik - Slavija 2:0 2014
Čelik - Slavija 3:1 2014
Mladost VO - Slavija 2:0 2014
Slavija - Sarajevo 2:3 2015
Mladost DK - Slavija ???
Slavija - Željezničar 0:2 (1/8 finala Kupa) 2013
Slavija - Travnik 1:0 2014
Radnik - Slavija 2:0 2014
Čelik - Slavija 3:1 2014
Mladost VO - Slavija 2:0 2014
Slavija - Sarajevo 2:3 2015
Mladost DK - Slavija ???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.